34

До редакцията

преди 6 години

Като го знам от личен опит Йоско, колко е отмъстителен и за най-малкото нещо, май Веселина Йорданова ще си плати жестоко за подигравателната статия

33

Анонимен

преди 6 години

Е как да употребява алкохол той не е ли в затвора? Сигурно сте го направили и балерина в тоя спектакъл?

32

Анонимен

преди 6 години

Вие пък само негативно гледате на нещата. Може пък да го убият след като го пуснат. За съжаление това няма как да бъде оганизирано от действащи държавни структури.

31

Анонимен

преди 6 години

Sadiikata vkaraite v zatvora, da se nau4i da ne vzema ru6veti, da si var6i savestno rabotata. Vsi4ki sadii sa za zatvora. Za prestapnosta sa vinovni Te.? ?

30

И.

преди 6 години

Това е може би единственният човек в света, убил двама човека - пиян и дрогиран и излежал 6-те си смешни години в болница Токуда. Искам да питам съдия Александра Йорданова, ако убитите бяха нейните деца, дали щеше да го пусне на свобода ? Има ли съвест ? Колко пари взе за това дело ? Благодаря

29

Косьо

преди 6 години

Така ли не се намери някой потърпевш да му пръсне мозъка на тоя...

28

Анонимен

преди 6 години

Да. Спектакълът ни е втръснал до болка и се нарича "Шепот на пари". Един ден, рано или късно, Ония от горе съди. И въздава всекиму според "заслугите"!

27

Анонимен

преди 6 години

А някакви последствия за корумпираните кокторя, които се подписаха на експеризи, че тоя *** не може да ходи?!

26

Бай Колю

преди 6 години

Спектакълът е "Правосъдието в България". Трагикомедия...

25

4epa

преди 6 години

AX PARI PARI SVOBODATA SI KOPI !!!!!!!!! TAIA SADIIKA DA IA OJALI6 - KAK 6TE XAR4I KARVAVI PARI !!!!!!!!!!

24

kolio99

преди 6 години

от 4 години и 7 месеца затвор... 3 години лежал у болница, той да затворническата килия стигал ли е въобще:-))))

23

Анонимен

преди 6 години

До the ghostНе само че е участвал в спектакли ами и не е употребявал алкохол.Явно употребата на алкохол в българските затвори е нещо нормално и тези които не са употрибявали имат право на предсрочно освобождаване.

22

Анонимен

преди 6 години

Той като ъндърграунд само за това престъпление ли го наказаха, а за другите? Пак няма доказателства сигурно, но иначе всички знаят за подвизите му.

21

ЛОЩ

преди 6 години

Пожелавам на всички в съдебната система които си вършат "работата" по подобен начин (присъда 4години за 2но убииство)....та пожелавам им дацата им или внуците им на излизане от огромните им завещани палати като си идват на гости при мама/баба/дядо/тати от чужбината (да не се заблуждаваме,ч е живеят в БГ) да ги блъсне някой като Йоско и да ги остави инвалиди или да ги убие ама да е в мъки ако може пред очите на съответните съдиики/прокурори и тн да гледат. Да не съм добър човек и им го желая!

20

the ghost

преди 6 години

Участвал в спектакли.... организирани от съдебната ни система.

19

123

преди 6 години

До КрайКратко точно и ясно. Така се прави. Че тъпацит е не разбират от дълги думи и сложни обяснения.

18

qwer

преди 6 години

Напускайт всички убийци на свобода, те са се поправили ще излязат хрисими ангелчета от зандана, само "добрини" ще вършат на свобода, а пък на кого ли ще навредят, то в България не е останал народ, а овце които най-малкото ще отидат курбан-чорба за някой байрям, пускайте ги няма страшно !

17

Ама разбира се!

преди 6 години

Даже депутат го направете!

16

Край

преди 6 години

И понеже виждам липсата на държава. Да си знаете - барне ли ми някой дете, майка, жена - мъртъв е. Ни ме интересуват параграфи, ни алинеи ни членове. Ни съдийки с чорапи с жартиери под тогите.

15

Край

преди 6 години

Май и съдийката иска като бившия прокурор Роман Василев да спечели от търговия с акции и да се нанесе в комплекса от къщи на Камбаните. /Комплекса на НИКМИ/.Бърза - до тук изкара само за двустаен в Младост.