8

Анонимен

преди 6 години

Иван и Андреи с игрите които очределиха помагат на адвокатката , трябваше игрите да са по силови , в предните беше така . Трябва камерите да показват хронометъра в противен случаи остават съмнения за измама.

7

Гошу

преди 6 години

Гледам Брадъра, после си връщам на телевизора Фермата. От Фермата само Вили и Елена са много красиви жени, на които не може да им устои човек, със страхотни тела, а от Брадъра начело с Енджи и Алекс всички по реда си.....без Хранова и дегустаторката :))))

6

Готино

преди 6 години

На лицето на Елена усмивката се появява единствено в случаите,когато й се отдаде възможност да прецака или обсъди някого зад гърба му,от космоса си личи,че е душевно пуст човек..

5

Анонимен

преди 6 години

Аз искам на дуел Иванушка и Андрешко.

4

ППП

преди 6 години

Някой нормален гледа ли я тая БОЗА!?

3

nd

преди 6 години

Новина от преди два дни....Много е смешно

2

Анонимен

преди 6 години

На снимката две мързеливи антижени.Интригантки и схемаджийки.Добре че ги показаха в Мързело-фермата за да разберат че-Никога не е късно да станеш за резил.Това се отнася и за продуцентите и екипа на предаването които показаха с кастинга и толериране на интригите че до каквото и предаване да се докопат го орезиляват.Беше Фермата,стана Кръчмата,сега Мързело ферма.Да дават наградата на Калоян- единствения достоен и да приключват този РЕЗИЛ.

1

чао,дарина !

преди 6 години

франческа да не се прави на ощипана,и тя до завчера заговорничеше,и все между капките минава до сега. но пък е време тази хленчеща дарина да си ходи. срещу всеки дуел - все нещо е наранена - я ръката и, я душата и....хайде - стига. ивон я свиваше кръст - тя я прати на дуел, сега имала някога песъчинки в бъбреците,тя ги изкара по-големи камъни от морените на витоша. хайде да тръгва да търси гадже на дъщеря си /сина си /,стига нещастни физиономии !