10

Боса доносник

преди 6 години

Аз съм Митьо Ушите и като трепах ми беше добре и полицията ми помагаше,въобще БГ тарикат! Обаче обърках вълка с кучето и си намерих майстора! И без да мисля за достойнство и чест,постъпих като дърта леличка и пуснах жалба,и дъщеря си направих свидетел срещу Божо кравата! Е нали съм българин и полицейска болонка,какво като ще ми се подиграват! Знаете ли колко е лошо да си жертва! Аз като съм гледал филми,мафиотите не реват в полицията! Ама аз се разнежих и разкаях! Бг мафиот хаха

9

Анонимен

преди 6 години

скоро не е имало вест - дали е закусил доре митьо, дали е кихал тази нощ...

8

venix

преди 6 години

З.а..е..б.и, човече! Очите излезе чист като момина сълза след проверките на Бъчварова!... Нема такава държава!

7

Анонимен

преди 6 години

"Божо Кравата и бандата му на съд за стрелбата по ОчитеГрупата се занимавала с изнудвания, наркотици и убийства"Интересно ми е групата на Очите с какво се занимава? Най-вероятно с благотворителност към определени политически и полицейски структури?

6

Partizan

преди 6 години

Sichkute *** li sa v policiata, prokuraturata i sadebnata palatka?!

5

Анонимен

преди 6 години

Не защитавам Кравата, ама защо в БГ-то все нападнатите са виновни, а агресорите излизат чисти от справедливия съд?

4

лонг стори шорт

преди 6 години

"Групата се занимавала с изнудвания, наркотици и убийства"Пък Митьо бил филантроп и се занимавал с дарителска дейност! Само, че бат Бойко му бил гръб и затва така..

3

Анонимен

преди 6 години

Значи тези са много учени. Цели три професии имат. Убиват изнудват и дилъри на дрога. Те това са тесни специалисти а не като вас овцити. Тези по татово време отдавна щяха да са изгнили на 2 метра под земята. Но сега не е татово време а капиталистическо така че ще си упражняват професиите без проблемно щото имат някъде по високото гръб на който се опират и ги пази.

2

питанката

преди 6 години

Разследвайки тези бандити нищо ли не разкриха полицаите за Митьо Очите? Той сигурно е имал балетна школа и е невинно агънце. А тия лошите защо ли го гърмяха?

1

Анонимен

преди 6 години

Те тез добре отиват на съд, а кой ще прати на съд Митьо? А извинете за глупавия въпрос...забравих че е човек на Тиквата.