10

ghj

преди 6 години

До 12А ти вероятно си от турски произход и се казваш Мюмюн.Прабългарите ,както ги знае историята са завърналите се легиони на Алкесандър Македонски от Индия,там има държава Бактрия,основана от неговите генерали,които са били македонци и българи и траки,сиреч все българи.Изглежда е отнело доста векове преди те да се завърнат в родината си,сиреч Кубратова България и сегашната ни татковина.

9

Анонимен

преди 6 години

Прилича ми че е от ромски произход. Всякаш все повече българи са черни.

8

Вин

преди 6 години

Доста години съм бил по разни зали и грешно съм си мислил, че този удар се нарича крОше, пък сега разбирам че е крУше!

7

?!?!?!

преди 6 години

Който си е мъж ... си е мъж !!!Който си е женчо ... си е женчо !!!Всяка прилика с действителността е само въпрос на вашето въображение ;)

6

художника

преди 6 години

До Случайно минаващГ-не, като чета клоаката която сте написал и ми става ясно едно- вие сте"GLUPAK" !Не е важно кой-какъв е, а ПРИМЕРА че ако всеки се раздава така всеотдайно ще постигне неговата си ПОБЕДА в живота. И какво като знаеш повече, а си търтей? Като обиждате това прави ли ви по-умен? И какво сте постигнал в живота, за да сте ИДЕАЛ за някого???

5

Юнак

преди 6 години

БАгата е юнак!Това ,че има трески за дялане като личност едно на ръка,но кой на тази земя няма?!Естевствено лилипутите не могат да зацепят какво значи понядието юнак.Юнаците са единсвтения шанс на човечеството да пробие оковите на робията,не науката,не доброто,не амбицията и всички други качества ,а човек мкойто може да ги обгърне и използва.Но за това има много време да мине.

4

Случайно минаващ 2

преди 6 години

... РАДЕТЕЛИТЕ ЗА НОВАТА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА НА МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ - НЕГРАМОТЕН И ТАТУИРАН МУТРАК И БИЯЧ И ПРИЯТЕЛКАТА МУ - КУХА СИЛИКОНКА , СПОРЕД КОЯТО СТОЛИЦАТА НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ Е ... АНГЛИЯ !!! .... НОВИТЕ "ИДЕАЛИ" за младото ни поколение ... което НЕ може да си напише правилно името ... И НЕ знае КОИ СА Иван Вазов и Алеко Константинов ....... И после пак кажете , че Иво Христов НЕ Е прав и е "обидил" Българската нация ... ДА ВИ ИМАМ "ВОДЕЩАТА" НОВИНА !!! ........

3

Анонимен

преди 6 години

Поздравления ! Дано повече такива дела от достойни българи занапред !

2

Случайно минаващ

преди 6 години

... Какво ми го давате за "пример" и ми го слагате във "ВОДЕЩИТЕ НОВИНИ" тоя полуграмотен , татуиран и злобногледащ мутрак - орангутан ?!?! ....... Голяма работа станало !!! ... Спретнали си побой с някакъв друг ! ... И това е ... ВОДЕЩА НОВИНА ... и навсякъде по медиийното пространство ! ... А още по - лошото ... от това се изкарват и добри пари ! ... Това са "НОВИТЕ МОРАЛНИ УСТОИ И ЦЕННОСТИ" за младите Българчета ... ЕЙ ТОЯ МУТРАФОН И БИВШАТА МУ ПРИЯТЕЛКА - КУХАТА ЛЕЙКА ... ПО - *** ОТ ***!

1

Анонимен

преди 6 години

"...Единственото нещо, което го накара да продължи, беше благотворителната инициатива на мача за събиране на средства за по-добро образование на бедни деца от окръг Колумбия". Дайте му сега орден "Стара Планина" за изключителните заслуги към България. Доста евтин популизъм...