31

Анонимен

преди 6 години

Комунистите затова са издигнали паметника на съветската армия ...в чест на "незнайния български воин", малко за спасението на българските евреи, а така също и за октомврийската революция от месец ноември 1917 година !!!

30

Анонимен

преди 6 години

Българите загиват но само Гърция и Сърбия се разширяват.

29

Анонимен

преди 6 години

До ГурбетчияСамо рефлекс на най старата империаАнглиаБелгиаФранциаПортугалиаИспаниаРусиаЧак до наши дни ,всички те са ИмперииИ другиПриятелю ,историата е наука,учи

28

Анонимен

преди 6 години

Г-н Александьр Попов още малко научи историята, че чудесата стават с пари и орьжие. За парите са ги клали в Панагюрище, а за орьжието много турски офицери са обвинени в опит за преврат. Вземи искарай още една магистратура в техническия и почни работа в DW да печелиш за да можеш да знаеш кой сьздава историята на дьржавата само родолюбците но с пари и орьжие, и народ сьс сознание.

27

анон

преди 6 години

хаха... рим и турция... само човек като види как центурионите са подредени и как воюват и после види башибозука и ордите от диви турци и картинката е ясна...

26

anon

преди 6 години

поклон. повече такива филми трябва да се правят и да се пускат по родните медии- а не този бълвоч които залива младежта и после защо била такава...

25

Гробокопач

преди 6 години

Пред подвига на моят земляк Серафимов, шааапки, долу! Коленичете, ***! Ние от Средногорският полк пак ще сразим ГЕРБ!

24

Стар набор

преди 6 години

Поклон пред Подвига на дедите ни ! А ние днес можем ли да защитим Родината ако се наложи, без да слушаме продажни политици-васали, а начело с офицери-патриоти, които има все още достатъчно между нас ?

23

К`ВО НЕЩО

преди 6 години

НЕ ЗНАЕХ, ЧЕ МИКРОБИОЛОГИЯТА Е ТОЛКОВА СТАРА НАУКА.

22

Анонимен

преди 6 години

Ей, кара ишек - гурбетчия,след малко ще ни кажеш и за някой турски ядрен физик от преди новата ера, нали!. Ама то тез години малко са ви трудни нали. Я кажи коя година сме сега по мюсленския календар, за да видим само колко сте назад в развитието си.И никога не забравяй, че сте това, което сте в момента благодарение на великите сили. Ако не бяха те да ви къткат, заради разни интереси щяхте да сте доста далеч от Босфора в Анадола, където ви е точно мястото да се трепете с братята си кюрди.

21

Анонимен

преди 6 години

Абе ***, говорим за Отоманската империя, какво ми пишеш за Лауреат на нобелова награда? Не съм запознат с творчеството на бей АКШЕМСЕТИН, но по това време Микробиология е имало само в главата на Нострадамус :) Познавам творчеството на господата Ушаков, Ян Собиески, чел съм малко за творчеството на обединения християнски флот при Лепанто, за непревземаемия Одрин, чел съм също така и как миролюбивата османска *** е превзела Будапеща през 1541и как османците направили библиотеката на конюшня!!

20

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

До АнонименИ ЗА ДА ТЕ УЛЕСНЯ ДА НАМЕРИШ ТУРСКИ УЧЕНИ , ВЛЕЗ В ГУГЪЛА И НАПИШИ -Turk Bilim Adamlari , АКО НЕ МОЖЕШ ДА ГО НАПИШЕШ ,КОПИРАЙ ГО И ГО ВЪВЕДИ В ГУГЪЛА ! ОТВОРИ И ВИЖ КОЛКО МНОГО УЧЕНИ ИМАТ ТУРЦИТЕ , КОПИРАЙ ТЕКСТА И СИ ГО ПРЕВЕДИ В ГУГЪЛА ЗА ДА РАЗБЕРЕШ ТОЧНО С КАКВО СА СЕ ЗАНИМАВАЛИ ТЕЗИ УЧЕНИ И КАКЪВ ИМ Е БИЛ ПРИНОСА !

19

До гурбетчийката

преди 6 години

Микробиолог преди 6000 ХАХАХАААААААА -СМЕНИ ДОСТАВЧИКА БЕ ***

18

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

До АнонименПОТЪРСИ В ГУГЪЛА ЗА ТУРСКИ УЧЕНИ ,КОИТО СА ДОПРИНЕСЛИ ЗА СВЕТОВНАТА НАУКА !ИМА СТОТИЦИ ТАКИВА ! АЗ НЕ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ТЪРШУВАМ В ГУГЪЛА ЗА ДА ДОКАЗВАМ НА *** КАТО ТЕБЕ ,ЧЕ ТУРЦИТЕ ИМАТ МНОГО УЧЕНИ ХОРА , НО ЕТО ТИ ДВАМА ,А ДРУГИТЕ СТОТИЦИ ГИ НАМЕРИ В ГУГЪЛА ,НЕ МОГА ДА ТИ ГИ НАПИША ВСИЧКИТЕ ,НЯМАМ ТАКОВА ВРЕМЕ !АКШЕМСЕТИН 1389 - 1459 Г. , МИКРОБИОЛОГ !АБДУССЕЛЯМ 1926 - 1996 Г. , ФИЗИК ,ЛАУРЕАТ НА НОБЕЛОВА НАГРАДА !

17

До гурбетчийката

преди 6 години

Потърси помощ -СПЕШНО Е

16

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

З

15

Анонимен

преди 6 години

Тъжната истина е драги ми Гурбетчия, че имахте един умен и велик турчин, който се казва Мустафа Кемал Ататюрк и тоя прозорлив и образован човек си е дал живота и здравето да ви вкара в правия път- Светска Турция!!! Но сегашния мустак Ердоган, с бясна скорост руши всичко, което Ататюрк е направил! И не ми обяснявай на мен смешнико коя империя колко е велика, защото за разлика от теб съм прочел малко повече книжки. Вие на Рим на малкия пръст не може да му стъпите, по нищооо.

14

Анонимен

преди 6 години

До АнонименОТ *** НЕ ЗАБРАВЯЙ ,ЧЕ ДО 1950 Г. ДЯДОВЦИТЕ ТИ ОТИВАХА В ТУРЦИЯ ДА УЧАТ МЕДИЦИНА И ДРУГИ НАУКИ ! СПРЯХТЕ ДА ХОДИТЕ ЕДВА СЛЕД КАТО РУСНАЦИТЕ ВИ ЗАБРАНИХА ДА ХОДИТЕ ПОВЕЧЕ В ТУРЦИЯ

13

Бил

преди 6 години

Ние се бием с турция - а в същото време Гърция и сръбия си поделят Македония...Кофти А ?

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен/ОТ ГУРБЕТЧИЯТАОсманската империя е най изостаналата и назадничева империя от всички съществували до сега! Освен турското кафе и баклавата тая "велика" империя, друго не е измислила. Кажи един световно известен композитор, художник, склуптор, математик, физик или химик бе гурбетчийче? Не можеш защото няма такива. Сравни османската империя с Римската, те измислили правото, обществени поръчки, учени, филоосфи, склуптори, поети и историци, пътищата още им стоят, ти си тръгнал с феса да