22

До Муса и Мусовците

преди 6 години

Хайде, още ли сте тука?Вземете с вас и закачулените си грозотии с бурките, да правят там сексджихад докато вас руснаците ви изтребват като ***. Ама да не свалят бурките докато се чифтосват, защото без бурка и най-загорелият ИДИЛ-ец няма да ги иска.

21

Анонимен

преди 6 години

До Киконе, там по икиндия са на уиски и хурии

20

Жико

преди 6 години

До ПакоНяма ромски романси

19

Пако

преди 6 години

Да попитам, *** романси, *** ли са?

18

Анонимен

преди 6 години

До ужастдивата ***, пускай си тръткалъ кючека и стига драска......по паметника, че ще развалиш вечната дружба на газа до Газа

17

Кико

преди 6 години

До Жико Ром боец???

16

Жико

преди 6 години

*** боец???

15

Голям прос

преди 6 години

Да заминават където искат. И без това много се навъдиха. Освен да паразитират на гърба на държавата друго не виждам от тях или поне от болшинството от тях. А това, че правят простотии постоянно ще го запомним. Чичко Со.ро.с няма да е вечен.

14

адвокат

преди 6 години

Тия не знаят какво да приказват пред съда...Като го пуснат този запис,ставаш и казваш- да! щастливи щяхме да бъдем да идем в Сирия да помогнем на бойците,подпомагани от САЩ ,но вие ни арестувахте и ги лишихте от нашата ценна помощ!

13

ужаст

преди 6 години

тотална дискриминация!значи САЩ може да помага на бойците,ние не може ?...дори не може да се говори...тцъ,тцътака ли?

12

Анонимен

преди 6 години

Ами заминавайте, бе! Но преди това си изгорете личните карти, че никога да не можете да се върнете обратно. Прав ви път и да вземете колкото се може повече м...ли с вас!

11

Чичо Долфи

преди 6 години

В гетата има спешна необходимост от термична обработка и чалаф в особено големи размери. Кунц камерите трябва да пушат денонощно.

10

АЛАХ МОХАМЕДОВ

преди 6 години

Жалко че не са отишли. Щяхме да сме щастливи ако не се биха върнали, а не като сега да натоварват съдебната система и данъкоплатците.

9

Mitkyla

преди 6 години

Какви ислямисти са тия манг...ля бе? До вчера евангелисти днес вече от ИД.... Като за тях ще е чест да отидат в Сирия, бат Бойко да организира една влакова композиция(безплатна иначе никой няма да отиде)или няколко, да натовари цялата *** и да отиват там, туковиж понамалее престъпността.

8

Вутевица

преди 6 години

Тоо ке го налагам по с тиганя по главата докоги му побелее брадата.

7

Анонимен

преди 6 години

Пускайте ги да ходят в Сирия, нека се изпълни желанието им. Но дали ще искат вече? Да сте виждали миганьор революционер, готов да загине за идеята ислям?

6

12a

преди 6 години

Ако беше при Бай Тошо, щяхте да сте щастливи и на варианта Белене.

5

Тзиганин

преди 6 години

да отиде да се бие - и те самите не си вярват като са го казали :)))) То тая работа не е като оная работа.

4

?!?!?!?!?!

преди 6 години

Значи ние късаме от залъка на децата си, за да има социални помощи и детски надбавки за тези, а те отделят от тези пари, за да ги пращат на ИД ?!НЕЗАБАВНО ЛИШАВАНЕ ОТ БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО И ПРОГОНВАНЕ ОТ ПРЕДЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ В СРОК ОТ 24 ЧАСА !!! Нека това предложение да се разпространи чрез медиите и после да се проведе референдум, за да видим дали ще го подкрепят българските граждани.Глас народен - глас Божий!

3

1

преди 6 години

Хората затриха ИД, нашите един кандидат терорист не могат да осъдят.