138

Анонимен

преди 6 години

А заради това,че *** нарече народа си лош мат'рял и му каза,че е *** като самия него,някой ще изгони ли наглеца от правителството,заедно с любимата му гробарска партия?Това всъщност не е въпрос към дебилното население на тикволандия,което по национална традиция,ще си сведе муцуната надолу и ще се свие,като препикано мушкато,препикавано вече толкова пъти от 1989г. насам!Това е просто,въпрос!

137

Киртак

преди 6 години

До Анти ГЕРБhttps://vbox7/play:81f4c96bЯ пак. Кога и къде го е казал? Дали въобще го казал. Ти чул ли си го? Или слушаш какво ти казва другарката Нинова? "С такъв материал разполагаме"за изготвяне на листите с ПОЛИТИЦИ. Може би да. Но "лош материал", "генетичен" и т.н.не мисля, че е казвал.

136

Анонимен

преди 6 години

Е н ГЕРБ пък, какво ги бърка ? Просто искат да отслабнат конкуренцията, това е ?

135

П.Петров

преди 6 години

Да погледнем кого е избрал българският народ да го управлява"демократи"-комунисти,"социалисти"-милионери,"патриоти"-русофили,"борци за права"-доносници.*** ли са мнозинството от българския народ ? - ОПРЕДЕЛЕНО ДА!Обидно е, но е истина ! Дължим мизерията си на собствената си глупост, не на политиците, те са само следствие отново на нея!

134

Анонимен

преди 6 години

Борисов ни казва, че сме глупави, мързеливи и не се развиваме, защото иска да работим по 10-12 часа на минимална заплата, да плащаме с нея наеми, кредити, данъци, здравеопазване, образование, да се осигуряваме сами за всичко...????? Лично той получава комисионни от тези работодатели.....

133

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно прав е Иво Христов, за съжаление на бедстващите панелни крепостни селяни.

132

Анонимен

преди 6 години

Правете разлика между глупав човек с връзки, купени дипломи и високи постове и природно интелигентен и умен човек! Първият съсипва всичко, което не му носи лична изгода и не може да купи с пари и долни средства, а вторият тип човек се препитава честно без чужда помощ, макар и бедност, но с чест!

131

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 125 Забравяш че " тиквата" вече 10г. е на власт и направи БСП луди. За това изтряска и този хубостник.

130

Така е

преди 6 години

ГЕРБ правилно иска Иво Христов да напусне парламента. Сега е ред на Нинова да поиска този да напусне ПП БСП. Ако не го направи няма смисъл да искат вот на недоверие.Ние вече ги знаем много добре.Доверието лесно се губи , но почти невъзможно е да се въстанови. Справка Русия.

129

Анонимен

преди 6 години

Доживяхме купения професор да обяснява кой може да се подписва и кой не.Смех.Ама те всичките са такива ***.

128

Анонимен

преди 6 години

Пфоресор Христов също е лош материал , Социологията не е наука .. Пасков нарича проф.Христов - Българския Фурсов .. Кой е Фурсов - човек който си е мечтаел като малък да стане инженер или физик интересувал се техника , космонавтика , научна фантастика .. Но е видял че е негоден , за инженер и станал историк.. Този който е добър материал става - инженер , лекар , физик , учител ... А негодниците стават икономисти , социолози , политолози, психолози.

127

Victimized

преди 6 години

Прави впечатление, че медийното отразяване по въпроса е диаметрално противоположно на общественото мнение. Което е и една от причините хората в България да не могат да мислят адекватно и да се идиотизират. Отричането на това твърдение, показва, че управляващите, заедно със седеругите, не смятат, че има проблем с културното и интелектуално ниво на българина. Което пък от своя страна показва, че техните позиции и политика са стриктно популистки, ще къпем хората с хубави думи, докато им го слагаме.

126

Патриот

преди 6 години

Герберастките *** са се засегнали лично!Давай професоре с теб сме само истината и нищо друго не им цепи басма на гепаджийската пасмина предателска!

125

Дръндер

преди 6 години

Точно ГЕРБ да му искат оставката е нахално малоумие, защо Бойко *** не се извини нито веднъж за простотиите дето ръси!?

124

Край

преди 6 години

Народ дето позволява политическата му върхушка периодически да го остригва /КТБ, фалитите от 96г., приватизацията, санирането, АЕЦ Беляне/ и нито веднъж да не я е избил с камъни, наистина си заслужава да му викат всякак.

123

Анонимен

преди 6 години

Това е истина , не 80 . а 95% , материала е много лош , и Боко и проф.Христов са прави..

122

айде сега

преди 6 години

Спомняте ли си великата реплика на Ахмед Доган? "Всяка партия си има обръч от фирми, нашата също". Тогава пак така "високо интелигентните и морални дупетати" ореваха света: Виждате ли, ДПС си признават че имат фирми, но ние- НЕ, не се занимаваме с такива неща. Каква е равносметката? И Иво Христов и Ахмед Доган казват 100%-та истина,която всеки средно интелигентен човек в БГ знае и стават черните овце ЗАЩО ги казват тези неща на глас. Имаш топки,казваш истината.

121

123

преди 6 години

Веднъж комунист да каже истината и веднага всички други комунисти червени и пребоядисани, решиха да го разпнат, че това не съвпада с разбиранията им. Как так ще казва истината, той комунист ли е или какво. Аааа *** ха.

120

Анти ГЕРБ

преди 6 години

От партията на Борисов трябва първо да поискат оставката на Боко, защото той преди време каза при посещение в САЩ, че в България е останал само лошия генетичен матрял. каза също така, че пенсионерите са източили държавната хазна и редица други простотии, които дори не си ги спомням. Колкото до Иво Христов напълно съм съгласен с него. Това, че хората в България могат да мажат по смартфоните по цял ден и да тръкат /така го казват/ билетчета, не ги прави грамотни и умни. Разбира се има и изключения

119

кокона маруца

преди 6 години

Въх на кака умниците,все те умни,а другите-прости!Че цифри,че проценти,и все другите криви!Големи спасители,голямо нещо!Добре че бяха Димитър Пешев и патриарх Кирил,че хората се спасиха!Те бяха хората,а не прогресивния български народ,дето хабер си нямаше,мааше пръжки с лук,наливаше се с вино и се чукаше като за последно!А царя намрази Пешев и до края на живота си не го погледна!И като капак на всичко,комунистите осъдиха Пешев като фашист!!!