175

ИСТИНА

преди 6 години

Външния дълг на България е 42 милиарда и 420 милиона долара към днешна дата! Има го във американския сайт глобал файър пауър GFP rating 2017. Там България е на 67 място. Има всичко за страната колко петрол консумираме какви резерви имаме. Американците са много стриктни и точни.

174

Анонимен

преди 6 години

Много късно ще разберете , че ГЕРБ е антибългарска партия, дори правнуците ви няма да могат да изплатят дълговете на България, направени от ГЕРБ-ерската мафия.

173

Анонимен

преди 6 години

Външният дълг на България клони към 40 милиарда долара. Някой вярва ли на данните от Министерството на финансите?Само си припомнете финансовите министри, единия(Дянков) показваше постни пици, пък водеше любовниците си - секеретарки из скъпи курорти .

172

БиБи

преди 6 години

Вие сами ще се съборите - начело на държавата един *** пожарникар и много по-*** физкултурник. А зад тях се наредили крадец до крадеца и крадат не до 10 хил. лева, а започват от 100 000 нагоре. Пък и структурата им е една - крадлива - Изпълнителна комисия, обл. координатори, областни управители, председатели на местни структури , кметове и всичко това окичено с кумове, сватове, братовчеди, кумици, съученици и близки фирми. 1 млн.лв да им подадеш , я останат 100 лева, я не...

171

бухалкокрация

преди 6 години

Чии дългове намалявате? Вие нямате дългове, вие имате милиони в разни бамки. Иначе частния дълг у нас масово расте. Българина губи имуществото си и постепенно спада процента на хората, притежаващи имоти. Тия, които притежават добри имоти пък, са набълбукани с ипотеки. Бедност и безработица в повечето области на страната. От тук нататък следва: 1. Продължаване на миграцията и спадане на коренното население под 30% от това, което е било до скоро.2. Дългова криза.3. Внос на хора извън ЕС.

170

Анонимен

преди 6 години

Как ГЕРБ "намалява" външният дълг?...2009 - Бойко Борисов започва да управлява с 3,33 млрд. евро външен дълг2017 - в края на второто правителство на Бойко Борисов, външният дълг е "само" 10,27 млрд евро. Това е според официалните данни на Министерството на финансите публикувани на сайта му. Интересното е, че с увеличаването на дълга на държавата, все повече информация не се публикува на сайта на МФ.

169

Манолски

преди 6 години

Аз мисля, че ББ, Ананиев и СИЕ живеят в паралелна държава. Това, което виждам аз е: опростачващо се население, нарастваща агресия сред младежите, издигане в култ на кича, изтичане на човешк и финансови капитали навън. Смея да твърдя че съм що годе добре подготвен икономист и пътя на страната е към небитието. Иво Христов каза нещо много точно, но правилата политическа риторика от позицията му на депутат го задължи да се извинява. Безобразие !!!

168

вой на червени псета

преди 6 години

Вай - колко сме страшни по АНОНИМНИТЕ форуми !!!

167

Анонимен

преди 6 години

долу мафията долу тик вената мафия

166

Анонимен

преди 6 години

хората на село отглеждат тикви балки и свински тикви а в Банкя и друг вид отглеждат

165

Анонимен

преди 6 години

Забравихте ли червения терор, ами доносниците, ами лагерита на смъртта, ами цялата соц изостаналост. А, забравихте ли, че партията на тази оядена и примитивна с.виня е наследница на терористичната организация - БКПИ имат тези нагли и ос.рани комунофилистици, наглостта да плюят и да дават акъл.

164

Тинев

преди 6 години

ГЕРБ - стил на управление:Прочетено по: ТВ Европа - 9ч04мин 10.Ноември.2017" АРЕСТУВАХА ДВАМА ПОЛИЦАИ И ЧЕТИРИМА ДИЛЪРА В СТРАЖИЦА "п.п.Не коментирам!

163

Анонимен

преди 6 години

Тоя индивид дори не е от 80-те процента на Иво Христов.Дебилнустта му е от друго измерение.Да вземеш 16 милиарда заем,с лихвите над 25,който така и не се разбра къде отиде,в бюджета за следващата година да си заложил още 1 милиард нов заем и да твърдиш,че външният дълга спадал.Наистина това същество от Банкя е дебилл от деруга вселена.

162

Гошко

преди 6 години

До Б***ko ООIT не е промишленост, а проектантска дейност и понеже не изисква сериозно оборудване, а един за предпочитане мощен компютър и акъл и обширни математически познания, в частност такива по компютърни системи и технология - това е единият раздел и по дигитализация на определени отрасли - вторият, много по-мощен напоследък раздел, затова част от завършилите в чужбина специалисти се върнаха и работят в БГ. Впрочем, и в ТУ има цял факултет по IT от почти 30 г. Не е мощен отрасъл.

161

Анонимен

преди 6 години

Ко речи? Тези милиони дето ги изтеглихте назаем как точно намаляват дълговете, че не ми стана ясно...

160

Shark

преди 6 години

Тези се държат нагло и лъжат. А овчия народ слуша и мълчи. Е, хайде кажете ми сега, Иво Христов прав ли е, или не за ***.

159

Гошо

преди 6 години

Баце, и едно нещо ме тревожи: първите избори ги взехте честно, ама сетне възникнаха проблеми. Костинбродската афера - нея Ц.Ц. ли я скрои, после Цецо впрегна всички държавни чиновници да гласуват за ГЕРБ. И 330 хил. човека дадоха гласа си за Биби. Ами *** гласове на два пъти? Ами кумгейта, суджукгейта, Йовчевгейта, този с НДК? Не падайте, иначе Цв.Цв. няма да отърве панделата. Първият път му се размина.

158

гошо

преди 6 години

Баце, остави събарянето на кабинета. Днес е 10 ноември, датата , на която БКП и СДС се договориха за първите свободни избори. На практика това е първият ден на прехода към демокрация. Само че нещо си мълчите. Да не искате първият ден на новото летоброене за BG да е този на кабинета ББ-1? Ама преди него имаше няколко кабинети... Казвай, ако ти си новият Буда на България, приемаме те. Ами ако след няколко месеца паднеш какво правим с новата ера?

157

Б@ko ©О®О©

преди 6 години

Бачи Бойко си приписва неща които не е постигнал, а просто се получават някак си. Истината е, че ИТ индустрията ни се е развила и става чудовище. От там и икономиката тръгва, това е нормално.

156

Зозо

преди 6 години

До KONSTANTINOWКлоун, скрий се някъде със смешните опорки!