17

Анонимен

преди 6 години

Kakva Cataluña be tova e España,a mishkite sa v Belgia

16

Анонимен

преди 6 години

Грешиш! Тук става въпрос за "порива" на шепа политици действащи не за каталунците, а за нечии външни, а и за свои лични интереси. Става въпрос за дълго продължила в годините и с много пари манипулиция и промиване на мозъците, която така и не можа да убеди мнозинството от населението на Каталуния.

15

Анонимен

преди 6 години

Рани или късно Каталуня ще бъде свободна.Просто е въпрос на време. Защото никой не може да спре порива на хората към свобода.

14

Анонимен

преди 6 години

Европитеците са получили точни указания за какво да пишат.Темата е за Каталуния, те хишат за Украйна и русия.Темата ако е за пингвините, те пак за русия ще пишат. Така им е казано, така пишат. Иначе няма надница от улица Козяк.

13

КАКВО ТИ ЕДИНСТВО

преди 6 години

В Западна Украйна хората искат референдум за отделяне от Хохландия и връщане към майката родина - Полша.Закарпатиего иска да се върне към майката родина Унгария.Това са заграбени от Сталин зеви, които укрите трябва да върна

12

Анонимен

преди 6 години

До Сокол 9Па не си разбралИ в Украйна се защитава единствотоТи пък съвсем не си разбрал какво ти говори човека.

11

ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА:

преди 6 години

В БЪЛГАРИЯ , УПРАВЛЯВА ЕДНА РУСКО-КОМУНИСТИЧЕСКА ПРОДАЖНА ХУНТА !ЗАТОВА--"СВОБОДА ЗА РАЗГРАДСКО-КЪРДЖАЛИЙСКАТА РЕПУБЛИКА"СВОБОДА И НЕЗАВИСИМОСТ ОТ --РУСКАТА "задунайска губерния"-БЪЛГАРИЯ!

10

ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА:

преди 6 години

СВОБОДА И НЕЗАВИСИМОСТ--ЗА "Независимата Разградско-Кърджалийска Република"!

9

Asda

преди 6 години

Хайде стига с тази Украйна бе. Става дума за Испания и кантарите каталунци. Ей кух народ сме бе. Аман

8

Анонимен

преди 6 години

Къде са човешките права, когато украинската армия обстрелва с тежка артилерия Западна Украйна-Донецк и Луганск?Ами когато горя дома на културата в Одеса и загинаха деца и бременни жени?Кой им вярва на лицемерните западняци?С тия сме в един отбор, жалко за България!

7

Анонимен

преди 6 години

В Украйна управлява една неофашистка хунта, дошла на власт с мръсните пари на Сорос.Избиват се невинни руски деца и жени в Западна Украйна.Забраниха се всички други езици освен украинския, не само руския, но и българския.Западните лицемери мълчат , на тях им трябват само пазари за стоките им и потънала в дългове държава, чиито политици водят антируска политика.

6

в Украйна

преди 6 години

В Украйна не може, защото не искат да се цепят цивилизовани каталунци, а първобитни россияни. Руснак ако му дадеш свобода и демокрация няма да знае какво да прави с нея.

5

Сокол 9

преди 6 години

В Испания може! В Украйна не може!--------------------------Па не си разбралИ в Украйна се защитава единството

4

Сокол 9

преди 6 години

3 Защо какво им пречи полицията , какво им е забранено на каталунците днес

3

Анонимен

преди 6 години

Докато каталунците не вземат оръжие и не избият испанските полицаи в Каталуня нищо няма да стане.Само с приказки не става.

2

Паметлив

преди 6 години

Помните ли голямата демобстрация в Барселона с искане за ПОВЕЧЕ "бежанци"?Още тогава стана ясно,че каталунците не са съвсем в ред...Е,после след "Рамбла" малко се отрезвиха,но явно недостатъчно!Тия как смятат да се справят с ислямското нашествие сами?Ами направо ще ги смачкат и завладеят за няколко години!Е,може пък да го желаят,кой знае????Не е излишно да прочетат малко история-как разпокъсана Европа е превземана от османците!

1

Афуз Али

преди 6 години

В Испания може! В Украйна не може! Това е същността на Западна Европа и ние тръгнахме след тези политически лъжци!