9

Анонимен

преди 6 години

А защо са допуснати 12 годишните в дискотеката, та и са пушат?

8

Така е

преди 6 години

До Решение на проблема 2 Прав си приятел, ама кой да те чуе? Така ще се учат на отговорност.

7

Мнение

преди 6 години

Как така бе? Нали преди години се прие европейската директива цигарите да гаснат сами. Да не се продават обикновени ел. крушки , да не се пуши на обществени местаи т. н.Някой ще се опита ли да отрече написаното , или само ще слагат черв.ни минуси?

6

Loiaj

преди 6 години

Kade e novinata za koteka na roditeli po direktora i daskalite ot tarnovo...sha narushavat disciplinata i sigurnostta li...pak boi...

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 4Станало е рано следобед. Тогава би трябвало да са си у дома, да си пишат домашните и да учат уроците за следващия ден. Но дали ходят на училище?

4

Анонимен

преди 6 години

БХК ще ги защити.

3

Анонимен

преди 6 години

12-годишни...нощен клуб...цигара... Принципно е оксиморон...

2

До 1

преди 6 години

АКО Е ТАКА, ЗНАЧИ ВЕЧЕ СА ГОРДИ РОДИТЕЛИ.В ТАКЪВ СЛУЧАЙ, РАБОТА НА ПОЛОВИН ДЕН ЩЕ ИМ СЕ ОТРАЗИ БЛАГОТВОРНО.ЕДВА ЛИ ХОДЯТ НА УЧИЛИЩЕ.

1

Решение на проблема

преди 6 години

На 12 г. човек вече не е малък. На прага на тийнейджърската възраст е.Затова, за да бъдат мерките ефективни, тези "герои" трябва отсега да започнат да изплащат поразията, която са направили. Сега да работят по 1 час дневно, през ваканциите - по 2 часа. Когато навършат 14 г. ангажиментът да стане 2 часа дневно работа през учебната година и по 3 часа дневно през ваканциите.Ако до пълнолетие не са изплатили, щом навършат 18 г. да се дадат на ЧСИ.Всяко друго решение ще е подигравка.