14

Etaara

преди 6 години

Radef beter simulant ot romite...annaaaa....

13

Анонимен

преди 6 години

Не съм от тази партия по-точно от никоя не съм но съм лекар завършил по времето когато беше еднолична и ще Ви кажа че тук и сега Ви лекуват професорите доц и медиците обучавали се по програмите на тази партия защото другите просто избягаха

12

Звучи

преди 6 години

Доста обидно за сегашните представители.

11

Ни

преди 6 години

Направи така, че тези студенти които учат и полагат усилия да останат в БГ. Имам племенник, който завършва с отличие, БЕЗ връзки, но казва чичо няма смисъл да ходиш да се опитваш в големите болници, местата са вече заети. От деца с връзки, ние не сме ги виждали много, много през 5те години, но завършват с хубави оценки. До скоро Радев, ти не си виновен , но твоята партия БКП/БСП е много виновна. Партията БСП създадена преди 26-28 години, НО има 49 конгреса, по два на година до сега. Честито

10

Анонимен

преди 6 години

Старшина, стига популизъм, бе! Толкова надежди за теб, а ти излезе чист ***! Това беше последното ми гласуване. Демагог нещастен!

9

Ох, боли

преди 6 години

Млад лекар без специализация взима между 500 и 600 лв на месец в държавните болници. За толкова пари, да се напъва само за престижа на здравеопазването, не си заслужава. Ако живее на квартира с още един в апартамент - 200-300лв отиват за квартира и сметки, 300-400 за храна. Живот месец за месец. По-добре да отиде в козметичен салон за 800лв или дори сервитьор или барман, които с бакшиши докарват до 1000.

8

popa ot razgrad

преди 6 години

"Върнете доверието в здравеопазването!"...а срещу какво заплащане...

7

Анонимен

преди 6 години

Когато чуммата върне децата на хората. С какво да го върнат? Със 700 лв заплата?

6

Анонимен

преди 6 години

Ще го върнат ,когато веднага след дипломирането напуснат България,за какво ги обучавате,за да захранват другите здравни системи ли?

5

Анонимен

преди 6 години

Г-н Президент, истинските лекари бяха, когато са Ви лекували като дете! Сегашните са сбирщина от алчност, некадърност и нереализирани родителски комплекси.

4

Анонимен

преди 6 години

"Знам, че имате сили, че можете", заяви държавният глава......и затова искаме да купим фърчила за 3 млрд. !

3

Янчо

преди 6 години

Клепоухия да напусне като пръдния! Пародиен президент избран от пенсионерите, *** и бавноразвиващите се.

2

Анонимен

преди 6 години

С прдня боя? Че вие даже искате и да разреждате.

1

Анонимен

преди 6 години

Как да го върнат като няма образование и на нищо не ги учат а ако се научат, хората им ставаме стока за търгуване! Могат да лекуват дамо настинка и грип, за нещо по сериозно те пращат или в Турция или Германия или Израел.