16

Анонимен

преди 6 години

Помнители една актуална песен която важи с пълна сила в днешно време? А аз пак си избрах тази съдба вечната черна овца! Това е част от припева на песента. Песента е създадена ако не се лъжа в краят на 80-те години. По актуално парче едвали някоя група може да измисли в сегашно време а и няма кой да им разреши да пеят такива не демократични песни.

15

Jack The Rocker

преди 6 години

Гиганти! Рок от световна величина!

14

The Mastodont

преди 6 години

Шоуто ще е машина на времето. Ще бъдем телепортирани в 1987, че и по-отдавна дори. Много ще е яко! Old scull forewer!

13

123

преди 6 години

А в София кога?!

12

Анонимен

преди 6 години

Жалки напъни. Тотална липса на творчески ентусиазъм и идеи.

11

Гробокопач

преди 6 години

Прекаленият американизъм, изяде главата на Ахатаджиите. Албума им "Походът" 1989 г., е велик и е на световно ниво като идеи и звучене, но с един албум не става. Трябва си творческо вдъхновение и нов бунт. Без бунт нема рок. Ако оближете топките на Ванката Тотев в Пловдив, вие не сте Метъл. Метълът е Бунт - *** the system!

10

vlady

преди 6 години

Има много съвременна качествена рок музика в екстремните разновидности, макар и със специфични звучене на китарите и техники на пеене. От 16 до 18 в Румъния ще има страхотен фестивал със стойностни творци от екстремната сцена.

9

до 9

преди 6 години

хаха, кви са тия групи дето си изписал. музика ли правят?

8

Анонимен

преди 6 години

Рокът не загина само време мина дявол да го вземе станахме големиХей знай някой денвсичко се обръща но тогава младостасамо рок енд ролът връща

7

Анонимен

преди 6 години

По цял свят рока е в застой. Единствено групите с много голям авторитет издадоха нещо хубаво - Канзас-2016 и Дийп Пърпъл тази година през пролетта, много качествени албуми. За тази мъгла която е обхванала рока, това са чудесни албуми.А българският рок си е нашенски, харесваме си го, квото такова. За прогресив рок няма какво да говорим. Нашите групи са на светлинни години от групи като САГА, Ейша, Тото, Канзас и т.н.

6

Mastervoice

преди 6 години

Хайде, хайде. Ахат и производните Аналгин никога, ама никога не са били култови групи. Впрочем, то такива български няма. И ако преди 30 години обвинявахме системата, то сега, всеки има целия свят в краката си! Просто трябва да е талантлив и упорит.Та едни Nightwish са тръгнали от училищна група! Впрочем, първият им учител по музика е българин.

5

Davigo

преди 6 години

Преди трисет години слушах песанта за черната овца, 2017 още се пее на всеки техен концерт нищо ново тъпчат на едно и също место...

4

Анонимен

преди 6 години

В момента рок музика няма. Има алтърнатив музика. Така е дори и в Сащ. В американския чарт Билборд Хот 100 е много трудно да се вкара рок песен. Има известни нови групи, като Twenty One Pilots, Imagine dragons, но в класацията Хот 100 няма много рок песни В България нямаме офицялна музикална класация но от последните години нямаме рок песен която да е направила много гледания в Ютюб и хората да и се кефят.

3

ТHE Патриот

преди 6 години

къв рок бе 2017 година сме това да не са ви 80-те на миналия век!

2

Анонимен

преди 6 години

Помня как Кеворкян попиля Денис Ризов, при гостуване в смешното му шоу. Много истини му каза тогава, има го в ютуб...

1

Иван

преди 6 години

И кой ще ги пише? Божо Главев окачи китарата на пирона отдавна.