46

ПРИСТО-КАТО БОБ..

преди 6 години

ПУТИН И АСАД , НЯМАТ ИНТЕРЕС ДА СПИРАТ ВОЙНАТА --ЗА РУСИЯ ВОЙНАТА В СИРИЯ Е ПАРИ И ПРЯК ИЗЛАЗ НА СРЕДИЗЕМНО МОРЕ!ОСНОВЕН РУСКИ СТРЕМЕЖ --ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ЕКАТЕРИНА!!С БЪЛГАРИЯ--НЕ СЕ ПОЛУЧИ ...СЕГА Е НАРЕД СИРИЯ!!!СЕГА --РУСНАЦИТЕ ЩЕ "ОСВОБОЖДАВАТ" СИРИЯ---ЗА ДА ОСТАНАТ ТАМ ЗАВИНАГИ!!

45

ПЕНКО

преди 6 години

Я ДА ПРЕБРОИМ ИМПЕРИИТЕ /НЯМА КАК ДА НЕ СА НА ЗЛОТО/ ... ОТ РИМСКАТА НАСАМ...: 1. ИСПАНИЯ 2. АВСТРО-УНГАРИЯ 3. ФРАНЦИЯ 4.РУСИЯ 5. БРИТАНИЯ 6. ЯПОНИЯ 7. ГЕРМАНИЯ 8.- И ИЗРАЕЛ--- СВЕТОВНАТА ФИНАНСОВА ИМПЕРИЯ "ДОЛАРСТЕЙТС "-ШЕКЕЛЪТ Е ЗА ПРИКРИТИЕ !!!

44

Анонимен

преди 6 години

Значи петрола е един,а играчите да го сбарат седем,поне засега Ефрат го дели на две и затова и играчите за половинките са трима и половина с малко разлика в приблизителноста им понеже половинките на петрола разделен са с приблизителност и не си съвпадат,а този петрол преди беше на един/а Сирия,така че другите шестима що дирят там,имат нямат петрол или пък нещо друго такова им се паднало от съдбата,ако щат и от господа дори,но никой не ги е назначавал господари,мислят да се самоназначат ли вкупом

43

x

преди 6 години

С помощтта на империята на злото победиха сунитите които са над 50% от населението на Сирия.Сега ще побеждават кюрдите които са около 10%. После ще се захванат, най-вероятно с християните.И така до пълна победа, камък върху камък няма да остане от Сирия, само кръволоците асад и путин да са доволни.

42

Мирната крава

преди 6 години

Мда, и Сирия се нарежда сред военните катастрофи на краварите, да не ги изброявам всичките, че нямам време, но кравите са били 90% от времето след провъзгласяване на "независимостта" във състояние на война някъде по света.

41

Анонимен

преди 6 години

Е, трябва да има все някой да стряска.

40

!!!!

преди 6 години

Америка е бита карта !!!Путин за хиляден път изнася лекции по външна политика на жалкия Вашингтон

39

Интересно

преди 6 години

След като Асад и руснаците разпарчетосаха ИДИЛ и Ал Нусра се оказа, че "умерените демократи" са всъщност.... кюрдите!? Лъснаха задните части на Говедария и саудитските уахабити кой са подкрепяли в останалата част на Сирия срещу Асад - ИДИЛ и Ал Нусра!

38

Долу САЩ

преди 6 години

Там където е стъпил гнусния американски крак има само смърт, разруха и хаос. Конфликтът ще приключи за 24 часа ако американските свиине си оберат крушите. Мръсни гадове долни.

37

онбашията

преди 6 години

300 хиляди жертви заради едната седерастия, добре че българите сме "мишки" както наще умнокрасиви седерaсти с безсилен гняв отбелязват.

36

Анонимен

преди 6 години

И какво стана накрая? Всички спечелиха с изключение на кюрдите. Кой ги подлъга така жестоко?

35

Анонимен

преди 6 години

След като Асад освободи държавата си от ИД, сега ще трябва да я освободи и от САЩ.

34

Анонимен

преди 6 години

"поражението над ИД"? Език мой, враг мой.

33

Анонимен

преди 6 години

Оригиналните турски гастарбайтери в Германия отдавна не са гастарбайтери. Те си взимат немските пенсии, някои от децата им са депутати, някои преподаватели и т.н. Повечето са си направили собствен бизнес и са си докарали и родата. Масовата *** са кюрди с турски паспорти представящи се за турци. Сега ще доставят и сирийските кюрди които никак не се обичат с турските. Ще става интересно в Германия...

32

Факт!

преди 6 години

До АнонименА в Германия кюрдските гости на Меркел ще се сбият с турските гастарбайтери с немски паспорти а Ханс ще се моли единствено да си купи къща в Драгалевци и да се махне от някога великата немска държава!Времената се менят а русия си е все там и троши зъбите на всеки дръзнал да помисли да и се противопостави!

31

Оня

преди 6 години

Кюрдите искат американците ясно да обещаят, че ще им помогнат да защитят завоеванията си.Моля, какви завоевания....това е сирийска земя...на кой принадлежи тя....ааа на Сириския народ и правителство...ко правят кюрдите там...да ходят да се разправят с Слейман Ердуган, да си им вруща земите ...

30

Факт!

преди 6 години

До ИслямистС тумор в главата отива там където му е мястото а именно към гробищата!

29

Спете спокойно деца

преди 6 години

Ислямска държава и САЩ си отииваааат! :)

28

Ислямист

преди 6 години

Америка защо ни остави......Маккейн къде си ....

27

ДОЙЧЕ

преди 6 години

Дааам 10 милиона кюрди ще търсят на къде да бегат,само че никой в района няма да храни подобни наглета сепаратисти.