29

до 29

преди 6 години

Русия не окупира,Русия освобождава и се брани,няма значение на територията на коя суверенна държава става това.Русия не избива хора,а спасява хора,независимо колко хиляди изтрепа само за последните десет години.Руските бомби уцелват само лошите,не цивилните.Русия продава оръжия на ислямски дуржави в името на православието.Русия е съюзник с исламски държави в името на славяните.В Русия 20 милиона мюсуломани са християни.Нищо не знаеш за Русия.

28

вечна дружба

преди 6 години

Дончо Трънски голям катарзис изживя за шаш на троловете - сега освен султана трябва да венцеславят и империалистическия враг до окончателно сразяване на лошата мащеха Дойчланд

27

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Тръмп искал да реши проблема с Украйна и Русия можела много да помогне...Има си хас-нали точно руснаците го забъркаха тоя проблем ,сега пък ще помагат....Като че ли Крим го окупира Сенегал...Смях.

26

ЧИИ ХЕЙТЪРИ ?

преди 6 години

РУСКИТЕ ИЛИ АМЕРИКАНСКИТЕ ?

25

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

ТоваришЧи ръгaйте сальотка и Боярешник и да не ви пука... Не бойте се!!

24

Анонимен

преди 6 години

Тръмп докато ги ласкае им превзема пазарите във Азия

23

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 17 ХА ХА "Кога всички онези хейтъри и глупци ще проумеят, че да имаш добри отношения с Русия е добро нещо, а не лошо нещо."От съвременна Русия, никой нищо добро не е видял! Кажи ми една технология или иновация (освен военна), която е допринесла за нещо разумно на този свят. Русия е само един потребител на природни ресурси. Тя стои като един деспот и заплашва целият мирен свят:" Ако не стане по нашата ще унищожим света "-това говорят без думи ***.лер и неговата клика.

22

Дам

преди 6 години

До ИстинатаИманякакъв резон в твоите думи. И на мен мисеструва, че вътре в ционистко -лихварската клика има някакво противопоставяне и течения,но мислиш ли, че Ротшилдите,градили утопията си и стратегията си цели три века, ще допуснат някакъв си Сорос, дошъл от нищото преди 60 години да им обърква плановете? Сорос е имал късмет да стане главната маша на Рокфелер и главен негов "бушон". Но сега Рокфелер го няма и не мисля, че Сорос ще има куража да се прави на играч пред Ротшилдите!

21

руски педеразтрол

преди 6 години

Русия създава информационни войски.Създадена е войска заинформационни операции, което е значително по-ефективно и силно от всичко,което по-рано създадохме в това направление, което се нарича контрапропаганда,каза той.Пропагандата трябва да бъде умна, грамотна и ефективна,да се плаща на троловекоито да лъжат колко е велика Русия, добави руският министърът

20

А бе

преди 6 години

До Hafen die Wahrheit"А Тръмпела е демократично избран,нали?"Ами точно толкова демократично,колкото и тия преди него-лобита,шашми и мноооого пари.В интерес на истината-по-честно и евтино от Хилърито.

19

Истината

преди 6 години

В САЩ има две групи преследващи една и съща цел,но по-различен начин.Едната е на Сорос и гравитиращите около него(най-вече демократи),а другата-на Ротшилдите.И докато за първите унищожаването на Русия(с всички произхождащи от това рискове) е ключът към овладяването на Света,то вторите смятат,че Русия може да бъде контролирана и използвана в тоя процес,като и се направят някои дребни отстъпки.С оглед на това,че Ротшилдите са вътре в централната банка на РФ и руския бизнес,то е ясно кой е правия!

18

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 3А Тръмпела е демократично избран, нали?

17

Анонимен

преди 6 години

*** за глупости говори ! :)

16

haha

преди 6 години

До ШопКога всички онези хейтъри и глупци ще проумеят, че да имаш добри отношения с Русия е добро нещо, а не лошо нещо.

15

Анонимен

преди 6 години

"хейтърите":TOVA MOJE BI ZNACHI ZIONISTITE JASNO

14

анонимен

преди 6 години

брокерьт знае ли че сащ рьсеха *** над индокитаи години какво се прави наинтерен англ сакс лицемерие няма равно ама и хората там няма да забравят каквоса преживели всичко е отровено там още се раждат с увреждания сенатормакеин знае какво е правил

13

Шоп

преди 6 години

Да, прав е бай Дончо.Хубаво е да имаш приятелство с ***. Само премълчава последната част на изречението: "на нашите условия"...

12

Анонимен

преди 6 години

Народът пречи на демокрацията!

11

Анонимен

преди 6 години

Готов бил да е приятел и с Ким Чен Ун ли?Ми като се замисля... то и Невил Чембърлейн е искал да бъде приятел с Адолф Хитлер, ама нещо не му се е удало.

10

Анонимен

преди 6 години

Е нали Русия ги създаде тия проблеми и САЩ.После си ги решават заедно .От 70 г ни разиграват тоя цирк !Тръмп е прекалено некадърен за да води война и го знае.Там се иска поне да си идеалист като Буш младши ,а той не е и такъв.Впрочем той си е чиста проба хейтър в Туитиър и нищо повече .Няма да има втори мандат.