37

Морски

преди 6 години

Свобода за Каталуня!!!НЕ на фашисткия Евросъюз.

36

сър Пичук

преди 6 години

До ДодоА кметицата като се казва Ада от ада ли идва и дали да не я пратим направо по дяволите? Верно си голем Додо на испански.

35

Анонимен

преди 6 години

Какво раздуват толкова нали ще има избори,а дотогава да гледат фактури,а не цветове на брошури и приложения към тях с предложения щом искат независимост,с половин глас не се получава,с такъв глас може само за подгряване като на концерт.

34

Анонимен

преди 6 години

г`лу - пак означава.

33

Анонимен

преди 6 години

Аз да му кажа на човечеца. ДОДО на испански означава ***.

32

Анонимен

преди 6 години

Провери си сам бе.

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 35Какво означава "Додо" на испански?

30

Анонимен

преди 6 години

Ти пък ако знаеш какво значи Додо на испански съвсем няма да го приемеш и ще умрееш от срам че си си избрал този псевдоним.

29

Фроститутка

преди 6 години

Кметицата сапунисва циццата. И задницата. Платена жена. Каквото и кажат това прави.

28

да де

преди 6 години

Значи,38% участие,и от тях колко са за отцепване!?И това е "волята за свобода на Каталуния",така ли!И по-добре оставете Русия на мира,тя няма нищо общо,удара идва от другаде!

27

О

преди 6 години

Каталунците ядоха ли бой заради тоя кълвач ааааа.Как си плю на петите и ду.на.

26

Анонимен

преди 6 години

Кремъл няма да успее да разцепи Испания, а Пучдемон трябва да връща пари на др. Путин ...

25

Б

преди 6 години

това е истинското лице на гнусния еврейски кибук наречен Европейски Съюз - лъжи, двоини и тройни стандарти и террор !едни народ - Каталунския се бори срещъ терора - къде са сега шенгенските гнусове, който подкрепяха Турските отчепници в Булгария !?защо "демократичния" Европейски Съюз вкарва в затвора лидерите на опозицията !?защо се оспорва правото на саоопределения на народа на Каталуня !?

24

Додо

преди 6 години

Пуч и Демон. Това са двете думички в името на този цаисатия! Супер гадно звучи! Та нещо май не мога да го приема!

23

Анонимен

преди 6 години

Тука гледам на някои ментално увредени кратунковци им се привижда дълга ръка от Русия. Повече трябва да се притеснявате от дългите *** ... на "бежанците" идващи от към Босфора. Но контингента на проф.Христов, по дефиниция не знае на какво да се радва и от какво да се плаши.

22

Анонимен

преди 6 години

До 25Много си се объркал, а като гледам плюсовете, то явно доста хора тук коментират и гласуват според емоционалното си състояние, а не според знания по темата.Първо, левите бойкотираха референдума, както и гласуването на декларацията за независимост.Второ, очевидно е, че превес в Каталуния имат тези които искат независимост, не другите както твърди кметицата. Всеки може да си твърди каквото си иска, обаче е факт, че на референдума гласуваха независимост и в парламента също са мнозинство.

21

Факт!

преди 6 години

До АнонименРано или късно ще има гражданска война и ще бъде пролята кръв което е добре за Русия сиреч за нас.Защото от шайката западни ефрейчета добро не сме видели.Още щяхме да кибичим като кюрдите в рамките на империята на ердоган!

20

Анонимен

преди 6 години

Повече от катастрофа!Каталуния загуби автономията си. Сега трябва да се бори за нещо, което имаше доскоро. Банда от леви екстремисти направи белята и след това офейка в Брюксел. Но рано или късно Пучдемон и шайката му ще търкат килиите в някой испански затвор.След като бъдат наказани главатарите на сепартистите Испания ще върне автономията на Каталуния.

19

Неутрален

преди 6 години

Добре, първата стъпка към лечението е налице, разпознахте се и реагирахте с минусче, има надежда. Но за всеки случай не пренебрегвайте жените си защото Путин дебне отвсякъде

18

Анонимен

преди 6 години

Тааа па, кво разбираш ти от ривелюция!