173

Провинциалист

преди 6 години

До Анти СофияСофиянци вземат масово по 1500 - 2000 лв. Стига сте мрънкали!В провинцията не сме сънували такива заплати.Не те знам ти в коя провинция си ама ела в Средногорието да видиш заплатите тук.Ако питаш някой работник в малка фирма обслужваща металургичния завод или рудника ще ти каже, че взима 800-900лв.Истината е че под масата получва още двойно плюс тези 800-900.Големите предприятия са ясни.Под 1500лв няма.

172

Анонимен

преди 6 години

До Соцялно слаб депутатТи не си соцялно слаб, ти си соцялно неостър.Я събери трите бона на 240 човека с 460 на два милиона и ги раздели на общия брой хора, за които е сметната да видиш каква тежест има заплатата на един депутат за средната за страната.

171

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 214Наистина ли си толкова просто същество да твърдиш такова нещо?В шести клас не си ли учил за най-малко общо кратно?Как според теб заплатата на 240 човека ще повлияе на тази на два милиона и половина при положение, че е около 5000лв?

170

ASD

преди 6 години

Аз ям свински пържоли, ти ядеш постно зеле.Статистически ние ядем свинско със зеле.България е бедна, защото хората с парите са прости и не знаят как да ги въртят ефективно.

169

seira

преди 6 години

АЛОО!ПОВИШАВАТ СЕ ОСИГУРИТЕЛНИТЕ ВНОСКИ, А НЕ РЕАЛНИТЕ ДОХОДИ!ХРАНИТЕЛНИТЕ СТОКИ И БИТА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПОСКЪПВАТ!ВЪТРЕШНОТО ПОТРЕБЛЕНИЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ СВИВА И ПРЕСТРУКТУРИРА!"УДАРИХМЕ ДЪНОТО!"ФАКТ!

168

До 226

преди 6 години

Има си обезопасяване - колани, каски , парапети. Злополуки нямаме. А ти за 2000 лв какво искаш да си клатиш краката ли? :)

167

Анонимен

преди 6 години

В БЪЛГАРИЯ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ НЕЗАСЛУЖЕНИ ЛАПАЧИ СА ПОЛИТИЦИТЕ НА ПЪРВО МЯСТО ,НА ВТОРО СЪДИИ И ПРОКУРОРИ И НА ТРЕТО МЯСТО БЯЛАТА МАФИЯ. БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА НАПРАВИ И КРАЧИЦА НАПРЕД АКО ТОВА НЕ СЕ ПРОМЕНИ...ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЖИВЕЯТ ДЕН ЗА ДЕН И СА НА ИЗЖИВЯВАНЕ. ЗАТОВА И РЕЗУЛТАТИТЕ В ОБРАЗОВАНИЕТО СА ТАКИВА ,И В НАУЧНИТЕ ИЗСЛЕДНАВИЯ ,И В ПРЕСТЪПНОСТТА......НИКОЙ НЕ МИСЛИ КОЙ КОЛКО ЗАСЛУЖАВА, А МИСЛЯТ СИ ДА СИ КУПЯТ МЯСТО В ПОЛИТИКАТА ,В СЪРЦЕТО НА НЯКОЙ "ГОЛЯМ" БИЗНЕСМЕН...НЯМА НИКАКВА СПРАВЕДЛИВОСТ В БЪЛ

166

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 223Не ми говори какво плащаш ти бе......на пет м. от нашият блок строят друг и гледам ,тези хора висят всеки божи ден на ръба...просто не ми говори че плащаш много ,защото ги виждам как и в най-големият пек те работят, и когато вали дъжд пак, в събота и неделя пак и се чудя колко години тези хора могат да издържат с този начин на живот....Къде си тръгнал да се хвалиш ,ако е много платени и харна тая работа народа щеше да направи път да работи при вас ,но както виждам са по-вече ром

165

гост

преди 6 години

Моята заплата от 3 години не е мърдала и даже мамалява заради осигуровки!

164

Без име

преди 6 години

Като ги пишете тия простотий, вярвате ли си?Да ви го турям на оная дето вие родила такива продажници.

163

Анонимен

преди 6 години

В моята строителна фирма заплатите , които плащам са от 1500-2000лв чисто на месец. Работи се и в събота по желание на майсторите за да изкарат повече.

162

Анонимен

преди 6 години

ЗАСПАЛ НАРОД. ВЯРВАТЕ ЛИ ,ЧЕ СРЕДНАТА ЗАПЛАТА У НАС Е 1000 ЛЕВА. ТАКАВА Е ЗАЩОТО НАРОДНИТЕ НИ ИЗБАРННИЦИ ВЗЕМАТ ПО МНОГО ХИЛЕДАРКИ И ВЪПРЕК ,ЧЕ 80% ОТ БЪЛГАРИТЕ ПОЛУЧАВАТ ПО 500 ЛЕВА СРЕДНАТА ЗАПЛАТА РАСТЕ....ДА ПУКНАТ ДАНО ИЗЗЕДНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ. НАРОДЕ ? ? ?

161

Анонимен

преди 6 години

даже е по голяма.. дупетат 3700лв + чистачка 300лв=4000лв....ето средна заплата 2 бона.... богати сме

160

ПАК ЛЪЖАТ.ПРОПАГАНДА

преди 6 години

И КАКВО ОТ ТОВА? СТАТИСТИКАТА КАКТО ВИНАГИ ПОСЛЪГВА. В СЪСЕДНА ГЪРЦИЯ И ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ БЯХА МНОГО ВИСОКИ, НО ДЪРЖАВАТА ФАЛИРА. ТОВА, ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ЛЪЖАТА И ХВАЛИПРЪЦКОВЩИНАТА ИЗНАСЯ ПОДОБНИ ДАННИ, ОБСЛУЖВАНО ОТ СТАТИСТИЧЕСКИЯ ИНСТИТУТ, НОИ, МЕДИИ И ВСИЧКИ НА ХРАНИЛКАТА МУ -ОЗНАЧА ЕДНО ДЪРЖАВАТА Е ЗЛЕ. ИКОНОМИКАТА НЕ РАБОТИ, А БЮДЖЕТЪТ Е БЮДЖЕТ НА ДЕФИЦИТА, КОЕТО ОЗНАЧАВА ИНФЛАЦИЯ, СРИВ. ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ОНИЯ 80%НА ПРОФ.ХРИСТОВ,ЗА КОИТО Е ТАЗИ"НОВИНА"-ДЕМЕК ЦЪФТИМ И ВЪРЗВАМЕ.ДА АМА НЕ

159

Георги

преди 6 години

*** пародията в тая държава... Аз живея във Варна дето ужким втория най голям град и дори тук ако взимаш 1000лв тряя си удариш *** в тавана камо ли да ми говорят за средна заплата в страната. Истината е такава,че ако си късметлия да имаш жилище в голям град в БГ бива, пак ниски заплати ама става но хората в малките населени места, който са множеството взимат по 450-500лв заплата и дори не знам как живеят, а във Варна ти трябват едно 2000лв мин да живееш като човек, дето почти никой не взема.

158

Трак

преди 6 години

Ако 2001г. бяхте преизбрали Костов , сега минималната пенсия щеше да бъде хиляда лева.Но нали сте всезнайковци .......

157

Анонимен

преди 6 години

Не щеме ний суджуци,Не щеме ний пари!Най искаме свобода,Човешки правдини!

156

БАТКО

преди 6 години

Моето Бруто е към 2400 лв... така , че е възможно

155

anonimen

преди 6 години

poznavam dosta xora no na prasti se broqt xorata koito xva6tat tiq 1000lv taka 4e 70%vzemat napolovinata na tiq 1000lv koeto 6te re4e 4e masovata zaplata e 600lv

154

Анонимен

преди 6 години

Добре че са заплатите на народните дупетати, иначе никакъв ръст нямаше да има на средната заплата...