71

Korsi

преди 6 години

Da iazdish s kamshik edna kobila za 30 minuti ne e kato da otglejdash s lubov kone, muleta, magareta....

70

до 67

преди 6 години

За теб крайното време вече е изтекло! Вече си в полка на умопомрачените безнадеждни минали надежди!Остава ти само да помагаш на Нинова да не стигне твоята съдба! Благородство!

69

Анонимен

преди 6 години

Може да упълномощи, но не е упълномощил.Подписал ли е заповед с рег. и текст - не! ,,Поради важни държавни дела творчески съм възпрепятстван щото ритам топка и ще ме представя до второ разпореждане по малката тиква... Подпис, печат, изведено в деловодството и представено на господжа Нинова. А то - Опрайтя са там, после ще го мислиме....

68

Анонимен

преди 6 години

Ами толкова са %! Герб - 30%, БСП - 25, ОП и ДПС по 10, Воля - 5% = Вие кажете колко! Останалите са негласувалите, няколко % изпаднали от парламента и 1 % умни и красиви! Точно 100% и една дебела тиква.Факт!

67

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Защо в статията не е упоменато, че Борисов може да упълномощи свой представител , да представи Ананиев! Това е според конституцията!

66

Дебит

преди 6 години

Иво малко занижи %, но в общи линии е прав. Останалите 20% сме още по зле!

65

Нека помогнем!

преди 6 години

Крайно време е екип от лекари от болницата на Четвърти километър да се заемат с лечението на тази невменяема и неадекватна жена!Тя вече не се усеща какво говори и какво върши!Явно болестното състояние я предразполага към необуздана агресия и постоянни лъжи! Хората вече се чудят да се смеят ли, да плачат ли или да я съжаляват за нейните постоянни изцепки!

64

Анонимен

преди 6 години

БТВ изнесе корупцията на Петров и той веднага напусна поста.Ако същите факти бяха изнесени от Нинова от трибуната, още щяха да я хулят и да я плашат с отстраняване от заседанията, а министър Николай Петрович щеше да векува там. Валери правилно се възмути, че държавата се командва от телевизиите.

63

Анонимен

преди 6 години

Когато БТВ го призоват веднага отива! Факт!

62

Анонимен

преди 6 години

Нали уж сме велика даржава с парламентарно управление, а!? Или това значи само когато стане въпрос за президента.

61

Анонимен

преди 6 години

Ами не е бил там да го представя, защото не е негова кандидатура от кръстопътя, а Кой му е разпоредил кого да поставят за министър.Прави се на малко разсърден на Кой.

60

ХАХАХА

преди 6 години

До АЗЗЗЗ++++++++++++++++++++++++++

59

Анонимен

преди 6 години

Др. Нинова да не забравите , ако нещо не ви е ясно да викате Борисов и на Позитано 20 . Все пак вие сте човек , който язди кон .

58

Акуд

преди 6 години

магьосницата се мисли за страшна, а тя е просто постна пръчка и никой не я брой за ничий К*Р

57

Анонимен

преди 6 години

БКП-то крякат, защото нямат друга работа. Премиерът го няма, защото има друга работа.

56

Анонимен

преди 6 години

*** как може премиерът да не дойде да обърне внимание на БКП и да им послуша глупостите. Веднага оставка и нови избори. Няколко пъти.

55

Б

преди 6 години

ислишно е споменаваме че Кирил Ананиев членува в евреиската банда на Сомомон Паси - така наречения Атлантически Клуб , който на практика управлява България

54

Боко Тиквата

преди 6 години

Другарката Нинова пак си проветрява устата на мой гръб. Местя.

53

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

Г-жа ЛЪЖА е свалила нашийника :)

52

А ти кой искаш да

преди 6 години

управлява; скандалжийката Нинова или друг СКАНДАЛЖИЯ от партиятаЙ?Ананиев го познават още от Орешарски и преди това. Но важното тези НЕТЪРПИМИ СКАНДАЛДЖИИ да започнат да предизвикват скандали: затова получават заплати.??!!??Излишна, ДЕСТРУКТИВНА партия още от 1917г ДОСЕГА.Добре направиха в САЩ, че я забраниха.Само Демократична и Републиканска партия.Мъдро и зряло.