44

Анонимен

преди 6 години

Е този ли е най-важният човек в Турция та ни занимават само с него?!Ердоган натика хиляди по затворите и кой знае колко от тях са си заминали вече от този свят, сега виси до леглото на някакъв про..ст щангист с акъл на пиле и реди маанета...

43

до 44

преди 6 години

Наим избяга в Турция единствено и само заради огромните пари.Това с името е едно много неубедително оправдание.Той ако е имал желание да се състезава за България,можеше да се върне през 1990г.Хората се дразнят от това лицемерие,че уж заминал заради името...Абе кажи си ...в Турция ми предложиха 100 пъти повече пари и заминах.Какво ми шикалкави за името и бил репресиран

42

Анонимен

преди 6 години

Д/о НедоволенБраво червен.........

41

Анонимен

преди 6 години

Да се молят турците, на нас какво ни пука

40

Анонимен

преди 6 години

Само го мъчат сега, за да задоволят егото си.

39

Недоволен

преди 6 години

Еми щом само турците да се молят, аз няма да се моля. Че и без това молитвите ни ходят на различни места.

38

Анонимен

преди 6 години

Ерджеп да му намери една глава и да му я присадат

37

Наивен

преди 6 години

Най лесно е да се обвинява Наим в предателство. Избягал е от Родината си и се е състезавал за друга държава. Ами ако помислим? Тогава друг начин за преминаване на границата от спортисти не е имало, освен нелегално. Ами след това?Колко изявени български спортисти преминавах в отбори на други страни, като най изявените отказваха да се състезават за България. Всеки може да предложи списък. Дълъг ще е. Та и те ли са предатели? Нека да бъдем обективни и да престанем с плюенето с повод и без повод.

36

Анонимен

преди 6 години

Айййде, да варим житото. Още един предател ще ходи при Шейтана.

35

Ястреб Османлията

преди 6 години

Ще споделя нещо с вас..

34

лекарите им фанатици

преди 6 години

Призовавам всички турци да се молят за шампиона", добави неврохирургът Гьокан Акдемир, който извърши мозъчната операция.......................................................Щом професор неврохирург призовава хората да се молят на аллах за спасяването на болния , значи разберете за каква трагедия в турското образование става дума !Ами господин професоре , по-добре оставете аллах да направи операцията !

33

bolbov

преди 6 години

Всеки от нас по своему се бори за живота си.Нека се подкрепяме взаимно докато заедно дишане въздуха на тази планета.Стискам палци на болния и лекарите в жестоката борба за живот.

32

НИЕ, ВИЕ, ТЕ.

преди 6 години

АБЕ ОЩЕ СЛЕД ОПЕРАЦИЯТА, НА СНИМКИТЕ И КЛИПОВЕТЕ С ПРЕЗИДЕНТА, СИ БЕШЕ ЖИВ ТРУП....... И СЕ ЗНАЕШЕ, ЧЕ ТОЯ НЯМА ДА ГО БЪДЕ.

31

Щангист

преди 6 години

Скоро ще го опее имама. Ясна работата.

30

Специалист

преди 6 години

И нещо не по темата. До 2 години руснаците ще имат на въоръжение свеъхзвукови противокорабни ракети Циркон. С това се слага край на ерата на самолетоносачите. Цялата военна доктрина на краварите отива на кино. Както навремето ракетите пенсионираха линкорите, сега е ред на де що кораби се сетите. Кофтиии.

29

Анонимен

преди 6 години

Оф погребвайте го вече

28

Катунарче

преди 6 години

Сам си го е причинил всичко това. Охолен нощен живот. Алкохола не прощава. Пък и той си е дребосък. Колко може да поеме. Да надигаш тежки чаши не е като да вдигаш щанги. Сега и Аллах не мое му помогне. И как да помогне нещо което е съществувало само в болния мозък на некъв неграмотен и *** арабски камилар. Съжалявам всички които вярват в която и да е религия. Особено пък в тая.

27

Анонимен

преди 6 години

Има много случаи на емигриране в чужда държава на спортисти и да се състезават за нея след това, но при този на снимката случаят е бягство, а не емигриране. Това си е чисто предателство откъдето и да го погледнеш.

26

Анонимен

преди 6 години

Даже и Аллах не можа да понесе предателството към Родината му и го наказа.

25

Анонимен

преди 6 години

Защо се хабите да пишете статия за този като не е хвърлил топа? М? Нека пукне тоя предател, пък тогава ни информирайте, че да си отворим една биричка по случая.