10

Атанасов

преди 6 години

"Сега той (Борис Джонсън) е обвинен, че със свободния си начин на изразяване е изложил на опасност жена от британско-ирански произход, хвърлена в затвора в Иран."Въй, Великата Британска Империя се страхува дори да гъкне в защита на свой поданник арестуван в Иран?А като почнат да плюят България и българите май нямат големи задръжки?!

9

Анонимен

преди 6 години

Ама изобщо не ме вълнува нито Тереза Мей,нито кабинета и,нито какво вгорчава живота им.Не ги понасям високмерните и мърляви "ингилизи" на които само българите им са виновни за всичко.Да се огледат около себе си колко паките и *** са завъдили.Ще се претовари островчето и ще потъне.Казано е.

8

Един

преди 6 години

Това са дребни проблеми. Най-големият й проблем е, че се мислеше за Маргарет Тачър, а се оказа Цецка Цачева.

7

До къде

преди 6 години

Настанаха времена,в които педерасе, гейове,лезбийки,педофили,некрофоли и пр.аморални твари решават съдби ните на хората.Помните ли по Хайдук костово време колко от крадливите му четници си лакирваха ноктите!?И до къде ни докараха?

6

Анонимен

преди 6 години

"...лозунгът на британската премиерка Тереза Мей бе "силно и стабилно правителство". Фразата звучи като жестока ирония в момента."---Иронията е, че наш Боко Тиквин вика същото: "силно и стабилно правителство".Само, че англичаните вече не са длъжни да слушат брюкселските зелки.

5

Анонимен

преди 6 години

Хайде бе госпожо Мей, ние ви чакаме да напуснете ЕС, а вие се занимавате със секс скандалчета. По сериозно моля да се заемете с Брекзита, защото както са тръгнали нещата накрая в UK ще останат само тъмнокожи от бившите колонии нищо не умееще англичани и пенсионери ламтящи за големи пенсии които всъщност насадиха кралството на сегашните пачи яйца.

4

Щирлиц

преди 6 години

Предпочитам Кондолиза,ужасът е по-поносим някак ...

3

Анонимен

преди 6 години

- Ти как съ казваш? - М' чи, Йелка.- Въййй, смятъъъй!

2

ТHE Патриот

преди 6 години

така е да, но не може да се мери с физкултурника и ***!

1

Manuel

преди 6 години

Тереза Мей има рядко изразително лице - излъчва велика,безгранична тъпота.