42

Анонимен

преди 6 години

От днес са пропуснали да напишат, че са от любимите ***, а родителите "работят" в чужбина. Добре, че не са убили някое невинно семейсвто.

41

Анонимен

преди 6 години

Не деца а направо дечица.А бибероните намерили са ги?

40

Анонимен

преди 6 години

Герб са виновни

39

Един съвет за пътува

преди 6 години

щите от София за Варна,в участъка от Ябланица до Микре,да пътуват с каски,бронежилетки и други лични предпазни средства,по-възможност само през деня?!Там е "Триъгълника"-Български извор,Кирчево,Галата,Глогово,Градежница или т.н."Долина на шалварите",т.е.помаците!?Изненадите са на "Всеки километър",редовно си карат пияни-заляни,по-природа буйни,необуздани,скарани с всякакви закони,правила и норми,функционално прости и неграмотни!?Най им се отдава да пият и да се бият?!Нещо,като "Дивият запад"!?!?

38

Solar Power

преди 6 години

До Анонимен"Дарвин! Добре, че няма пострадали невинни, понеже тия непълнолетни убийци и закон не ги лови" - лесно може да ги улови. Конфискация на превозното средство и край.Бащите ще спрат да дават колите и ще ги заключват. Простичко и елементарно.

37

Анонимен

преди 6 години

Дарвин! Добре, че няма пострадали невинни, понеже тия непълнолетни убийци и закон не ги лови.

36

Анти ГЕРБ

преди 6 години

Добре пишете коментари, но защо тогава се сърдите, когато Иво Христов каза, че част от хората в България са дебилни. Случаят описан по-горе красноречиво говори за това.

35

М даааа

преди 6 години

И ся ко,я дайте да видим родителското тяло.

34

Не е вярно,н

преди 6 години

Тя си е посмъртно по дефиниция . . . За принос към развитието на човечеството чрез освобождаване от генофонд с явни недостатъци ! ! !

33

Анонимен

преди 6 години

И ние карахме от 13 годишни но през ум не ни минаваше да караме с висока скорост. То и москвичите и ладите повече бръмчаха отколкото вървяха но не помня да съм вдигал повече от 80 тогава.

32

Nona

преди 6 години

Камикадзета!Добре,че не са утрЕпали някой!Не че има гаранция ,че утре няма да срещна подобни .

31

Анонимен

преди 6 години

Навремето баща ми си караше Шкодилака само на уикендите. През седмицата ключовете бяха в чекмеджето. Което беше грешка-събирах пари от закуски за бензин и се воозехме с приятелите...

30

Шоп

преди 6 години

До МанолскиИзобщо не е грозно и аз го отминавам. Дори съм щастлив, че следващия път няма да загине невинен човек.

29

Манолски

преди 6 години

Имам въпрос: грозно ли е в такъв тежък момент да отмина с презрение поредната малоумщина на идното поколение ?

28

Безотговорност

преди 6 години

Е, поне едно от тези тийнейджъри да бяха възпитали, щеше да спре останалите, но при ширещата се родителска безотговорност - резултатът е с фатални последствия. Никаква мисъл за околните - никаква емпатия... Добре, че няма косвени жертви.А родителите на шофьора да ходят в затвора...

27

:-):-)

преди 6 години

ранената сигурно е баба на загиналите:-):-):-):-)те там в племето раничко се пенсионират :-):-):-):-):-)

26

Анонимен

преди 6 години

На 15 години мой приятел кара автомобил Варшава от София до Железница през 1974 година. Но Варшавата е стабилен автомобил тежък и бавен. Като деца и ние бяхме малко лудички. Навръщане за София даже оправяхме карбуратора че беше се задръстил един жигльор. Но в онези години автомобилите бяха малко и нямаше опасност да катастрофираме в някой друг.Друго е да караш 2 тона автомобил който вдига 100 км за 1 минута друго е да караш автомобил който вдига 100 км за 7 секунди. Бог да ги прости децата!

25

Офф!

преди 6 години

О, има и още положителни новини.Като например: "Булгария се топи с 60 000 на година, и това са предимно българи и млади такива."Найс, а?

24

Анонимен

преди 6 години

Една положителна новина.

23

Офф!

преди 6 години

Моят коментар е коментар No 21. След мен веднага някакъв започна да пише със същия ник Офф! и да пише голям ербап,защитник на шведите и ругател на българите! Жалкка картинка от едно жалко нищожно създание!