29

Анонимен

преди 6 години

този беше в тюрмата и заедно с кокошката от крайпътния бизнес трябва да бъдат прибрани отново .те са слуги на сороса и краварския фашизъм

28

Разбирачев

преди 6 години

Реално и нереално Путин няма конкуренция.Да в чял свят го мразят за това у дома го обичат.Реално жизнения стандарт в Русия никога не е бил по висок от сега.Преди 20г.руснаците бяха по гладни и от нас.Сега ни изкупуват имотите като топъл хляб.Не е само петрола.При Елцин внасяха жито а сега са най-големия износител.Трудно Ксения Собчакова ще ги убеди да се върнат обратно в 90-те.Туй е все едно днес Ж.Виденов или Костов да се надяват да спечелят избори.На руснаците им пука за санкции и т.н.

27

Голата истина

преди 6 години

Цялата електорална сила на антипутинските партии в Русия е 10-15%.Дори всички да застанат зад Собчак пак няма да стигнат 2-ри тур.За това пък техния Волен -Жириновски има всички шансове да го стори.Много руснаци са недоволни от мекото отношение към Украйна.Жириновски обещава война и превземане на всички земи на изток от Днепър + Одеса.Прави са Навални и другите либерали че Собчак е проект на Путин.Тя трябва да парира настроенията на тези 25-30%. Пълна бутафория.Наш Бойко от там се учи на избори.

26

131181514

преди 6 години

Става все по ясно че НОД е единствения вариант за русия... предполагам рокфелер ще вземе под контрол банковата система. След революцията на НОД това ще се изрази с нулеви проценти на централната банка при все че страната няма да бъде изолирана от света.

25

Хигиена нулева

преди 6 години

До БКсения Собчак е руската Албена Вулева. Кака Албена президент, президент!

24

Все едно

преди 6 години

Единственият достоен е Путин. Останалите са анимационни герои.

23

Анонимен

преди 6 години

В Русия на изборите ,Путин няма да има конкуренция.Те са по традиция,манипулирани.Ще се изпълни неговата воля,каквато и да е тя.Останалото е евтино представление.

22

Анонимен

преди 6 години

"Кой срещу кого и с кого за президентските избори в Русия?"ми, как! Путин срещу Путин, с Путин! Нямя как!

21

Доналд Тръмп

преди 6 години

Никой не може да измести Императорът и Господарят на Планетата. Путин е велик! Той ме назначи за президент.

20

Лаврентий Берия

преди 6 години

Не ни занимавайте с глупости!Кой срещу кого е няма никакво значение, защото изборите в Русия са пълна пародия.Откакто съществува тази държава, истински избори там никога не е имало. Това е и една от причините да е на такова дередже.

19

Анонимен

преди 6 години

Накрая Валодя ще им даде хонорара за добрата игра и това е !

18

Б

преди 6 години

Ксения Собчак - скандална водеща на клюкарско шоу в 3-торазряден канал на телевизия притежавана от РотшилдитеМихаил Ходорковски - евреин, крадец на народно имущество (нещо като Иван Костов), притежаващ 2 офшорни компаний и бизнес в САЩ на Руснаците им се повръща от този род марионетки на запада !това ли е най-доброто което еврейските пари успяха да купят ?

17

Извънземно

преди 6 години

Аз съм извънземно, на нашата планиета атмосферата е от прдня, а ние прдим чист въздух.

16

пущиняк

преди 6 години

До анонимен 6,В голяма грешка си!Моята прогноза е:Путин-67%(при условие, че се кандидатира)!Генади Зюганов-17%Сергей Миронов-11%Какво остана за тези "екзотичните"- 5%! Е да си ги делят както си искат! Интересно ще бъде Путин да не се кандидатира! Тогава Миронов има всички шансове да изпревари Зюганов, а може би и нещо повече!

15

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Лавров пита Путин:Вова как ще бием Навални, без да манипулираме изборите? Путин: Е, че кой каза, че няма да ги манипулираме!?Изборните резултати са ясни, коментар 6 ги е изнесъл без значението на Путин!

14

Анонимен

преди 6 години

Хванал лилиПутан златната рибка. Тя, както си му е редът, обещала да му изпълни три желания. Желанията на лилиПутин били: "Искам да паднат всички санкции срещу Русия, петролът да стане 120 долара за барел, и Русия отново да я уважават по цял свят"."Слушай, ***, за да ти изпълня желанията, ще трябва да те убия" - отговорила златната рибка!

13

Анонимен

преди 6 години

В ЦРУ обявили конкурс "Как евтино и безопасно да се унищожи Русия?"Победил проект от една точка:1. Не пречете на Путин.

12

Осман

преди 6 години

Ходорковски да ходи в Израел и там да се бори за демокрация. Каква работа има евреин да се занимава с политика в Русия? Да заминава в Израел, Саудитска Арабия или САЩ и да сее демокрация.

11

Анонимен

преди 6 години

-Другарю ***, току що са убили Немцов!-Не може да бъде! На моста ли?

10

Анонимен

преди 6 години

Путин сънува Сталин, който му дава съвети как да направи реформата по - успешна :- Избий конкуренцията и боядисай Кремъл в синьо!- Защо в синьо?- Разбрано момче си, знаех си, че ще искаш да обсъдим само втората част ..