9

Lina

преди 6 години

А деситу радива, де?

8

Анонимен

преди 6 години

Под "модни икони" разбирам елегантно облечени хора, фини, с излъчване. Някак си не ми е ясно как сред тях намират място Деян Донков и Криско. Да бяха сложили и някоя чалга "дзвизда", която не може да си запомни фамилията, та минава само с малкото си име!

7

пп

преди 6 години

Забравили сте Боко тиквата, любимеца на дясната агитка, на умните и интелигентни ранобудници.

6

Анонимен

преди 6 години

Какъвто народът - такива му и т. нар. "модни икони".А какъв е народът вече Христов каза - съвсем не неоснователно, при това. Ясно е и какви ще са иконите, значи.

5

Анонимен

преди 6 години

Йорданка Фандъкова винаги се е показвала много стилно облечена. Вярно, тя не е "даскал", има твърде по-голяма заплата, но не е само от заплата. Има и съответното поведение, реч. подход.

4

Анонимен

преди 6 години

Много опорочена е думата "икона". Прехвърлянето от английски само показва колко лошо се разбира и другия, а и родния език.Човек наистина може да избира как да се облича, но не може да избира как другите преценяват неговото облекло. Все още, за радост, не всички имат афинитет към полуразрухата, която се демонстрира с изтрити дънки, несъразмерни и раздърпани пропорции, съчетани с натрапчиви аксесоари и рисувания по тялото. Не всички имат за цел да плашат злите духове.

3

ЛОБИ Михайлов

преди 6 години

Аз ПА залагам на ........ ПРЕСЛАВА !

2

Алисия

преди 6 години

... Аз залагам на .......... Божинката !!! ....................

1

Анонимен

преди 6 години

"Съвременно обличащи се според Стойков са Симеон Сакскобургготски и Йорданка Фандъкова"Даскал стилно облечен няма.