48

До "до 23"

преди 6 години

Ей много ви комплексират тези САЩ. Смешни сте вече с тези реакции🤣

47

Анонимен

преди 6 години

ВСИЧКИ ЩЕ ОМРЕМОТ СМАРТ!

46

Анонимен

преди 6 години

В Лондон изгоря цяла сграда с много жертви.И те ли са пияни мужици.? Второ газта е най-евтината за отопление ,готвене и бойлери .В цяла Европа водещите фирми произвеждат такива уреди,но в България ще ги видите по-рядко,просто защото газификацията заспа.И последно завода в Ижевск е построен от французи.

45

до 23

преди 6 години

Само в БГ се обикаля с газови бутилки!В цял свят хората имат газифицирани жилища ,училища,болници и ...Все пак да не забравяме ,че тук и Топлата вода е Академическа наука за просветени!Газови експлозии стават по цял свят ,това е просто част от бита.Аз се чудя в САЩ не стават ли никога пожари,експлозии и други бедствия ?Даже съм гледал как цял квартал не могат да го изгасят.Или модерната пропаганда хиперболизира нещастията за враговете ,а редуцира партнъорските такива.

44

Давид и гОлият :D

преди 6 години

Ей това да не е на Путин блока, че има много *** дето биха се юрнали да помагат.

43

Анонимен

преди 6 години

До Пийте Кока-КолаДа, американците живеят в къщи с двор. Дървени къщи, отнасяни от наводнения и торнадо.

42

Гост

преди 6 години

Единственият народ който има тази поговорка която ви описва най-добре : Я не сакам аз да съм добре. Я сакам вуте да е зле. Само това говори достатъчно що за хора сте.

41

Гост

преди 6 години

Няма по гаден народ от българите. Пише за нещастен случай в който са пострадали живи същества. Един от пострадалите е дете. Какво значение има къде е станало това. Вие започвате да плюете и да коментирате някакви безумни теми. Вие българите колко точно сте гадни хора? Жестокоста ви изобщо има ли някакви граници?

40

Калеко Алеко

преди 6 години

Газта в раССия е природна даденост, затова *** я изпускат свободно и навсякъде, включително и в нашите форуми, а когато някой наквасен мужик драсне кибрита за да си подгрее самовара или пък да "закури махорка как на фронте", тогава може да стане взривоопасно .... !!!

39

Анонимен

преди 6 години

До До Анонимен 30 До34 Руска смрад,пошьол вон!*** в някой рпуски,или сръбски сайт.***!Бани има във всеки дом в България,изключая бедните хора,но тях ги има във всяка държава.Само че в Русия са най-много,за страна,чиито лидери имат по 300 млд и която притежава огромни суровини.Диктатурата в Русия носи бедност,безправие и войни.Нямаме лауриат,защото СССР ни постави в изолация и забраняваше България да презентира своите постижения пред света.Дори и руският атентата срещу папата ни натресе.

38

Анонимен

преди 6 години

До БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ40 България не мрази Русия,нито пък я обича,просто в политиката няма вечни приятели,а амо интереси.Колкото по-далеч от Русия,толкова по-близо до цивилизацията.

37

Анонимен

преди 6 години

Руските градове изглеждат така все едно туко що са излезнали от война.Русия е заседнала в 19 век.Ужас.

36

Анонимен

преди 6 години

По публикацията работи: Венцислава ВельоваКопиране от БТА това работа ли е???

35

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 6 години

Някой мужик се е нафиркал с Бояришник и е тръгнал да си играе с газта! Не ми е жал за руските ....

34

Пийте кока-кола

преди 6 години

А мръсните американци живеят в къщи с двор.

33

Анонимен

преди 6 години

То в Русия всяка зима си падат по едно, 15-20 панелки

32

НЕ ЖИВЕЯ В ПАНЕЛКА

преди 6 години

ЗАЩОТО НЕ СЪМ РУСКИ СКОТСКИ МУЖИК ...СВИКНАЛ НА ЧОРБА ОТ ОБЩИЯ СОЦ-КАЗАН НА КОЛХОЗА!АЗ СЪМ --ГОРД БЪЛГАРИН , КОЙТО САМ СИ КОВЕ СЪДБАТА И СИ УРЕЖДА ЖИВОТА!РАБОТЯ--ТАМ КЪДЕТО МИ ПЛАЩАТ ДОБРЕ И СВЕТА Е МОЙ ДОМ!СЛАВА НА ЕС И САЩ!ТЕ СА ГАРАНЦИЯ ЗА СВОБОДАТА НА НАРОДИТЕ !!!!!

31

Анонимен

преди 6 години

Ижевск е известен на целия свят. Продукцията на заводите му носи милиарди на Русия.А като питаш някой умен западняк, коя е столицата на България - 80% отговарят - Букурещ!

30

До Анонимен 30

преди 6 години

"Руснаците са бедни и пияни..."За разлика от нас - богати и заклети трезвеници! ***, перестань! Руснаците имат национална баня, както и турците, фините и римляните! А ние имаме "Честита баня!".Най-често се събират на чай, а не на водка! Излез от панелката си и се озърни - 1:1 санашите неподдържани сгради с техните. Не са цъфнали, но са хора с достойнство, а не като нас - 80% имам предвид от нас! Досега нямаме един Нобелов лауреат, албанците -2 - Ф. Морад и Майка Тереза!

29

ИЖ-54

преди 6 години

Този град е центъра на оръжейната стрелкова продукция-от двуцевките на дядовците, до сегашно модерно оборудване.Русия е почти изцяло газифицирана и аварийте не са повече от средните.Строителството е доста КОМПРОМЕНТИРАНО-прилича на строеж на кули близнаци в Мангатнь.Моля не съхранявайте полупродукти от вашата дейност в жилищата си!То и бойлера е опасен, а пък половинката Ви е...като термоядрена бомба...