166

JAS

преди 6 години

До Исмаил: вярно, но християните не се молят групово на някой площад в Рияд, Дамаск или Мека, защото там християни де факто няма а и да имаше до 5 мин. щяха да ги напъхат в зандана. Това е разликата. Не виждам защо в Европа трябва да е по-различно. Защо трябва да им строим тук джамии?

165

Мария

преди 6 години

Връзката с Богата не трябва да бъде демонстрация.

164

Толерастия

преди 6 години

Абсолютно същата картинка видях в Ковънтри, UK. Баш на центъра в старата част до една внушителна готическа църква се появиха двадесетина млади алах-малахчета точно в 12 на обяд, хвърлиха килимчетата и дружно се нагъзиха и взеха бият главите о земи. Опулих се все едно видях извънземни.

163

Анонимен

преди 6 години

Не обвинявам никой, защото тази работа е организирана и не знам кой тласна арабите и африканците към Европа,дълбоко се съмнявам, че е дело на самите араби,това е организирано нахлуване.Гледах няколко документални филма и от двете страни на нещата.Просто се удря по Европа.

162

:)

преди 6 години

Коментирате така все едно България е най-развитата в света :)

161

шоп

преди 6 години

Имам приятели състуденти в Разград. Всяка година им ходя на гости, обикаляли сме и по селата наоколо и никой от нашите турци не съм видял да се гъзурчи в петък. В центъра на Разград стои затворена и порутена от години джамия, пък никой не съм чул да иска да я отворят. Тези, дето искат джамии и молитви са гостите на Меркел.

160

Анонимен

преди 6 години

Същност 5% мюсюлмански *** в Европа не са никакъв проблем или 20 цървула опънали килимчета всичко това е за отклоняване на вниманието от напъните за заличаване на нациите и превръщане на ес в една държава (което никой народ не иска)

159

Анонимен

преди 6 години

Както беше казал бащицата Сталин-"нет человека-нет проблема" ,а умниците "европейци" се ги канят проблемите....

158

евала на Путин

преди 6 години

А в Москва се молеха 300 000 килимчета пред най-голямата европейска джамия и никой не каза нищо. Руснаците са по-толерантни.

157

Helleborus

преди 6 години

Тук имаме съзнателно внасяне на неразрешим конфликт от политици, които много добре са съзнавали какво правят. Те са внушили на европейските общества, че християнството и исляма са отживелици, които се проявяват на ниво кухня и облекло, а не са отношение към законите и правилата на живота. Само че това не е вярно. Вярата е законодателство и то с по-голяма тежест от всяка конституция, защото засяга и този живот и отвъдния. Тази вражда не може да бъде прекратена, ако не се измени причината за нея.

156

Анонимен

преди 6 години

КАТО ИСКАТ ДА СЕ МОЛЯТ,да си идат у тях!!!! Ходжи ли искат да пеят по 5 пъти на ден по Европа??? СРАМОТА!!!!

155

Helleborus

преди 6 години

Не искам да коментирам мюсюлманите, защото зачитам избора на всеки, но дълбоко вярвам, че всяка група от хора, в каквото и да вярва тя, има правото да живее по своите стандарти в своя общност и граници, без никой да им се бърка. Да сеят, жънат посятото и да си трошат главите, пък като видят, че са сбъркали, да се поправят. За това са създадени държавите. Със сигурност процесът на внедряване на различни култури не е естествен и аз не го толерирам, освен, когато размесването е исторически факт.

154

Helleborus

преди 6 години

Върхушките са се грижили за народите си, докато тяхното благосъстояние и живот са били свързани с тези нации, днес дори британската кралица си къта пари в офшорки, далеч от проблемите на британската пенсионна система или социални служби. Такива хора нямат мотивация да поддържат реда в националните държави и силни общества, които току взели, че им потърсили сметка. И ми се струва, че бързат да разглобят тези държави, така че процесът да стане необратим. И техните провинения да се изгубят в хаоса.

153

Анонимен

преди 6 години

До Анонименпоради липса на други сензации остава най-важната тема за днес, особено след като шефът ти заяви, че Европа е фашистки затвор и затова вместо към Мека мюслиманите бягат с килимчетата към Нотр Дам

152

Helleborus

преди 6 години

Тези, които управляват Европа и докараха това, никога нямаше да го допуснат, ако се чувстваха французи, британци или германци. Само че те вече не се движат по хоризонталата, а по вертикалата на разслоеното по финансов признак общество, където днес си на върха на хотел в Дубай, утре в скъп квартал в Лондон, в резиденция с охрана или частен клуб, където никога тези обикновени хора, сблъскващи се с проблемите, няма да стъпят. Тези хора имат своя "свещена" нация, нацията на едрия бизнес.

151

Анонимен

преди 6 години

Много търпят франсетата нещо!! До кога ще оставят камиларите да се гъзят по площадите? Скоро ще има и сериозен отпор, както е Чехия, групи млади и яко момчета, като видят надупен камилар и му бият десетина шута за отрезвяване. Къде дреме Макарона? Вдига войската и това което се гъзурчи по улиците, на кораби и далече, далече в Сомалия, Пакистан, Афганистан. Тази гнусотия исляма трябва да се забрани със закон. Когото хванат, по 20 години в лагери, да копаят и вършат нещо полезно.

150

Анонимен

преди 6 години

Те и в София се молят на улицата,но софиянци се правят,че не ги забелязват.Лошото е,че това не са местни мюсюлмани,а голяма част от тях са мигранти,каквито уж нямало.

149

Факт!

преди 6 години

Проста зависимост няма мюсулмани няма нужда от джамии няма недостиг на джамии!

148

Анонимен

преди 6 години

Ислямът бил мир. Да, мир, ама за кого по-точно...?

147

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен157 Прав е професора . Повече сте от 80 % .