23

Новината

преди 6 години

08.11.2017 г. - "под обсада е последния бастион на терористите";09.11.2017 г. - Правителствената сирийска армия превзе последния бастион на терористите Ал Букемал. Гадът е с невероятно стратегическо значение.

22

Голям прос

преди 6 години

Краят на ИДИЛ идвал. Само, че това не го пишат руските информационни агенции, а нашите. Измислят си повече от новините и затова тоя край го чуваме вече много пъти. ИДИЛ трудно ще му дойде края, пръснаха се откъдето бяха дошли, а и като гледам, има разни тъпу .нгери от Пазарджик и Асеновград, които им симпатизират. Едва ли ги привлича идеологията и религията, вероятно е въпрос на пари. Трудно ще се изкорени този плевел, може да мутира в друго.

21

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

абе господа когата ид си върна палмира всички плюхте на русия.пилците се броят на есен а сега американски куклички вижте какво направи русия и показата силата си

20

Ром

преди 6 години

Слава на Русия.

19

Анонимен

преди 6 години

Онго Бонго го няма и затова край с тия!!

18

факт

преди 6 години

То хубаво ама защо не пишете благодарение на кой ИД вече загива,благодарение на Русия уважаеми,ако те не бяха дошли на помощ сега Сирия нямаше да я има.

17

Ислямист

преди 6 години

Искаме си американците!

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 15Прав си за всичко! Само една поправка - не е 500 млрд, а 700 млрд! Тоест, още по-зле!!! Пък и КОЙ те излъга, че краварите са искали да "преборят" теро.рист.четата? Хммммм....да си затриват отрочетата....айде бе! Това даже говедарските и.ди.оти няма да направят!

15

Анонимен

преди 6 години

Само за две години, с ограничен военен контингент (в пиковите месеци в Хмеймим имаше не повече от 50 самолета, сега са 25), Русия постигна това, което една друга държавица с 500 млрд. долара военен бюджет не успя.Руснаците не се втурнаха както в Афганистан, което показва, че са си научили горчивия урок. Вместо това тренираха сирийската армия (плод на такива програми е новосформираният 5 корпу, както и сирийските пехотинци) и използваха съветници на терен, които да прецизират въздушните удари.

14

Предлагам

преди 6 години

Брадатите пазарджиклии, които искат да се бият за ИДИЛ, да ги пуснем с парашути в град Букемал. После руснаците да го атакуват, както са решили. Когато превземат града, ако открият там случайно оцелели пазарджиклии, направо да ги карат в Сибир да секат дърва, много ги бива за това - всякаква норма ще изпълнят.Ние се задължаваме в най-кратки срокове да пратим при тях и семействата им с бурките барабар. Руснаците да решават дали ще им позволят да се забулват докато бачкат като колхознички.

13

Реалист

преди 6 години

Някой броил ли е колко пъти края на ИДИЛ идва и си отива? Те вече преминаха на по високо и опасно ниво под формата на терор в целия свят.За жалост там не магат да бъдат унищожени.

12

do 13

преди 6 години

До Анонимен: Така е, даже почнаха да пускат игри, за да направят ч-тско замазване на историята. Е-и ев-ското свърталище.

11

Анонимен

преди 6 години

Ей сега ще видите как сирийците бягат от освободител.

10

Анонимен

преди 6 години

Краварите пак си приписват чужди заслуги. Така както през ВСВ, включиха се в последната година на войната, а накрая отвориха най големите гаги да лапат. Сега ако не бяха Русия, краварите още щяха да стоят край Ракка

9

чЕкай бате, чЕкай!

преди 6 години

В Пазарджик има нашенци, които твърдят, че ще се чувстват щастливи, ако станат бойци на ИДИЛ.Хайде, първо ги вземете под знамената на ИДИЛ там, в Близкия Изток, за да не им разваляме хатъра.После си ликвидирайте ИДИЛ, както вече сте започнали.Хайде, бъдете арабии! Тези брадатите от нашенско са много мераклии. Взимайте ги и да се приключва. Щото и на нас ни дойде до гуша от тях!

8

Анонимен

преди 6 години

Първа серия от последен сезон или се готви продължение на тази "Дързост и глуп0та"?

7

Анонимен

преди 6 години

"Краят на ИДИЛ идва, под обсада е последния бастион на терористите"===Това го слушаме вече от години.

6

Рашист

преди 6 години

Руснака знае са лекува всеква напаст! Монголска, татарска, тевтонска, отоманска, наполеонова и нацистка

5

Кр

преди 6 години

България обича Русия!

4

Анонимен

преди 6 години

Свършва ИДИЛ, почва ЗИХИЛ, после и други.... край няма.