62

Анонимен

преди 6 години

Заради Мавзолея този заслужава участта на емблематичната сграда - една тротилова шашка в дебелия и дълъг бикфордов фитил!

61

Анонимен

преди 6 години

TOQ SEGA LI GO PUSNAHA OT ZATVORA.

60

ПЕНКО

преди 6 години

ТОЙ Е БЪРКА-ДЖИЕВ ! БАКЪРА Е ЗА КРАДЕНЕ !!! ОЩЕ СЕ ПЪРКАТ ПО МЕДИИТЕ "ДУХОВЕТЕ" НА УМРЕЛИТЕ : СДС ,ГСБ-ДСБ, БГ, НС, СРС ,ССД ,ДС / и демократичен съюз може да значи/ ... НА... някоИ си ???... А НАРОДЪТ ТЪНЕ В ...??? - "ДРЪНЧАТ "БИЗНЕС" ОКОВИ"- И ...ПАРТИЙНАТА БУРЖУАЗИЯ... ГРАЧИ ...ГРОЗНО...ЗЛОВЕЩО !!!

59

kan4o

преди 6 години

Бакъра едвам успя да събори мавзолея на Гошето,Сега пропиляно било времето.Смешници.

58

Анонимен

преди 6 години

Верно е че се пропиляха годините за хората, но за такива като говорящият от снимката и всички досега преминали през Народната власт,беше скок във бъдещето,което осигури на червените поколения,проспоритет и благодеяние и ползи от техните автори.Затова надявам се трябва възмездие, да се криминализира всяко едно деяние на всички получили и ограбили България.Конфискация,затвор ,и забрана на всички от тяхнните поколения ,до девето коляно ,да се учи,да работи обществена работа,..да бъдат прокудени.

57

...

преди 6 години

Значи мога да кажа само едно нещо: Тоя наистина е прав! СДС и особено Костов тогава наистина ни оправи! Но оправянето беше САМО И ЕДИНСТВЕНО ИЗОТЗАД! И дори сега не трябва много много да си отваряме устите защото ще се получи голямо течение това оправяне тогава!!! Повече не може а се каже!

56

агент Николай

преди 6 години

Върнете имотите на МВР,тези които прехвърлихте на фк подуяне в последния си работен ден с галениците Софиянски,Марков.Ако си фен на даден отбор и си във власта трябва ли да откраднеш нещо от Държавицата ни за да го подариш на частния си клуб ,който не е истинския Л.С.,вие сте за затвора.Между другото нещо замлъкна главния архитект на София след като обяви че отборчето ви ползва НЕзаконно точно тези заграбени от вас имоти на МВР

55

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 47"Естония и Литва" са се "оправили"????????????? Ти случайно да не бъркаш нещо страните или досега си спал 27 години? Първо добави още една нещастна Латвия и второ, събери малко по-актуални данни за сегашното положение на тия "страни"!!! Горките, вият от глад всеки ден, народите им намаляха с 50%(!!!!!), промишлеността си я сринаха като нас, живеят от подаянията все още на това недоразумение ес-чето и се чудят откъде да изклинчат повече пари!!! Не, ти явно си паднал от Марс!

54

Анонимен

преди 6 години

Наглостта и лицемерието нямат никакви граници.

53

Анонимен

преди 6 години

Нищо не сте пропиляли, защото и ЦЕЛТА ВИ Е БИЛА ДРУГА!!! ДА НИ ОТКЪСНЕТЕ ОТ КОРЕНИТЕ НИ, КРЪВНОТО НИ РОДСТВО, ОТ ТРАДИЦИИТЕ НИ, да забравите за Левски, Ботев и Раковски и се превърнете на клоуни от вампирски хелоуони и разни тикви! Да се обогатите на гърба на бащите и дедите ни и да оставите родителите ни с пари за един хляб и мляко!!!! ВСИЧКИ ВИЕ СТЕ ПРАЗНИ ХЕЛОУОНСКИ ТИКВИ И ЗА ВАС ЩЕ ДОЙДЕ НОВ НАРОДЕН СЪД!!!

52

теди

преди 6 години

като се занимавахте с мавзолея .......и цъп - царъп ....

51

Анонимен

преди 6 години

Демокрация=упадък

50

Келеш

преди 6 години

Не са пропилени, дори напротив, целта е постигната. За 28 години народа изпростя тотално. Вече е толкова ***, че не осъзнава собствената си простотия. Целта е изпълнена - народа е ***, лесно се манипулира и управлява. Политиците ни са най-добрата извадка, която може да осредни нивото на народа като цяло. За 28 години прогониха хората от България, които трябваше да бъдат в основата на новата държава и строй. Сега в основата са простаци и ***, да не се чудите защо заплатите са ниски.

49

Анонимен

преди 6 години

""В десницата липсва интелектът - учени, професори...", категоричен бе той."На десницата интелект не й трябва, трябва й една тиква "аз съм ***, вие сте прости, затова се разбираме", един физкултурник, селска стругарка и армия безмочъни гласоподаватели.

48

Запознат

преди 6 години

Пропиляхме ги ние,а вие ги осребрихте!

47

Дедо

преди 6 години

Ти не си ги пропилял,Бакъре,не си-знаем те!Пропиляхте ги за нас,сини и червени милионери!!!

46

То6

преди 6 години

Бегайте, появи се бомбаджията. Интересно с какви парици живее тоя

45

Анонимен

преди 6 години

Не си свърши всичката работа - трябваше да премахне и паметника на съветската армия !

44

Тато из Правец

преди 6 години

До Анонимен-21 Само да ти кажа,бате, че пред,, ЧЕ,, винаги ,ама винаги се пише запетая !!! Така че,за мен не знам ,но ти си твърдо в 80-те % процента на проф. Христов !!!

43

Анонимен

преди 6 години

"Гласове oт нафталина'' част 934-та