12

Анонимен

преди 6 години

Здравето е стока, докторите-търговци, евроатлантически ценности.Недейте да ревете, нали болниците са ООД или АД?

11

тъпчо

преди 6 години

Нещо не разбрах, новият разполагал с месец, а стария какво е правил? Сменя се министър, а не всички служители в министерството!? Или като го няма шефа не се работи. Предният професионалист е бил зает да урежда зетя, а новия какви ли ще урежда?

10

ПРОЕКТ

преди 6 години

В момента има Държавна Поръчка за доставка на 100 линейки всяка по 1 600 000 евро .Цената им на свободния пазар и в Алибаба е 100 000 лева .Заедно с Оборудването .

9

Факт

преди 6 години

Единственото нещо което може да оправи здравеопазването е болниците да не са търговски дружества,сега те са и на болните се гледа като на стока,но за това трябва силна политическа воля.

8

Анонимен

преди 6 години

За какво ви са спешна помощ и здравеопазване? Важното е че над три милиарда лева годишно отиват за развъждане на чингя и суджуци.

7

до 6

преди 6 години

Хаха къде ще избягат бе, не оправдавам НС ,но и екарите не са стока за нищото което вършат искат милиони и все реват за пари. В БГ има население 5 млн. а бюджета на ЗК е колкото на Румъния която има 20 и повече милиони население.

6

Народно Събрание

преди 6 години

Следствие от управлението на Здравеопазване и законотворци 30 г.Съвет, закривайте здравеопазването и здравното образование. Поне БГ пациента ще знае, че няма болници, лекари, линейки, мед . сестри. Ще се осигурява извън БГ, в краен случай аркадашите от Турция ще изпратят линейки.Молба към честните млади лекари, мед. сестри, спешна помощ - бягайте от БГ, ако не сте ЕОД и не печелите милиони от НЗОК, най-много да ви набият, да нямате стаж, заплати, апаратури, и да ви осъдят за надхвърлен лимит

5

Анонимен

преди 6 години

Спешната помощ,от отдавна се нуждае от спешна помощ!*** не случва на реаниматори!

4

Анонимен

преди 6 години

Здравеопаването и здравната каса трябва да се закрият в тоя си вид, ще дадем 160 млн на вятъра сега и след 2 месеца пак ще пляскаме за пари. Здравеопазванет е дупка, която поглъща милиарди. Всички лекари трябва да бъдат уволнени и който желае да практикува като лекар всеки месец да си плаща.

3

Коце кмета

преди 6 години

Смятайте, че сме изгубили парите... Ама то няма лошо, нали целта на тиквите е да уморят лошия материал... Пък за ценните *** избиратели все ще се намери някоя линейка, в краен случай ще се наплодят нови.

2

Анонимен

преди 6 години

Крадене, гепене, измами, фалшификации, шуробаджанащина, термина е въведен от З.Стовнов преди повече пт 100 години, корупция, прикриване на откраднатите пари, ето защо 28 години нямаме нормална Бърза помощ!! Погледнете само екипите, колите и оборудването в една Румъния. Стегнати, с комбинезони, нови коли, несравнимо с мизерията у нас. Трябват не много за да е наистина Бърза помощта. Но личната сметка е по-мила от тази за организацията. И резултатите са очевадни, мизерна БП, неефективна, лоша!

1

Лудост

преди 6 години

Колкото и милиони да се наливат а те до сега не са малко,ако няма сериозни реформи няма да има никакъв резултат......