44

Анонимен

преди 6 години

Винкел, за тебе се говори с още по-обидни епитети и редовно си кълнат за това че предаде и напълно забрави националистическата кауза, за да се нагушиш до горе с пари!Прокълнат да си Винкел, прокълнат да е рода ти!

43

Анонимен

преди 6 години

Сами си избрахте такива политици, така че не ревете, заслужавате си ги.Нито Путин, нито Тръмп са виновни, нали?

42

гола вода

преди 6 години

Как няма един свестен!?

41

Идеалист

преди 6 години

Как да не? Нали цяло лято прави политика по Слънчака! Бати Бойко, го чакат в Брюксел да им даде указния. Не, не ,,,,голяма политика е!

40

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен38 сини небеса на шльокавицане знам дали е оправдание за баце им наличния състав от кадри, но действително по-голямата част от народа са прости, обикновени хора, не са аристократи като състава на БСП, нито ротарианци и тамплиери, и се разбират някак вече 10 години, а социалистите нещо не хващат вяра, може би защото виждат пролетариата като ***

39

само така

преди 6 години

Политиката е в правилна посока, трябва само още по-голяма решителност!да не се плашат от квиченето на турски и руски ***, на тях за това им плащат...

38

Кьорсуфра

преди 6 години

Как да е на ниво когато има такива политици който си дават задните части под наем.

37

Анонимен

преди 6 години

Политиците ни са на много ниско ниво и от там и политиката у нас. Примерите са очевадни. Да си спомним Ан. Тодоров - как се "завъртя" , Янев също, Симеонов, как "прегърна" Сидеров, за Каракачанов да не говорим, той "ляга" по корем на всички и така нататък...........Може да звучи просташко и грубо - Но там където си плюл, после да ближеш-лижеш не е достойно!!!!!!

36

turk

преди 6 години

до сега не бих гласувал за дпс но заради постъпките на този грозен злобар ще гласувам 100% за дпс мисля че тези турци в бг които бяха и се бориха против дпс вече и те са на страната на дпс и ако някой не ги спре тия путриоти ще станем като малцинствата в сребреница

35

Анонимен

преди 6 години

Вярно е! С такова вице как да не сме на ниско ниво.

34

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 31 Не не вдянах ! Но ако искаш аз да ти обясня нещо: Това, ако е оправданието на баце ти Бойко за проваленото му десетгодишно управление, то да попитам, като се явява на избори, защо ги дърдори едни такива вицове, че партията му ГЕРБ имала кадри, имала морални читави хора, имала потенциал...дрън, дрън... Кога кумирът ти, преди или след избори? Не може да се тупаш в гърдите, че си повече от другите, а после да кажеш, че нямало кадри, щото еди колко си били пенсии, роми и т.н.

33

Sentimeter

преди 6 години

Sultan Osman im rejel ezicite, stot mnogo gurultia mu pravili... hem i toi e bil pravoveren...aman, aman...

32

Анонимен

преди 6 години

Заглавието Ви е двусмислено и то много! Симеонов иска да каже съвсем друго. Иронично, но факт! Точно за Вас журналистите говори, че прекалено много дъвчите пиянските изказвания на някой си, което в действителност е пълна глупост на фона на реалните проблеми в страната (не, че го защитавам въпросния професор,всеки трябва да си мери приказките).

31

Анонимен

преди 6 години

Валери,но и ти сам си противоречиш.Един път казваш,че фирмите им така са оплетени помежду си,че те никога няма да се осъдят помежду си за шуробаджанащина или корупция,а след това ги защитаваш.Харесвам ОП,но понякога не се чувате какво говорите.

30

опорна точка

преди 6 години

До Анонимен 29Внушаваш, че ако не са мутропатреотите, непременно трябва да дойдат комунистите. А всъщност - не е задължително да е никой от вас. Достатъчно грехове сте натрупали срещу този народ. Не виждам и да се опитвате нещо да се промените, ни докажете, че тепърва ще сте полезни. По-зле става, по-нагли и крадливи сте от всякога!

29

Анонимен

преди 6 години

До bluesky1ББ рече:милион пенсионери, милион полуграмотни роми, милион 20% ентелегенти бьесепе и други разни се делят, моля ви, студенти от чужбина, върнете се като завършите - за министри, бизнесмени, обществени дейци, качествени изпълнители и ръководни кадри!, че сега Материалът от който остава да се избира, по три месеца го увещавам да се престраши за плювките на опозицията, или го събирам половината по разклоните./вдяна ли най-сетне какво е казал, или още да ти превеждам/

28

Анонимен

преди 6 години

Този е един от 80 - те процента. Въпроса е кога започна опростачването на народа? Смятам, че от 2009 г. насам, преди това не си спомням, разговори в парламента на това ниско, профанизирано ниво. И няма какво да се учудваме, като знаем капацитета и езика на Управляващият ни в момента.

27

Анонимен

преди 6 години

Тандемът Нинова-Гергов е самоубийствен . Тяхната простотия е неизмерима . Да се светят имената им и делата им по закриване на БКП-БСП. Боже помогни им .

26

Анонимен

преди 6 години

Тандемът Боко Борисов Далавери Симеонов е убийствен. Тяхната мъдрост е неизмерима. Да се светят имената им, да се увековечат делата им. Боже, каква благодат!

25

bluesky1

преди 6 години

Друго какво беше казал Баце, ами да: "Аз съм *** и вие сте прости и затова се разбираме".....ахахахахахаааа......а баце дори не се и извинява за въпросните бисери....ахахаха....и си ни управлява вече дрсетина годинки...