164

Тъпанар

преди 6 години

...Да де ама са тук наследниците им. С готовите събрани пари, с образованието си получено в държави, за които обикновеният българин навремето само мечтаеше. Т.е. те пак да си тук и даже ни управляват...

163

Един полу-неграмотен

преди 6 години

Един полу-неграмотен печатар (Тодор Живков) управлява България повече от 36 години с помощта на СССР и БКП. Да ни е честито другари...! Слава богу и СССР и БКП и печатарят вече ги няма .

162

Тапаци малоумни като

преди 6 години

Тапаци *** като ви липсва социализама и кумунизама идете в севрна корея с радост ще ви приеме другия *** ким чен умника

161

Анонимен

преди 6 години

До Идеалистне бих се поколебал да грабна Калашника в защита на Т. Живков.що бе? Липсват ти режима на тока, купоните за хранителни продукти, празните магазини....

160

XXL

преди 6 години

Pri bai Tosho,letoto si biaxme na moreto.koga doide SDS-to, svarshi moreto...

159

Трак

преди 6 години

Дааааа , и ДС в ъгъла спеше и дремеше.То бива бива , ама чак пък толкоз

158

Идеалист

преди 6 години

Колко много се радвах тогава. Ако знаях тогава, че след 27 години ще ни управляват Боко, Цоко, Винкела, леля Цеца и цялата група подмазвачи около тях, не бих се поколебал да грабна Калашника в защита на Т. Живков.

157

Анонимен

преди 6 години

СССР от нищо не се е отказвал, капиталистите ги сдъвкаха и изплюха.А комунизмът беше омръзнал на всички.

156

Анонимен

преди 6 години

Да се връща османската империя,ама се чудя как са ни търпяли турците 500 години

155

Тъпанар

преди 6 години

До БКП (170/171)Бате, айде да ми прехвърлиш всичките си земи, апартаменти, активи и приходи (някога насила да ги вземали). Ще работиш за мен - честно ще ти давам 420 лв заплата. Обещавам - ще си направиш ремонт. Ще си построиш постройки по местата си. Пътища до тях ще си направиш. След 40 години ще ти върна всичко облагородено. Не знам обаче, тогава дали ще имаш пари да ги пребоядисаш...

154

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 164И какво казва Шарл де Гол?За французите може да е велик президент, ама Франция винаги е била срещу България, заедно с Англия и Турция, напоследък и САЩ.

153

Анонимен

преди 6 години

Никаква демокрация не е идвала в България, Живков беше свален от власт с вътрешен преврат.Преврат, направен от купени хора(от чужди разузнавания), вътре в самата партия.Типична цветна революция, както го пише в дебелите книги.Ама глупаците скачаха по площадите, нали?"Който не скача, е червен".

152

Анонимен

преди 6 години

Я кажете, великите демократи, колко завода построихте, на колко хора дадахте хляб???0---Нулаааааааааааааа, още не може да откраднете, това което беше построено по времето на Живковм, нали??

151

Тони

преди 6 години

Както с измама Ленин наложи комунизма , така и си отиде при Горби.Нямаше финансов ресурс да изкара повече.Лихвата на зелените пари беше г.оляма

150

Бокото

преди 6 години

До АнонименИма голяма вероятност да падне или на Дондуков1, или върху централата на гербаджиите. Боко решил въпроса, като раздал на министрите кожени бонета за пилоти и жените сега ходят като мотопедисти. Цуцко пък забранил на подчинените си да вземат предпазни мерки, като им обяснил, че ако умрат, умират за своя Вожд. Отговорът бил дружен вик "Хайл"! След това Цуцко заминал за НС "по спешна работа".

149

Анонимен

преди 6 години

*** прочетете какво е казал за бай Тошо един от ВЕЛИКИТЕ-президента на Франция ШАРЛ де ГОЛ !

148

Анонимен

преди 6 години

9.9.1944 г. Първи комунистически преврат с помощта на съветската армия окупатурка.10.11.1989г.Втори комунистически преврат с помошта на руското посолство.Живкови трябваше да последват съдбата на Чаушеско за да няма псевдодемокрация сега у нас.

147

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 154Ти как смяташ да живеео още 300 години, я сподели?

146

Анонимен

преди 6 години

Тодор Живков беше последният голям държавник и политик , колкото и да не ви се иска на демократчетата-реформаторчета и останалата крадлива пасмина-предатели, които работите за враговете на България.

145

Анонимен

преди 6 години

...Непубликувана стенограма...____Но публична тайна,че Тодор Живков подаде оставка под натиска на руското посолство и бе предаден от съпартийците си от БКП=БСП.Защото те са такива и сега,каквото им наредят от руското посолство-пример номинацията на Нинова-Решетникова за президент.