47

Дон Пабло

преди 6 години

Oт националната лотария повече вадят хорицата. Тая банда са яко спрели май :D

46

Анал-из

преди 6 години

Да си такъв дребен престъпник в днешно време е равносилно на това да си слабоумен.Причината е, че с около година-две упорит труд, спокойно може да си докарваш по-големи доходи, и това без никакъв риск.А тези хаймани седят по кафетата и се друсат и от мързел мислят "пъклени планове". ЕЙ ГИ НА ВАШИТЕ ПЛАНОВЕ ДО КЪДЕ ВОДЯТ.Разберете, че тия времена минаха - икономиката тръгна. Полицията вече има защо да пази работещите, не е като преди.

45

Неа

преди 6 години

По една средна заплата си докараха момчетата ха ха ха

44

Неа

преди 6 години

Да :DПонякога добре че е съдбата че ако разчитаме на съда ....

43

Румен

преди 6 години

този,хванатия преди две години,в двора на затвора ли е катастрофирал с мотора?

42

Неа

преди 6 години

Ох тея 9000 ако вземат да ги делят и на 4 , мани .

41

Един

преди 6 години

До АнонименВярвай ми, не са кокошкари. Или поне човека за когото работят не е

40

Неа

преди 6 години

А защо неразпространите цветни снимки ?

39

Неа

преди 6 години

Оооо пак ли имат връзки с" властта "?

38

Анонимен

преди 6 години

Аха за малко да ги хванат и като се разбра, че майката на единия е от Герб Перник и веднага го изпуснаха. Голяма наглост!!!! Най-наглите 3. Това е името на поредното мутренско правителство! Най-наглите изедници!

37

Анонимен

преди 6 години

Искамье увеличеньие на заплътътъ,щото не мойм да бегаме след апашитье на гладно.Малко са паритье за еденье и не мойм едно коремно да напрайме

36

Дивия изток

преди 6 години

ГлавСекс е цялата работа :)

35

Желев?

преди 6 години

Главсек?? :D

34

Спонсор на МВР

преди 6 години

'начи момчетата и момичетата милиционерчета тре'а вече да 'земат решение за кой ше бачкат. Щото не може да 'зимат пари от престъпниците, за да не ги закачат, а в същото време да муфтят държавата за пари УЖ, за да гонят същите престъпници, които вече са си платили таксата "Спокойствие".

33

В смисъл?

преди 6 години

"Въпреки че не са арестувани още, според Маринов службите са си свършили добре работата"-в смисъл коя работа?Трябва да прибера гроздето ама то е още на лозето,в смисъл работата свършена ли е?

32

Анонимен

преди 6 години

Защо ни занимават с тези кокошкари? Интересува ни КОЙ ограби КТБ? Зловеща тишина! :)

31

Анонимен

преди 6 години

Този с инициал К е ранен. Търсят му инжекции и хапчета. Ченгетата да седнат по кафетата в квартал Изток и просто да послушат дебеловратите момчета от контингента....

30

DO БОРИСОВ

преди 6 години

Г-н Борисов ,Защо Тормозите Полицията?Няма ли Полиция която да каже че Майката на Бандита е Вили Микева - Шеф на ГЕРБ ПЕРНИК .Тя реве и се тръшка да го арестуват а не застрелят пред Борисов = вчера беше там .Борисов ако е МЪЖ ще потвърди тази Новина .

29

аз-ът

преди 6 години

Попитан докъде е стигнало разследването по отвличането на Адриан Златков, Младенов обясни: Продължава разследването, документирани са факти и обстоятелства.--те документират, регистрират и архивират. Другите имат полицаи, ние имаме документалисти. Които винаги са онеправдани и алчни за пари. А иначе Господ си знае работата - предишния бандит умрял на мотор. А дай Боже и на останалите и на децата им същото.

28

Анонимен

преди 6 години

Чудя се само дали за някой ограбен и пребит възрастен човек от селските райони щяха да проведат такава операция или само щяха да го запишат в статистиката?