70

РБК37

преди 6 години

Путин и Тръмп засега само се ръкуваха на всеобщата снимка във Виетнам и се очаква все пак да проведат някакъв разговор . Тръмп е много добър бизнесмен и умее да манипулира и отсрещната страна ,докато Путин е бивш офицер от КГБ и умее да отстой манипулирането от отсрещната страна . Да видим кой кого ще .... .

69

двойни стандарти

преди 6 години

АМИ ТЕЗИ БУНТОВНИЦИ НЕ СА ЛИ НАРУШИЛИ КОНСТИТУЦИЯТА КАТО СА ТРЪГНАЛИ СРЕЩУ ЗАКОННАТА ВЛАСТ.КЪДЕ Е МАРИАНО РАХОЙ, ДА ИМ ПОКАЖЕ КЪДЕ ЗИМУВАТ РАЦИТЕ.НАЛИ САЩ И БРЮКСЕВ КАДАХА ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ МЕСЯТ ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА ИСПАНИЯ, ЗАЩО ГО ПРАВЯТ В СИРИЯ?

68

Б

преди 6 години

До А"Откъде имаш такваз секретна информация"със сигурност не я имам от евреиските "информационни" агенции и със сигурност не я имам от Сорос-кото ви лъжливо сайтчеколкото и да се опитвате да миете мозъците на хората, истината лека-полека излиза наяве - гнусното ви лихварско сатаниско племе в краина сметка винаги е било побеждавано от хората - и по време на Рим о по време Светата Римска Империя !пак ще ви победим !!!

67

Старата плоча

преди 6 години

На криви демокрации все Путин им е виновен!

66

А

преди 6 години

БОткъде имаш такваз секретна информация за баба -еврейка на Путин , той има толкова еврерийско колкото ти имаш ромско ,но при теб е по-голяма верятноста да имаш някъде из родослвното си дърво ,някоя клонка ромска .) Ей ама трещите едни без да знаете нещо .

65

Б

преди 6 години

и не забравяй че майката на Путин е еврейка, което прави Путин евреин Когато стана президент първата му работа беше да иде на крака при лидера на еврейската общност в Москва.Путин не се опитва да разруши еврейския световен ред - той се опитва да го оглави !Еврейската мафия все още е много силна, може да минат много години преди хората да изличат окончателно от лицето на земята това сатанинско племе Но поне началото на борбата вече е поставено - овцете се събуждат !

64

Анонимен

преди 6 години

Е, за всеобщо щастие Империята на злото - САЩ се разпада неудържимо и необратимо.

63

пенко

преди 6 години

66, бъркаш ШАП и ШОП !!! Какво биха казали "ДУХОВЕТЕ" на Понтияк,Томахоук,Пейтриът и ТАТАНА-ПАЧАНГА......-относно войната на "БЕЛИТЕ ДУХОВЕ" в АРАБСКИТЕ ПОЛЕТА И ЗЕМЯТА на "ХАХОБРЪМБЪРЦИТЕ МЮСЛИЦИ "- ПРЕДАЛИ "ПЕТРОЛНАТА СИ РЕЛИГИЯ И СИЕ " НА "ЦИЦИ-ОН" и " НЕДАЛАС" ??!!??!!

62

Дедо Симо

преди 6 години

Евреите са нация която се мисли за богоизбрана, а истината е че всъщност не е така ! Всички са равни пред Бога с каквито и имена да го наричат. САЩ са сбирнщайн о т р е п к и от цял свят които се управляват от евреи! Май злото в света си има име нали?

61

Шоп

преди 6 години

САЩ просто настъпват полека и оставят руските наемничета - отчаяни идеалисти, които Путин фърла ф печката като слама, да ядат калая.Когато дойде време, ще изметат каквото трябва и никакви С-400 и Панцир няма да ги спасят. Никой даже няма да им дава обяснения. ЧВК и Хизбула са в Сирия незаконно. Руската армия е там Аконно, но няма как да защитава незаконни наемници.

60

Прагматик

преди 6 години

До --УМЕН -САЩ са империя -Империйте се разрастват Докато могат или загнива и се разпадат ОСНОВЕН закон ---- дори и при най голямо миролюбство и либерален пацифизам --- --ЗАРАДИ МОЩТНАТА СИ ИКОНОМИКА НАУЕН ПРЕВЕС И КУЛТУРНА ДОМИНАЦИЯ -(Съответно и по модерна армия но това е втори4но-) Просто колелото на историята се върти така а на пътя му гнил домат дето няма нищо такова (русия )

59

Анонимен

преди 6 години

До УМЕН перфектни работи няма ) а слабите сържави дето са се разпрострели извън възможностите си винаги свършват с разпат - една ядрена локва на мястото на блатото Москва е бая по вероятно

58

УМЕН

преди 6 години

Колега, призовах без наивни фантастики и фантастични наивности, а вие точно това правите. Защо им е на САЩ САЩ2? Йелоустоун ли ще изригва? Какъв буфер между Китай и Европа, сега съществуващият си е перфектен. Защо им е на САЩ нова територия, като са достатъчно големи и самодостатъчни и без друго? Каква заплаха е Китай за САЩ освен чисто икономически? Дори да станат двата центъра на света пак няма да си пречат поради отстоянието си един от друг. А що се отнася до Сърбия скоро и тя ще е част от ЕС

57

реалноста

преди 6 години

До Анонимен 58 то това е изкуството в политиката да гониш СВОЯ интерес в същата посока Когато най голямата сила САЩ гони Нейния и двата съвпадат -- конкретно в слу4ея Казан да е независима от московия -- а през другото време да си оправяш вътрешните работи --- между другото Садама и Кадафито се водеха някакви комунисто *** гравитиращи по скоро около ссср )

56

Анонимен

преди 6 години

До Шоп-Виждам,че те боли чафутино от това,че Асад иранците и русия ви го сложиха четвъртит,ама това е положението,Свиквай евреино,отсега нататък за вас9(избраните) започва голям,ама много голям кошмар.

55

Шоп

преди 6 години

Не пишете глупости, с Волжка България нямаме нищо общо, освен името. Което също не е малко. А, да, имаме и общ враг - Московията...

54

Шоп

преди 6 години

за ужас на еврюхите в Израел и световния *** се сбъдна наш лошия им кошмар шиитската дъга от Иран,през Ирак Сирия и Ливан -------Като гледам шиитската дъга ти е голяма мечта на тебе. Нали знаеш, че когато САЩ и Израел решат от шиитската дъга ще остане само името в минало време :))

53

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 54 Хизбула и Иран можеби но за каква армия на асад говориш сякаква зган на Иранска заплата .... а и Исил още държат града между другото

52

Анонимен

преди 6 години

Хаха вижте го този наивник! САЩ веднага забиват нож в гърба ако дори и за секунда решиш да не им играеш по свирката, а решиш да си гониш собствения интерес - за справка Садам и Кадафи, както и редица други в Южна Америка.

51

Анонимен

преди 6 години

До УМЕН 1 Сащ имат изгода от велик САЩ 2 а една Болжка България наред с още 20-30 държави -пове4ето и с не руско население - на мястото на ликвидираната московия в Нато са си сериозен буфер срещу Китай .... друк пример Сащ ликвидира най големия ни враг сърбославия и отношенията ни с Македония Потръгнаха Едвали им е пукало много за БГ но дестваха в много голям наш интерес