9

Анонимен

преди 6 години

Най-добрия вариант е,да се откажат от развода и да спрат с тази омраза,защото ще страдат и от двете страни.Дано не ескалира!Омразата и първичната реакция никога не са водили до нищо добро,НИКОГА.Всички сме европейци.Деленето на европейци, по-европейци, най-европейци, превилигировани европейци не е демократично и хората реагираха. А също и бежанската криза беше това, което предизвика хората да реагират,виждайки се безпомощни да вземат самостоятелни решения на място или за собствените си държави

8

Анонимен

преди 6 години

ЩЕ ИЗЛЯЗАТ ОТ ЕС БЕЗ СПОРАЗУМЕНИЕ, НЯМА ДА ПЛАТЯТ НИЩО И ЩЕ СА ПО-ДОБРЕ.ПАК ЩЕ СИ ПЕЯТ С ПЪЛНО ГЪРЛО "ВЛАДЕЙ, БРИТАНИЙО!" И НАМА ДА ЗАВИСЯТ ОТ РАЗНИ БРЮКСЕЛСКИ ***`ДЕРУНГЕЛИ.

7

Анонимен

преди 6 години

Още на 30 февруари трябва да излязат.

6

do 5

преди 6 години

Прав си че САЩ и Раша със всички сили се стремят да разбият или отслабят ЕС. Обаче това не променя факта че UK никога не са били истински вътре и постоянно правеха въртели. Лоялност 0-ва. Загубата им е единствено финансова за съюза. И да, берачите от източния блок трябва да се преориентират към полетата на други държави.

5

Анонимен

преди 6 години

Нито САЩ, нито Русия имат интерес от единен ЕС. Това беше най-голямата икономика в света с 550 млн потребители. Това напускане не се случи без външна намеса.

4

Анонимен

преди 6 години

Не са ми любимци, но си мисля, че не е случайно напускането им. Ще има и други сътресения.

3

Анонимен

преди 6 години

Прав им път. Специално те най-малко биха ми липсвали от целия ЕС.

2

Анонимен

преди 6 години

Задължително изхвърляне на английския език езиците в ЕС.Френския и немския основни за общността.Смяна и на табелите, прекалено много са на английски.На зла круша - зъл прът!

1

кръчмаря

преди 6 години

Те така си мислят, ама може и да ги изхвърлят по рано.