25

Молещ се

преди 6 години

БОЖЕ, МНОГО ТИ СЕ МОЛЯ - НЕКА ТАЯ ГОРЧИВА ЧАША /инвестиции от сащ/ ДА НИ ОТМИНЕ - НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ ДА СЪСИПЯТ БЪЛГАРИЯ!!!!!!! НАЛИ УЖ И ТИ СИ БЪЛГАРИН! МОЛЯ , ТИ СЕ БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!

24

Да бе

преди 6 години

Щом като излезе ТАЗИ НОВИНА... ЗНАЧИ ТИКВАТА. ТАЙНО... Е ДОГОВОРИЛ......... ДОБИВА НА ШИСТОВ ГАЗ В ПЛОДОРОДНА ДОБРУДЖА.......... Целта на тези инвестиции Е. ДЪЛГОТРАЙНИ КРАЖБИ НА ПРИРОДНИ СУРОВИНИ , ИЗПОЛЗВАНЕ НА българите като ЕВТИНА РАБОТНА РЪКА И ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ НА ОПРЕДЕЛЕН КРЪГ ПРЕДАТЕЛИ НА България!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

23

Анонимен

преди 6 години

Да бе! Ако стане фал на великото българско правосъдие ли ще разчитат? Американците да не са канарчета да си влагат парите в тая разбойническа бърлога, освен ако нямат държавни гаранции

22

Анонимен

преди 6 години

Мддааааа..............прав си е професора да ни нарича"***"!!! Краварите и инвестиции!!! Тия мошенници и крадци и......инвестиции!!! Сега вече на кражбите на природни ресурси на безценица, ограбването с разни Марици-1-2 и т.н....ВЕЧЕ "ИНВЕСТИЦИИ" ЛИ МУ ВИКАТ??????? Абсолютна глупост беше професора да се извинява!!! Нашия народ обича да повтаря....национални катастрофи 1-2....управление борисов 1-2.....ТОВА НЕ Е ОТ МНОГО АКЪЛ!!!

21

1

преди 6 години

Американците инвертират много в българският IT бранш и затова той е един от най - процъфтяващите към момента.

20

Анонимен

преди 6 години

намеренията" да надупчат и отроват Добруджа-----тука се обърка , компания с руски капитали иска да "дупчи" за газ ... а златните концесии са на канадци ...

19

Анонимен

преди 6 години

Ще произвеждаме като хамериканци, но ще взимаме заплати на африканци и един гръг от хора ще си купуват къщи,вили,скъпи коли и дрешки.

18

Анонимен

преди 6 години

До ВалентинАмерикански ТЕЦ отдавна няма, бе руска ***.

17

Анонимен

преди 6 години

До AnonymousЗащо електората? За кого да гласувам всички са еднакви говорят за просперитет после като захапят кокъла друго правят, а няма кой да ги съди писна ми на .

16

Анонимен

преди 6 години

Русифилските петоколонници оак са се активизирали срещу американския империализъм и за благото на руската ***.

15

Анонимен

преди 6 години

Не знам какъв им е интересът, но искам да чуя КОЙ ги покани тук? Имаме си достатъчно местни хиени!

14

бай х

преди 6 години

Американски компании имат интерес към България - робите работят за без пари 200-300 $ за цял месец

13

Валентин

преди 6 години

А американските Тец Марица, за които Костов ни върза да плащаме дивашки сметки за десетилетия, и те сигурно са включени в успешните им инвестиции? Крадене и съдиране на кожата на Българина и конграчюлейшън за послушните им псе та.

12

Ивчо Ристов

преди 6 години

Ама верно сте ***!

11

българина

преди 6 години

сега ще инвестират още в кражбата на останали ценни неща в България, злато, други ценни метали и умните хора. всичко това се изнася под формата на инвестиция и натовски ценности

10

Анонимен

преди 6 години

"Една лъжа повторена сто пъти, става истина".Добре са си научили урока от хитлеровата пропаганда, на кражбата казват инвестиция.

9

Anonymous

преди 6 години

Западноевропейците идват в България поради две причини- или да откраднат нещо, или да ни прецакат за някоя сделка.Колко време трябва на електората да разбере тая проста истина?

8

Anonymous

преди 6 години

Като разберат, че няма нищо за ограбване, бързо ще си тръгнат USA-компании.След това БГ-медии ще почнат да реват: "Няма подходяша бизнес среда за инвестиции".Ама електоратът е ***,не ги разбира тия неща, ще пие ракия, ще псува и на другия ден ще иде да работи за жълти стотинки.

7

Анонимен

преди 6 години

Тоест, искат да изкупят на безценица военнопромишления ни комплекс, химическата и минната ни индустрия и да ни построят заводи за германска храна за източноевропейските пазари, обаче на родна почва...Ами съгласен съм да го направят. На Бойко внуците обаче задължително трябва да останат да живеят в България.

6

Анонимен

преди 6 години

Че този "народ" не разбра ли до какво води "интереса" на хЪмеркански компании?!Отдека мине хъмерканец,трева не никне -доказателства:"американските" Марици,концесиите за добив на злато,"намеренията" да надупчат и отроват Добруджа...и има една компания,която се е настанила трайно в Територията,на няколко военни бази,изцяло тяхна територия,от които няма да помръднат и строго съблюдават месните аборигени,да не помръдват!А после проф.Христов не бил прав.То всъщност си е и така - процента е 100%!