14

Анонимен

преди 6 години

той само адвоката и "други разходи" по делото ще им струва 100 хиляди, значи трябва да са отмъкнали най-малко 500 хиляди лева

13

Петя

преди 6 години

Ето Това са Истински българи а не като джебчийте в Испания! Така действат- крадене на коли,от банкомати и т.н... и се имат за Големи герои!!

12

Морски

преди 6 години

Да са живи и здрави тия момчета да си ги изхарчат парите с кеф.

11

Анонимен

преди 6 години

Катя а какви са печалбите на българските банки? Може да са 3-та ръка, но доходността? Такси за всичко, превод към чужбина 30 Е при някои банки, от Германия да изпратиш е безплатно. В България входящ превод от чужбина пак такса, такса внасяне/теглене на пари, такса не подредени банкноти. Лихви на кредитни карти 18 %, такси.

10

Анонимен

преди 6 години

Моралните хора се свиват, но друга част поемат по този път за да оцелеят. В човек има заложено добро и лошо, от средата надделява някое от тях. Ако България е нормална държава с работа и достойно заплащане, сигурност и полиция кражбите ще са много по-малко. Не разни работодатели организации да развиват теории как ако говориш скандинавски език и английски заплата над 2 хиляди е гарантирана и че хората са "***".

9

Анонимен

преди 6 години

Катя, Защо не смениш работодателя с роден? Риторичен въпрос!

8

Анонимен

преди 6 години

Най-новата лотарийна игра на МВР "Познай кой банкомат ще е следващия" залозите се приемат до малко преди здрачаване.

7

до 3

преди 6 години

90% от банкоматите са на Борика, а не на банките, дървен философе

6

жеко

преди 6 години

браво, със здраве да ги харчат

5

Катя

преди 6 години

До Европа?Работя в банковият сектор, потвърждавам напълно думите на предния! Това не са наши банки, затова и капиталът не е наш! На нас тук се гледа като на трета ръка хора,затова и не се правят нужните инвестиции в този сектор! Положението е трагично!!!!!

4

Анонимен

преди 6 години

Около 300 000 млади хора не учат и не желаят да работят . Тази статистика не обхваща *** братя , а там са около 600 000 души . Е близо един милион не работят , а как живеят , с кражби . Те това е нашата мила родна картинка .

3

Европа?

преди 6 години

Още преди години четох мнението на един специалист по банкоматите, и човекът тогава казваше че нашите банкомати *** морално остарели! Използват се масово втора и трета ръка, с цел икономия от страна на банките! Забележете само какво малко листче ви пуска за направената транзакция, и идете на запад да видите разликата...четливо и подробно е всичко! Икономията е майка на мизерията, както казваше Ястребов от филма Опасен чар! :)

2

Анонимен

преди 6 години

Банките първи започнаха.

1

Анонимен

преди 6 години

Това е супер тъжна новина.