51

Анонимен

преди 6 години

Защо ,не потърсите статията на "Dnes.BG "от 13.04.2011г как с изгонихме екипа на американските стоматолози дошли да лекуват БЕЗПЛАТНО зъбите на възрастите хора в село Селча .Разликата е ,че не ги арестуваха .Ум царува, ум патки пасе !

50

Анонимен

преди 6 години

Излекувахте ли БГ-пенсионери по селата, докторчета?Имате ли разрешение от властите в Сърбия?Ако не-трябваше и да ви набият, медицината е регулирана професия, Сърбия не е в ЕС!

49

Зозо

преди 6 години

Яжте уран, сръбски ***!

48

Yan

преди 6 години

Obesihte li daskalite, policaite i sadiite v tarnovo?

47

Гого

преди 6 години

Ако док.проф.Мермерски беше отишъл там с един бус кисели млека "по рецепта на проф.Мермерски",сърбите щяха и благодарствена нота да изпратят.

46

Иванов

преди 6 години

Най големите балкански *** са сърбите!!!!винаги са ни мразили!

45

панализатор

преди 6 години

Къде сте г-н Симеонов защо мълчите нали сте си присвоили неправомерно званието патриот и то техен водач.Защо мълчите в този казус защо не говорите за този произвол на сръбските власти вече сто години където противозаконно е отнета една българска територия.Не на Вас по лесно е рекитирате българския бизнес , с едни измислени операции децебели . Децибелите това са най важния приоритет за българските патриоти.Това е номер едно на патриотите как се спазват децибелите.Да му мислят зимните курорти

44

don

преди 6 години

тОВА ПЛОД НА фРЕНСКАТА Политика.Вече сто години ще стане от както западните покрайнини незаконно са дадени на Сърбохърватска а такава държава отдавна не съществува. На това се казва ДЕМОКРАЦИЯ българският народ в западните покрайнини 100 години са подложени на геноцид и унижение от Сръбските властниНо българските политици си мълчат да бъде възстановена една неправда. Българските управници гледат как да се мазнят на брюкселските бюрократиОще 90 години може ще да се въ3станови тази неправда

43

Анонимен

преди 6 години

Помнете 1885 г.Защо ли им пречеше Съединението?Защо вероломно нападнаха, когато се готвеше България за защита на Юг?Получихме удар в гръб от Запад!

42

Идеалист

преди 6 години

Лекарската профсия и дейност във всички страни е строго легуриран професия и дейност. Без регистрация и лиценз не може в никоя страна да се извършва такааа дйност.

41

@ 47

преди 6 години

Какво предателство бе кре.рен ? Какви са ни на нас сърбите ??? Предатели и ***.и , време е тия мекотели в министерства и правителства са вземат мерки срещу тези прояви, каква подкрепа за ЕСжкато не спират да правят мизерии всеки път когато става дима за българската общност там.

40

Анонимен

преди 6 години

Тия тарикати доктори защо не пробват така да лекуват в Германия или друга държава та на момента са осъдени на 3 години затвор.

39

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен31 Ами,разбраха,Ердоган мисли за областа Санджак в Сърбия,населена с мюсюлмани,която тези дни поиска автономия,а не толкова за сърбите.Подаръците-бойните самолети Миг 29 и установките, от Русия за Сърбия,ще им излязат много скъпо,защото никой не дава нищо даром.Един ден ,русноците ще си поискат сметката.

38

Додо

преди 6 години

Това са братя сърбите - шовинистични, мразещи и подли! Едва ли България има по-голям враг от Сърбия! Справка - Повардарието, Видинско, Поморавието и Западните Покрайнини! Ако трябва да съм честен, предпочитам да общувам с някой свестен турчин, отколко със сърбин. Гадни са!

37

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен39 Село Велики извор заечарско,заедно с още няколко села са български села,присвоени от сърбите.Останалата информация,не се различава от тази,за която намекваш.Самият град Зайчар е бил доста време в пределите на българската държава,както и Белград.

36

Анонимен

преди 6 години

Патриотарсия съюз ни е като спукана вътрешна гума. Все се помпи и все издиша. Даже и въздух под налягане не може да направи, ама смърди кофти.

35

Анонимен

преди 6 години

До 36 Информацията ти е не пълна!Никола Пашич е роден в във Велики извор Сърбия,Зайчарско,Баща му е българин преселник от с.Голям извор Ловешко,майка му е българка от Видин или селата до града.Бащата умира докато Пашич е още дете ,овдовялата майка се омъжъжва в Зайчар за сърбин или сърбоман от който Никола взема фамилията Пашич.В България е 6-7год. политически емигрант, във Видин, и повечето време в София.

34

Анонимен

преди 6 години

Как ще им изгоним посланика, бе! Нали се правим на лидери на Балканите, център-нападатели (срещу коя врата играем не е ясно).Амва май не ни бръснат за нищо, к`ви лидери, к`ви 5 лева.

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен25 Никола Пашов,или Пашич,е българин,на родители-българи-цинцари, от видинско,но майка му се развежда и се омъжва за сърбин.Като порасва идва на работа в България и работи в Българските пощи.Стреми се към министерски пост,но не успява да го получи.Замисля,да отиде при сърбите,да се добере до властта и да органицира "поход" срещу България,като участва във укрепването на кралство Югославия,което и прави.Изявен българомразец.

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен32 Патриотите,нали съ във властта,нека защитят националния интереси,като им го зачукат ,на сърбите,които си го и заслужиха"почтено".