3

РБК37

преди 6 години

Когато бях беден ядех вскеки ден зеленчуци и тук таме по празниците месо , а сега когато съм не беден отново си ям зеленчуците ,но вече добавих и плодовете и рибаьта и изключих газираното и шпек ям 1-2 в годината . Навиците от бедното детството и сега ми погатат да не ям месо ,както някои които без месо не могат да живеят и един ден .

2

Анонимен

преди 6 години

Аз лично от късна пролет до ранна есен почти минавам на суровоядство.Изоставям хляба и сладките неща. Плодове, зеленчуци, салати,веднъж в седмицата месо, веднъж, два пъти варива.Късна есен и зимата минавам на готвено и плодове и зеленчуци според сезона.И се чувствам добре.Но всичко е индивидуално.

1

Четвърта полза

преди 6 години

Щом преминете на суровоядство, няма да готвите и ще пестите от електричество или дърва и въглища.С две думи, назад към природата, за да сме хем здрави, хем да ни е евтино.По същата логика, онзи, който през лятото да премине към нудизъм навсякъде и по всяко време, ще пести и от дрехи и обувки, и от дезодоранти, защото няма да му е горещо и няма да се поти.А защо тогава не продадем и жилищата си? Зиме на квартира, лете по зелените площи.Ура!