14

Анонимен

преди 6 години

Da USA da se otrebqt ot regiona.Za tqx herni jylti bozavi vse jiznenovajni na xilqdi mili ot USA Marsch ot tam.

13

Анонимен

преди 6 години

Северно корейският лидер много ясно каза че ракетите му ще бъдат насочени към САЩ и техните съюзници които ще се включат във война срещу Северна Корея! Той не напада а се защитава! Брани земята си а не е нашественик като САЩ!

12

А бе

преди 6 години

Какво ни интересуват С.Корея и хиперактивният Ким?Важното е САЩ да пострадат колкото се може повече!Имат сериозна нужда от охлаждане на амбициите за световно господство.

11

До Бай Иван

преди 6 години

Иване, дообре си го казал ама стокообмен от 750 млрд. долара ми се струва сериозна величина! Освен ако вноса на СК е бил 700 млрд. може и да си прав, де да знам! Да не би пък цифрата да е в йоани?

10

СМЕЕЕЕХ

преди 6 години

"Ким Чен Ун е много нерационален"Щото туитващият Трумпет е много рационален, разбираш ли....

9

Анонимен

преди 6 години

Може да има мирен изход, но не това е целта на ФАЩ.

8

бай иван

преди 6 години

Грешката е моя. Имах предвид стокообмена между Китай и Южна Корея.За 2014 е 300 млрд. $

7

Анонимен

преди 6 години

Ако има криза - да, мирен изход е възможен, ако САЩ си седнат на дyпeтo и не шават извън континента Северна Америка!

6

Край

преди 6 години

Доста заблуден човек само може да си представи че Дебеличкия оризар иска да напада САЩ или Япония и те едва го одържат. Точно обратното е САЩ иска СКорейска пролет и да обесят Ким с кран на площада и на деда му паметника да бутнат. Човека обаче си купи бомба- шах.

5

111

преди 6 години

До Бай ИванНаписал си абсолютна глупост.Стокообмена между Китай и Северна Корея е не повече от 5млрд. долара на година.Най-големия пазарен партнъор на Китай е САЩ ,като на година стокообмена между тях е 650млрд. долара.Нямам идея откъде я изкара тая извънземна цифра за Северна Корея,още повече като знаем каква е икономиката на им...Ти ги изкара една от най-богатите държави.

4

Бай Иван

преди 6 години

Разбира се че има мирно решение. САЩ се махат от ЮК, Китай сваля в властта в СК и обединяват двете кореи. Така китайците няма да имат американски бази в задния си двор и няма да хранят 25 мил. севернокорейци. Ще имат един силен икономически партньор с когото да търгуват. Стокообмена между Китай и СК за миналата година е бил 750 млрд. $

3

Анонимен

преди 6 години

Жълтуреца нещо в замлъкнал. Разбрало е откачалничето, че посегне ли на Бсй Дончо и няма да има власт, пържолки и млади девойки. Ще доживее живота са в некой бункер докато спецчастите на САЩ го измъкнат от там. У ще затрие 20Милиона корейци, само и само да се пъчи, че е силен. Силен в плюскането и приказките.

2

Анонимен

преди 6 години

Възможен е. Тръмп да млъкне да не говори глупости и да започне да си оправя държавата, че се го е закършила.

1

Боби

преди 6 години

До "ЕКСПЕРТА" Искрен ИвановСКорея има ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ Експерте1. Увеличаване на въоръженията или искате да направите същото както СССР няма да доведе до нищо - сега СКорея има Официално 12000 артилерийски системи и 4000 РСЗО за къде повече да ги увеличава? А колко Остаряло оръжие има в тъй нареченото ОПЪЛЧЕНИЕ2. Увеличаване на контингента на САЩ - все по-голяма вероятност срещу САЩ военни да бъде използвано Ядрено оръжие СЛЕД КАТО САЩ НАПАДНЕ СЕВЕРНА КОРЕЯ ЗАЩОТО ОБРАТНОТО НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ