45

Анонимен

преди 6 години

Този се взема на сериозно май. Какво на чело, само ще ходи до летището да посреща и изпраща.И ще позира пред камерите.ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ СЕ ВЗЕМАТ В БРЮКСЕЛ ОТ ЛИДЕРИТЕ НА ТРИ ДЪРЖАВИ.

44

Anonimen

преди 6 години

На чело помислете на първо място за заплатите пенсийте и здравеопазването цените се вдигат 20 пъти в годината а заплатите и пенсийте веднъж на 5 години и то с някви жалки 5 лева 90 процента от населението е на прага потънало в банки и мизерия а вие продължавате да се гаврите и да лижете *** не ми се говори просто...

43

Анонимен

преди 6 години

ГОТОВ СИ КАК ДА НЕ СИ ,КАТО СИ СЕ КАЧИЛ НА ГЛАВИТЕ НА МИЗЕРУВАЩИТЕ БЪЛГАРИ ОТ ТАМ ВИЖДАШ ВСИЧКО В РОЗОВО ,НО ЗА НАРОДА СИ ПО-ЧЕР И ОТ ДЯВОЛА !

42

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да си говорят БСП и ДПС Борисов е авторитет в Брюксел. Неговото ниво никой от тези две партии не може да го стигне , а др. Нинова е на светлинни години от него в Брюксел. Тя там познава само Станишев. Жалка партия с жалки хорица .

41

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 33 Ми ако не лиже задните части на Меркел и Юнкер , ще трябва да лиже на Путин. Малка , незначителна държавица сме и без *** не става.

40

Така е

преди 6 години

Борисов е непоклатим.На какво се надява Корделка?

39

Анонимен

преди 6 години

с няма и 300 евро заплати каква еврозона то Германия видя зор към минаване към еврото то значи че тука трябва да стане гражданска война

38

Емигрант

преди 6 години

Единственият,който го гледат почтително и с уважение!*** като тебе,номер30,когато нямат доводи и факти почват да търсят под волът телето,само и само да поплюят,че виж каква публика се е събрала!Кой знае какъв льохман си ти самия,ама дай да многознайничиш,а и от езици разбираш?!Това,че някой е пожарникар,полковник,за тебе е обида!В Калифорния не мислят така,когато ги подгони огъня!За огъня на комунизма трябва пожарникар,че иначе все изгоряхме!

37

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

ДЪРЖАВНИК...

36

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

НЕ, НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ БИТИТЕ СПАТИИ!!

35

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Ах червени нафърфоляци, да ви ашладисам цъфналите джанки, аз току що ядох телешки суджук, вие какво ядете бе шушльовци!?

34

Емигрант

преди 6 години

Стига,беееее??!!Ааа,ясно.И този път и в този форум поредната българска черноглава,плевенска овца се появи!Няма като как да се размине без блеенето на добитъка,съществена част от матриалът!

33

Анонимен

преди 6 години

Баце яко лиже задните части на Меркел и Юнкер май само в това го бива и то поне народа ни да имаше изгода от това ама не

32

Анонимен

преди 6 години

Стига бееее!Не ни го показвайте тоя.Датчаните дори не разбраха, че тяхната страна е била председател. И като сме начело какво. По стандарт на живот пак сме на дъното.От всичко Борисов най го умее целуването и прегръщането.Брежнев като гледа отгоре сигурно завижда.

31

До 30

преди 6 години

Защото Желю Желев, Костов, Виденов, Станишев и всички останали наши невероятни икномисти, прависти, най-вече философи, като бяха на власт цъфнахме и вързахме.

30

За смях станахме!

преди 6 години

Клоунът на ЕК ! Единственият "премиер", който не може да говори с другите без преводачката! Единственият завършил милиционерска школа, вместо елитен университет! Единственият, който не е икономист, правист, философ, човек на науката, а... пехливанин с престъпно минало!

29

Снимка 4

преди 6 години

Коментар: Бате Ви в ембрионална поза , потънал в прегръдките на мама юнкер. Уникална! Поздравления за редакцията и фотографа!

28

Бай Иван

преди 6 години

Ти пък къде тръгна? Готов си за затвора, не за председателство.

27

===

преди 6 години

И на какъв език е говорил моноезичният еднокнижник......:)))

26

сърбин

преди 6 години

Заради простият Бибитко със стойка на селски пехливан , казвам , че съм сърбин