56

Анонимен

преди 6 години

И къде останаха хилядите пенсионери с пенсий от 200 лева.Те горките кога ще стоят на топло.?

55

Анонимен

преди 6 години

Много екологично ,много икономично.Само им виж работното място и после чакаи да ти оправят държавата.

54

Селянин без Фейсбук

преди 6 години

***угоихме ги, имат мас да им топли, защо са им радиатори. Нека да стоят на студено, да видят как българинът живее без парно.

53

123

преди 6 години

Да умрът от студ бе.

52

Azz

преди 6 години

Малко *** и ще се позагреят добре,та на всички да им олекне...

51

BIK

преди 6 години

Oх горките, ми да ги пуснат в дървена ваканция

50

BG IZMET

преди 6 години

DA PODSKACHAT NANIZANI NA TYRSKO VLAKCHE>>>HEM SHTE SE STOPLIAT>>>HEM SHTE SE ZADOVOLIAT>>>DAITE IM HARTIA I MOKRI KARPICHKI>>>NIAMAT NYGDA OT ELEKTRICHESKI RADIATORI.

49

Гого

преди 6 години

Нали са ни народни представители, да помръзнат и те гадините ,както мръзне бедния народ!

48

Герчо с тамбурата

преди 6 години

Лъжа е, че тръбите са стари! Няма отоление,защото в тях температурата ня водата е 11 градуса,защото паровите котли работят с газ с много ниско налягане5,6 атмосфери и парата носи малко топлина.Това е защото няма достатъчно газ в инсталацията от подавателя, а той не праща щото така е в договора, а нов договор за газа имат турците чрез,,Южен поток,, а на нас но стария договор е това.

47

Анонимен

преди 6 години

Оставете ги да умират от студ! Това е единственият начин да осъзнаят как живеят и се чувстват 85% от хората в БГ, които ако оцелеят, пак избират същите ....!Типично за д.били.

46

Анонимен

преди 6 години

Тоя радиатор на снимката е много стар модел.Предлагам да се отпуснат едни 3 милиарда долара за закупуване на 3 нови радиатора последен модел, икономични.Да се пусне конкурс за фирми, които могат да осигурят на парламента на най-изгодни условия най-добрите 3 радиатора и след това да се осигури на спечелилата фирма финансиране. Ако 3 млрд. долара не стигнат може да се дофинансира сделката с още малко пари.

45

Категоричен

преди 6 години

Господа управляващи, с модела си на управление, сринахте моралните устои на хората. Сринахте образователната система и сега простотията се толерира. Превърнахме се в оскотял и необразован народ.Издигнахте в култ пошлостта, парвеньощината , лицемерието, измамата. Какво мислите, като запалите една свещ при попа, олигавите ръката му и сте отново чисти?Лошото е, че ВИЕ управляващи, докарахте младежта до безнравствие и идиотизъм.Много малко са изключенията.За вас неграмотността е предимство, защото простака лесно се манипулира.

44

Анонимен

преди 6 години

До данъкоплатец Те и така си спят и гласуват както кажат вождовете.

43

Анонимен

преди 6 години

До: Джедай Мастър (номер 40)То не че е голям студ, ама тоя хамбар как мислиш че се отоплява?Огромни помещения, бързо изстиват, възможно е.

42

anonimen

преди 6 години

горките те ги замислили

41

данъкоплатец

преди 6 години

До Анонимен Кои пенсионери бе човек - ония дето хвърлят десетки хиляди левове през терасите ли?

40

Джедай Мастър

преди 6 години

То пък щото е един студ, немам думи!

39

Анонимен

преди 6 години

И като се оправи парното, какво става с радиаторите? Ще ги сложат в някой склад да ръждясват. Ето как се харчат нецелесъобразно пари. Да вземат поне да ги дарят в детски домове.

38

Анонимен

преди 6 години

И в домовете на повечето пенсионери е така,но те не смеят да пуснат радиаторите,защото като дойде сметката за тока,няма да могат да си купят и кофичка кисело мляко!

37

инж.

преди 6 години

Сканирайте тръбите с термокамера,вземете от Гранична полиция.Пуснете депутатите в дървена ваканция,стига харчене на пари,чехите само това чакат,да минат на агрегати от военните,гражданска защита и т.н.