52

Голям прос

преди 6 години

Местанчо и такива като него да хващат мекия за Истанбул и по пътя да се стоплят с българските си паспорти един път. Бай Тошо трябваше още през 50-те години на миналия век да ги изпрати в Турция, а не през 80-те. Не може един б.ок..лук да се пише български гражданин, а да прави всичко против интересите на България. Ако се изживява като революционер, е, такава порода няма, отмина и времето.

51

керкелезов

преди 6 години

който не му харесва нещо в България, да си вземе багажа и да се пръждоса, тук важатсамо български обичаи и норми.Разбахте, нали ви е ясно.

50

Кина

преди 6 години

Крайно време е всички чуждопоклоннически организации и партии да се забранят със закон. И имотът на всеки, който си е курдисал национален флаг, различен от българския , или на Евросюза да се конфискува.

49

работници

преди 6 години

Лютви Местан е мрачен ислямист и сепаратист-да се пръждосва от страната!

48

самальотчик

преди 6 години

До Анонимендругарю професор по дeбелистика, сега Руската федерация и всеощеРепублика Турция са приятели, изчакайте потъването на Атон, иначе току спите на пейката като гюленист пред Гватемалско посолство

47

МЕСТАН Е ПРАВ

преди 6 години

ОТ ОСТАНАЛИТЕ 5-млн. БЪЛГАРИ В СТРАНАТА-1,5-млн. СА ОТ ТУРСКИЯ И МЮСУЛМАНСКИ ЕТНОС!ПОДКРЕПЕТЕ "РАЗГРАДСКО-КЪРДЖАЛИЙСКА НЕЗАВИСИМОСТ"!РАЗДЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е --НЕИЗБЕЖНО!

46

Асад

преди 6 години

До в."НЕЗАВИСИМОСТти ли, алмафани, написа "циoнисти" на паметника

45

Анонимен

преди 6 години

Къде са "умните и красивите" да протестират че има регистрирана втора турска партия?Нали са големи патриоти?Само пари ги интересуват тия продажни гадинки, нали?

44

Анонимен

преди 6 години

Ако имаше истинска прокуратура в България, сега Местан щеше да търка наровете на Централния Софийски Затвор с присъда от 20 години за антидържавна дейност.

43

в."НЕЗАВИСИМОСТ

преди 6 години

СИЛИСТРА , ДУЛОВО , РАЗГРАД , ШУМЕН , АЙТОС , ХАСКОВО ,КЪРДЖАЛИ И СМОЛЯН ----ИСКАТ СВОБОДА И НЕЗАВИСИМОСТ ОТ "БЪЛГАРСКАТА ЗАДУНАЙСКА ГУБЕРНИЯ"--НА РУСИЯ!

42

Анонимен

преди 6 години

Не ви ли стигаше ДПС-то(със старо име Турско националноосвободително движение), ами регистрирахте и ДОСТ-една ислямистка партия, чрез която Ердоган директно налага политиката си?После се сърдите, като един професор каза че 80 % сте глупави .Прав е човека, даже 90 % сте глупави, само за маса и ракия ставате.Защо не протестирахте като регистрираха ДОСТ?

41

Анонимен

преди 6 години

ДПС и ДОСТ са двата клона на турската мафия в България.Докато го разберете, ще стане късно .Прокуратурата и Цацаров защо спят?

40

Анонимен

преди 6 години

Тия от ДПС и ДОСТ са като кърлежи! Колкото повече им даваш, толкова повече хапят и смучат...

39

Анонимен

преди 6 години

До МЕСТАН Е ПРАВе ти сега ще поискаш територия и от Турция и Гърция за кържалийската си республика

38

МЕСТАН Е ПРАВ

преди 6 години

ДА ЖИВЕЕ НЕЗАВИСИМАТА "РАЗГРАДСКО -КЪРДЖАЛИЙСКА РЕПУБЛИКА"!

37

Анонимен

преди 6 години

До Анонименче той Павел тогава отказа охрана на залата

36

Анонимен

преди 6 години

На снимката синът на Местан ли е ? Много си приличат.

35

loko

преди 6 години

PRAV E GN MESTAN

34

Анонимен

преди 6 години

ей големи дяволи сте, ква я мислехте ква стана. То не беше театър (атентата срещу Доганчо) то не беше чудо. Мислехте че това *** ще държи под контрол цялото турско малцинство. Подценихте ни много, не предвидихте че Местан няма да се уплаши. Поне уволнете сценаристите от ДС за некадърната работа. Колкото и да пропагандирате по телевизии и вестници идва края ви да ви е б а.

33

Анонимен

преди 6 години

До 1той Тервел /дето дядо му го ислямизирал лично Мохаммад в Мека, според твоята брошурка/ затова прогонил арабите от Константинопол, защото изповядвал исляма, но много харесвал ромеите