21

Анонимен

преди 6 години

До ЛуциферТой колкото е дарил и на колкото хора е помогнал, ти не си и сънувал!

20

Батачанин

преди 6 години

До Тиквун из с БанкяЗащото има и такива, които само крадат!

19

Анонимен

преди 6 години

Хайде сега всичките дето ревете вземете да си прочетете пак статията или да видите интервюто. Човека е излязъл в болнични ПРЕДИ скандалите като първо и като второ когато си е създал фирма някъде и вземе че стане кмет там какво да направи фирмата да я фалира, че да ви е мирна съвестта ли или да я продаде на някой от конкуренцията?Я си помислете вие колко роднини имате някъде из властта ( в малките населени места това е неизбежно просто..) Кандидатстваш приемат ти кандидатурата а не родословието.

18

Тиквун из с Банкя

преди 6 години

До БатачанинЗначи краде по-малко от останалите ! Похвално !

17

Батачанин

преди 6 години

Да, може и да се е облагодетелствал, но целия град се преобрази откакто е кмет!Има асфалтирани много улици и булеварди. Изградиха се две или три нови църкви. Направи се ремонт на храм паметника "Света Неделя" а манастирите бяха реновирани.Има нова централна улица, както и изцяло реновиран площад. Ремонтираха се училища и детски градини, спортни площадки в цялата община.Привлече се инвеститор, който възстанови хотела на града, който беше останал без покрив.(това е сграда в центъра на града)

16

Румен

преди 6 години

в болнични ...болестта е КОМУНИЗЪМ ...крадене,лъжи и пак обратното И право в очите!а,после ..турците виновни за Батак...Алоо,Батак,как търпите такова куче крадливо и лъжливо,бе!на цар Киро му запалиха къщите,ама на тоя,щото е комуноиден -го търпят и дори благодарни трябвало да са ! работа им давал!чиба!

15

Скитник

преди 6 години

Българска- червена наглост!

14

Анонимен

преди 6 години

Комунистическа работа.По принцип не е правилно така да се действа. Не може навсякъде и само роднини да са на далавера. Това в други държави няма как да стане.

13

Анонимен

преди 6 години

2400лв. ЪЪЪ,да не би да са по-малко нулите посочени в сумата!?

12

Анонимен

преди 6 години

До 13Взел си човекът болнични точно по време на цялата дандания/случайност някаква/

11

Анонимен

преди 6 години

"Вдигаха пушилка за фалшиви болнични.Май такива като този кмет имат голям принос към въпросната схема" Къде намеси болничните, а и имаш 4 лайка, да не искаш да доказваш тезата за 80 % на Иво Христов.

10

?

преди 6 години

В статията пише, че държавата е ощетена с 2400 лева? Не е ли малка сумата за такава суматоха. Прокуратурата не е ли разровила за други нарушения? При положение, че се крадат милиони, тази сума ми се вижда смешна, самото разследване струва десетки хиляди левове.

9

Анонимен

преди 6 години

Др. кмет е абсолютно прав , че не е облагодетелсвал близки . Никой не знае , дали сина му е близък на него или на някой друг.

8

Анонимен

преди 6 години

Точно за принципи говорим. Земята е публична собственост и парите са отишли не в джоба на кмета а в общината. Публична тайна е, че в България в момента се краде яко през програмите за саниране, за развитие на селските райони където се построих стадиони трибуни и спортни зали без да има нуждаза това. Посториха се къщи за гости за лични нужди и всичко става с благословията на правителството, за това се мълчи, а дребнискандали отколоняват общественото мнение.

7

Анонимен

преди 6 години

Вдигаха пушилка за фалшиви болнични.Май такива като този кмет имат голям принос към въпросната схема.

6

Анонимен

преди 6 години

Разбира се че нее облагодетелствал близки! Ако под близки има предвид 21 годишният му син изобщо не го е облагодетелствал с 250 000 левчета! За какви ли ни има този нямам представа но във всеки случай ни мисли за ***! А сигурно сме такива защото ако не бяхме този нямаше да е кмет а бсп герб и светата троица дебелия лудия и че.рния нямаше да са в парламата!

5

Анонимен

преди 6 години

Момчета заглавието на публикацията е:"Кметът на Батак се кълне: Не съм облагодетелствал близки". По въпроса "прокуратура, факти, закони" кмета казва, че след влизането в сила на закона за конфликт на интереси няма спечелени поръчки. Съвсем нормално е да се използва най близкия бетонов възел или булдозер, защото транспорта оскъпява доставката. Май остава само случая за тези 100 кв.м земя, за което първоначално има решение на общинския съвет, а после се оказва, че земята е държавна, а не общинска

4

Анонимен

преди 6 години

щом фактите говорят какво се кълне? оставка и у панделата + да връща откраднатите пари с лихвите

3

истина е

преди 6 години

Безверникът се кълне в парите ,но не знае ,че ще гори в ада !!!!

2

Анонимен

преди 6 години

Какво значи кълне се. Да не сме в рицарско време. Прокуратура, факти, закони. Това е синът му все пак.