34

Край

преди 6 години

Много се забавлявам като кажат че ще глобяват фирмите ако не почистят. Те фирмите техни - ама те ще ги съдерат от глоби. Няма как фирма да продава кламери на държавата или община без да си даде. Тука е така.

33

Анонимен

преди 6 години

ТАЗИ ЗИМА ЩЕ Е УНИКАЛНА - ОСВЕН НАС НА УПРАВНИЦИТЕ ЩЕ ИМ ГЛЕДА СЕИРа със снега и целия ес!

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16От 1970 до 1989 отгледах 4 (четири) деца без да съм "ром" и без проблеми. Проблемите дойдоха след настъпването на "демокрацията".

31

Анонимен

преди 6 години

До българин оптимистИ защо ли тези държави си ходил. Казвам ти! ДА се правиш на "БОГ", защото си викаш на ум " Ей тези по-големи мизерници от мен "

30

Анонимен

преди 6 години

До българин оптимистНЕ КАТО СИ НЕПУКИСТ И АЛЧЕН

29

Анонимен

преди 6 години

7 зони, 7 фирми, 7 метода на работата... много баби хилаво дете.

28

българин оптимист

преди 6 години

До Анонименне знам за какъв шизофренизъм говориш, но хората забравят, че позитивни неща се случват около тях...и фокусирайки се в скандали, кой какво откраднал, какво облажил и така нататък - забравят да видят позитивното. и да ти кажа - живея в българия и до сега държавата нито веднъж не е опитала да ме убие...а понеже съм си и попътувал, ако искаш да видиш мизерия - *** в Индия да видиш как е...или в Конго, или в Нигерия...по-мизерно е от всякъде, а хората са по-щатливи...що ли?

27

Анонимен

преди 6 години

До българин оптимистПрез твоите очи май всеки ще вижда шизофренизъм. Цитирам те да няма избягал после: " например не ми пука дали някой е откраднал пари за построяването на кръстовище, пука ми, че минавам от там 10 пъти по-бързо и изглежда по-приятно от преди...оптимизъм трябва...позитивизъм..."И на хората не им пука за семейството ти след като държавата ги убива какъв оптимизъм и позитивизъм, а опа май трябва нацията да е "обединена". Такива като теб не може да си помагаме един на друг!

26

българин оптимист

преди 6 години

Абе хора...защо все гледате да оплюете..не съм ГЕРБ аджия (не мога да ги понасям) и червен не съм (и тях не мога да понасям)...аз съм просто един българин, но вместо да виждам негативите - опитвам да видя хубавото - опитвам да видя не кой какво е изкарал или откраднал, а как това се отразява на мен...например не ми пука дали някой е откраднал пари за построяването на кръстовище, пука ми, че минавам от там 10 пъти по-бързо и изглежда по-приятно от преди...оптимизъм трябва...позитивизъм...

25

Пепо

преди 6 години

Винаги са готови, и винаги снегът ги изненадва! Нашата страна е топ върха на пародията, по отношение на жизнен стандарт. И в допълнение към анонимен #16- имаше биберони винаги, но само в Кореком, а там можеха да пазаруват свободно само "другарите", защото, тези, които работеха извън БГ,умишлено им бавеха заплатите с години, и как да купуват тогава? А някои, като Димитър Станишев-баща на Сергей Станишев(същия, който след фиаското в БГ, се подвизава извън страната), открадна милиони долара, и...

24

toshko

преди 6 години

До Анонименкакто е модерно сега да се казва, това е фалшива новина.ако 70-та година си имал/а дете, сега на колко години си да тролваш форумите?ако от 70-та до 89-та си търсил/а за детето биберон, то/те са завършени *** i 100% сега са в герб, даже може и министри.

23

цвъ цвъ

преди 6 години

тя всяка година е готова и всеки път снега ни изненадва.а сега и възпълничкото момиче няма да може да лови снежинки във въздуха.

22

Анонимен

преди 6 години

"София е готова за снега, разделена е на 7 зони, чистят я 7 фирми" --- Знаем, 7 различни ФИРМЕНИ ИМЕНА"."Фандъкова се закани: За непочистена спирка - глоба 2000 лв." --- Абе, Данче, на кой тия, бе! Близки и роднини глобяват ли се, бе, душо!

21

Снежко ловеца Йети

преди 6 години

Даже има обява, търсят хора да назначат за снежинко-ловци в зависимост от качествата на кандидата и предишни препоръки и постижения в снежинко-ловенето възнаграждението расте на база 1000 снежинки на час с 100 лв. Яко а?

20

Анонимен

преди 6 години

"София е готова за снега, разделена е на 7 зони, чистят я 7 фирми"... и,Следващата публикация ще е: "Зимата ПАК ни изненада". -:)

19

До16

преди 6 години

Между другото бибероните са много вредни за малките! Отучвайте ги рано рано от тях.

18

Анонимен

преди 6 години

До 16. Това, което казваш за храните е вярно (макар,че бяха по-качествени от днешните), но мога да се обзаложа, че още живееш в жилището, което баща ти е взел от някое държавно предприятие през този период 70-89г. на изплащане от 8лв. на месец без лихва!?:) А ? Със сегашните заплати и банки е доста по-трудно.

17

123

преди 6 години

Да бе да 7. Фирмата е една със седем имена и техниката е една за седемте фирми. Само ги местят при проверка.

16

Ники

преди 6 години

Е сега вече съм сигурен, че прогнозата за мека зима без сняг ще се сбъдне за София :)

15

Анонимен

преди 6 години

"София е готова за снега,"И Фандъка отсега е подготвила оправданията- метеорологичните условия са лоши за чистене... на запад също е така... в Сибир е така...