7

80 % !!!

преди 6 години

Професорът е ПРАВ !

6

АК-47

преди 6 години

Ще излезе, че в изказването на Иво Христов има истина. Иначе как е възможно да съществува такова помиярско предаване, което върви в най-гледаното време /затова и не включвам вече Нова телевизия/, да се коментира от всички медии безмислените разговори там, алкохолните изцепки на абсолютно неизвестни особи /известни само с пластичните си операции, абсолютната си неграмотност и ниска култура/. И тази помия я гледат деца и подрастващи, коментират и се кефят. И какво може да се очаква!!!

5

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Яж,пий и си носи новите дрехи,но не гледай тези пишмян...реалити формати,защото наистина ще станем...***,както е казал един цапнат в устата нашенски професор-депутат

4

Питам

преди 6 години

До 1 Ти от къде ги знаеш тези неща бе? Няма ли работа за теб ,та си толкова навътре в чалгарията?Благодарим че ни светна.

3

Анонимен

преди 6 години

Чудно ми е освен малолетните фенове на Тото и роднините на "звездите", кой друг е толкова пр0ст да праща смс-и за едно нагласено предаване? Тото е златната кокошка на този сезон, виждам го направо да остане като един от двамата последни. Все пак трябва да се гласува до последната секунда

2

Я гледай

преди 6 години

???????

1

Анонимен

преди 6 години

Тези бяха скъсали, защото тя му изневерила, а той опърдя Фейсбука тогава. Сега били заедно, щяла да ражда. После сигурност пак ще си изневеряват. А този, Дани, е като Фики. Бианабол за рамо, в краката като 14 годишен. Баси виповете, те бостънски чучела.