333

Анонимен

преди 5 години

точно.а този екземпляр го онагледява на 100%

332

Ха ха

преди 6 години

"... мързеливи, недисциплинирани, нагли, неграмотни"... Ха прибави още и "с големи претенции, претендиращи за по-високи заплати" и получаваш точна характеристика на 95% от нашите днешни "учени" в БАН.

331

куфар,гара,сибир

преди 6 години

Христов, като не ти харесват Българите и България що не си идеш където си роден-в матюшка Русия?

330

Анонимен

преди 6 години

Браво , Христов. Бой по герберастите.Може да са 80% , но са с акъл за 5%.

329

Анонимен

преди 6 години

Самата истина е това, тъжно но факт. Айде сега да го накажем, че я е казал.

328

Върбан

преди 6 години

Самата действителност.Щом мисли и има смелостта да каже тези неща пред всички, значи има и желанието да промени нещо там където е. Ако повечето политици мислеха като него ,имаха воля за промяна към по добри времена за България,нямаше тези 30 години да са тотално изгубени.Не съм фен на новото БКП още по малко на ГРОБ,но този разчупи статуквото

327

Борислав

преди 6 години

За много работи е прав но българите можем да пишем за *** е вярно не могат а нашите ушким турци са. Потурчени българи

326

бг смешки 2

преди 6 години

най- лошото е че народа е много много *** ...... *** от всякъде .....от там нататък потоп дето се вика ....като си *** вече всичко няма значение ....цял живот ше си останеш т***п .....другият проблем е че и завистлив а и злобен .... те тва не мога да го разбера от къде идва .... една част разбира се не всички ...има и свестни хора !

325

Жужа

преди 6 години

Кое от това, което е казал проф. Христов не е вярно? И в крайна сметка кое предпочитате - някой да ви каже истината в очите или някой постоянно да ви баламосва, че всичко е наред.

324

бг простаци

преди 6 години

прав е ....освен тва гледа да те изработи на дребно с разни схемички ..... и далаверки ! гледа да те излъже и измами ..... изобщо манталитета ни куца много яко дами и господа ..... още БУРОВ го е казал ....

323

УЖАСА БГ

преди 6 години

ми прав е Хирстов да ! освен това е и супер немърлив и мърляв .....и в работата си и като хигиена ...... за тва сме на тоя хал ....супер разсеян супер не знам и аз къв да кажа .....

322

ГЕРБ са умници

преди 6 години

Гербавите платиха на много медии тези поръчкови статии с цел да се плюе по професор Христов. На хората обаче им е писнало от кухата Тиква и апартаментаджията завършил училище за бавноразвиващи се.Като гледам повечето коментари и споделяйки с колеги ми става ясно, че гербавите вместо да му извадят очите, му изписаха вежди.

321

бг смешки

преди 6 години

що , да не би да не е истина ?!!? тва че българина е *** , мързелив и завистлив се вижда от 10 000 км .....и не само българиина а и българките които ссъщо са мързеливи и прости ....

320

Динко

преди 6 години

Какви договори подписва царска Русия и с кого и какво гласят преди войната?!А кой до последно снабдява турците с кораби с провизии по Дунав?!Боже какво лицемерие!

319

Анонимен

преди 6 години

Не е лъжа но кой го казва

318

Летяща плюнка

преди 6 години

Какво лице на мерзавец! На комунистически мерзавец! Пу!

317

Анонимен

преди 6 години

Той ги плюе, те го възхляват. Червени каскети, какво да ти кажа

316

БРАВО !

преди 6 години

Макар и песимист, Христов е точен с диагнозата !

315

Анонимен

преди 6 години

Това мислят политиците за нас. За тях ние сме ***, ***, стадо безмозъчници.

314

П.Петров

преди 6 години

До Анонимен 3275. Съединението; (Русия е против)6. Обявяването на независимостта; (Русия е против)- Толкова против, че ни спретва Междусъюзническата война с подмолна дипломация.7.Западните Велики Сили не искат Русия да има пълен контрол над Балканите с присвояването на българските земи.Свободата ни е резултат от много комплексни фактори! Това е цялата истина !