76

Мария

преди 6 години

Мило момиче ;( Непременно ще участвам в компанията, когато се направи. Следя. Вината е някъде между всички...Да се обвинява държавата, родителите, нея, няма смисъл. Но е важно-ако се депресирате, никога не предприемайте нищо, блокирайте действията си, не взимайте решения...от опит говоря, така правя аз..още един случай, който потвърждава колко опасно е да се поддадеш на отчаянието. Гледах преди време в интернет някакъв човек,който прави бионични крайници и ги подарява.Има надежда и обич за теб!

75

Анонимен

преди 6 години

Отче наш, Който си на небесата!Да се свети Твоето име,да дойде Твоето Царство,да бъде Твоята воля,както на небето, тъй и на земята;Насъщния ни хляб дай ни днес,и прости нам дълговете ни,както и ние прощаваме на нашите длъжници,и не въведи нас в изкушение,но избави ни от лукавия;защото Твое е царството,и силата, и славата, вовеки веков.Амин.

74

Helleborus

преди 6 години

Какво е съзиданието, това е да наложиш ред в хаоса. А редът е някакъв закон, който подрежда, оформя и защитава Живота. Човекът, който вярва, че животът се е самозародил, вярва също, че в такъв случай животът сам се самоутвърждава някак си, докато ти ядеш себеподобни и насищаш егото си. Човекът, който познава Създателя, е призван да участва в борбата със силите на разрушението и хаоса, чрез лично просвещение и познаване на законите на Живота. Образованието ни следва първия модел, разрушителния.

73

Helleborus

преди 6 години

Животът на земята е борба между силите на сътворението и разрушението, в която ставаме неволни участници. Незачитането на този факт, води до неспособност да въоръжаваме децата си с познание как да водят успешно тази битка, която се води в умовете на хората, а в света се явяват резултатите от нашите поражения. "Модерните" умове учат, че понеже сме "животни", всички инстинкти да унищожаваме и плячкосваме са наша природа. Така разрушителните сили получават превес вътре в нас, пред съзидателните.

72

1

преди 6 години

Да се бори детето, да вярва в себе си, да се обича! Защото все някой го обича това дете! Я, каква слънчева усмивка има!

71

Анонимен

преди 6 години

Жалко, че хората толкова лесно вярват в демоните, а вярата в Христос е безсмислена измислица. Обаче хора с Надежда и Вяра в Бога не си посягат на живота. Ако пък го правят, то е защото неверието, отчаянието и мъката са ги докарали дотук- както и в тоя случай конкретно. А всички тия демони виреят съвременното общество основано на любов към парите и всички "екстри" следващи от тях. " Сребролюбието е корен на всакакви злини " - Ап. Павел. Е, поне в такива случаи не можем ли да си кажем истината ?

70

Анонимен

преди 6 години

Кой е споменавал Православната църква ? Знам, че за повечето хора Християнство = Православие, но понапрегнете се малко и опитайте да излезте от течението. Между другото всичките състояния описани между майката и детето нямаше да бъдат такива, ако имаха вяра в измисления според вас от евреите Христос. Гледам обаче, че споменавате за дявола и хич не го поставяте под съмнение. Знаете ли откъде изобщо идва името му ? Опитайте да отгатнете !

69

Така е

преди 6 години

До Анонимен 63 Прав си , ама то правенето на деца е едно убаво, убаво , не е като да го извадиш овреме.

68

Една жена

преди 6 години

До номер 1: *** пълен! Най-голямата гнусотия си ти! Момичето не е искало да става инвалид, а да се самоубива, защото е било отчаяно.Лесно е отстрани да съдиш.Най- малкото може да се поставиш на нейно място. Горкото момиче е било сам-самичко на света и то при живи и здрави роднини.Като нямаш любими хора до теб всичко изгубва смисъл. А за останалите ***, които коментират, че било достойно да роди жена, вместо да абортира- прочетете статия отново!

67

Вълк

преди 6 години

сериозно питам, по какъв начин мога да се свържа с това момиче за да и подпомогна?

66

до 71

преди 6 години

Църквата е най-компрометираната българска институция.От общо 13 митрополита 12 се оказаха агенти на държавна сигурност.Да споменавам ли за златни ролекси,кадилаци и гей скандали.Тази църква не се сещам да е взела отношение по нито един актуален обществен проблем последните години.А иначе депресията не дели хората на бедни,богати,красиви и грозни.Това може да го сполети всеки

65

noema c kumapama

преди 6 години

христос не е спасение, а еврейска измислица, както и педоphила мохамед! (до къде докараха свободата на словото педораздите, да се чудим как да им го кажем в лицето, че за нищо не стават!!!) спасението не е и в съвременните технологии, а въ нас самите! майката се е чувствала гузна, и не се е обадила на детето, а детето се е чувствало захвърлено и не се е обадило на майката, за да не бъде двойно отхвърлено. на това му се вика дяволски кръг, систематично подкрепян от еврейските медии на соpос и бхк

64

Анонимен

преди 6 години

Светът си е бил и ще си остане такъв -нежен към богатите, зъл и безпощаден към бедните и слабите. Но изходът е само в живот с ценности и вяра в Христос. Ако това момиче желаеше промяна в живота си, беше необходимо да потърси някоя Христова Църква и нямаше да си изгуби краката. Сега, като я гледам ми е много тъжно. Но и сега не всичко е изгубено, ако потърси изход в Христос !

63

noema c kumapama

преди 6 години

като скочих под тази тема и направо ми ампутираха сърцето. момиче мило и хубаво, не е вярно че никой не те харесва и обича. за това, че на вас не ви обръщат внимание, а само на "плеймейтките с големите дупари" не ви прави с нищо по-незначителни. просто времената, в които живеем са сатанински. не можете да се предавате така лесно! инак ние за къде сме?

62

Анонимен

преди 6 години

При Тодор Живков многодетните майки се пенсионираха на 45 години с високи пенсии.

61

Анонимен

преди 6 години

Виновни са родителите които са правили 4 деца! А на запад правят само 1 дете и затова там младите не страдат от депресия, ако искаме да станем като на запад трябва българите да правтя 1 дете, къде са тръгнали тия да правят 4 деца!

60

Lan

преди 6 години

Разбирам защо я е оставила, не разбирам защо за 15г. не я е потърсила НИТО ВЕДНЪЖ, за да се почувства това дете обичано, макар и за малко!

59

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА бе аз живея в Германия от няколко години, я ми кажи къде ги дават тези заплати от 4 хиляди евро, защото аз работя с германци и заплатите ни са под 2000 евро. За да взимаш 4000, брутната ти заплата трябва да е 8000 евро. А такава заплата взимат много малко хора.

58

999

преди 6 години

Щом и това младо и красиво момиче е изпаднало в депресия, значи и мъжете са златотърсачи. Господ да й е на помощ.

57

Анонимен

преди 6 години

Да беше направила само едно дете и да му беше дала образование и адекватни грижи, че да стане човек. Да се произвеждат нещастници, които да скачат под влаковете от отчаяние и безпаричкие няма смисъл!