8

Стамат

преди 6 години

Ай честито! Една година е направил... :-)

7

?

преди 6 години

Докога ще се оставяте да ви водят за носовете? "По публикацията работи Eлкa Bacилeва" Коя е тази Елкa Bacилева? Провелете в нета има ли въобще такова лице, работещо като журналист. Крият се зад разни снимчици по 3 пиксела. Защо? От страх?

6

Анонимен

преди 6 години

На кой му пука....

5

Анонимен

преди 6 години

Какъв беше този, нещо бях чел си спомням май че някакъв младеж комунист с дръпнати очи го наритал и го направил за смях, за този ли става дума?

4

анонимен

преди 6 години

впк на сащ заложи на трьмп които 9 месеца продава орьжие на недемократичнитеритории и сьздава конфликти по света с цел военни деиствия

3

ШибиРиби

преди 6 години

Правилно, Тръмпето да си стои в Китай да пазарува копринени шалчета за жената и да остави сериозните държавни дела на хората дето разбират

2

Факт

преди 6 години

До ФактИнтересно е и друго-повелителят на демократите и главен техен спонсор бе отритнат от Синедриона и на практика бламиран.Претърпя и известни материални загуби.Може би това е наказание за прекалените му амбиции?Кой знае,но си е вътрешноеврейско уреждане на сметки.Впрочем,израелски министри също остро разкритикуваха Сорос-нещо нечувано досега!Може би идеята е кланът на Ротшилд да поеме властта изцяло,а Тръмп е оръдие за това?

1

Факт

преди 6 години

Избирането на Тръмп изглежда парадоксално,но излизат все повече данни,че е било старателно планирано от Господарите на Америка(Ротшилд и сие).Защо им е на тия Тръмп-можем само да гадаем,но е факт,че юни миналата година са се срещали с него и са го одобрили.Естествено,научихме го пост фактум,а тогава се чудехме как така конкурентите на Тръмп от републиканската партия се отказаха толкова лесно!Виждаме,че Тръмп старателно се отблагодарява на Господарите (си),ама те малко се дистанцират.