41

Христо

преди 6 години

Естествено,че ще се укрие.Този ще е поредният убиец,обгрижен добре от т.нар. българско правосъдие.А вече трябваше да е ОБЕСЕН!!!!БЕСИЛОТО е единственото адекватно и справедливо наказание за този и за всеки друг УБИЕЦ..Всичко друго е цинизъм и подигравка...

40

вуйчата

преди 6 години

Ще го чакам с лупарата пред ареста

39

Некъф

преди 6 години

Докато някой очернен родител не разстреля някой долен съдия няма да се оправят нещата.

38

Бам Бам

преди 6 години

Когато *** избяга, на негово място в пандиза ТРЯБВА да бъдат въдворени съдиите, които го пуснаха.

37

До 36

преди 6 години

А депутатите кой ги избира бе ? Проблема е в българинът, че няма хал-хабер кого избира и го е ш'убе да излезе / както правят умните нации / на площада и да си извоюва сам истинска демокрация и свобода !

36

qwer

преди 6 години

Българинът, опс пообърках се, ОВЦАТА три пъти подред избира главатар на престъпна шайка да я управлява, какво друго освен свобода за убийци и престъпници очаквате ??? "Каквото почукало, такова се обадило", "Пр'ост народ - слаба държава" - поговорки отнасящи се само за България и българинът......ние вече не сме и народ, а стадо овце от породата "българска тъ'поглава овца"......

35

Анонимен

преди 6 години

А тия закони, по които съдят съдиите кои ги пишат - Депутатите!Е, там е проблемът, не в съда!

34

Анонимен

преди 6 години

Като гледам какво говедце е станал, бабаит и половина. На този му е ясен живота от тук нататък - в контингента.

33

Анонимен

преди 6 години

Този е як като бик и толкова умен.

32

Анонимен

преди 6 години

До ХрисТо възмездието настигна директорката, която се беше разпоредила, съучениците му да го укрият.

31

Хрис

преди 6 години

Съдийката колко е взела!!!а това райно и майка му-ще има възмездие. Той господ вижда.страшни нагрети!!!

30

:):)

преди 6 години

то е божа работа, бат Бойко как им казвсше, Да си беше сесял в ареста, щеше да е жив и здрав....

29

Нервите на българина

преди 6 години

вече не издържат! Подобна наглост рядко се демонстрира така явно и безпардонно.Наистина е бил "на ръба на пълнолетието" и е "разсъждавал съвсем хладнокръвно в деня на убийството", правилно казва вуйчото на убития.Но трябва да се добави и това, че през цялото време, докато полицията го търсеше, а той се спотайваше, ВЕЧЕ Е БИЛ ПЪЛНОЛЕТЕН, действал е като пълнолетно лице, носещо пълна отговорност за постъпките си!ЗАСЛУЖАВА НАКАЗАНИЕ ЗА УМИШЛЕНО УБИЙСТВО, ИЗВЪРШЕНО ОТ ПЪЛНОЛЕТЕН !!!

28

ЕС

преди 6 години

Пуснете момчето, нарушавате му правата, ще вземе да се разстрои и да осъди държавата в Страсбург. Те и братя Галеви обещаха да се върнат.Аман от съдебната система и прогнилата и реформа, ама нали се прави от престъпници...

27

Умник

преди 6 години

Нали щяха да им слагат гривни за проследяване поне, какво стана? Или само си говорим, да си правим вятър на устата?

26

Дедо

преди 6 години

Ами сега вуйчото,бащата или приятели на убитото момче знаят какво да направят....Така се прави от хилядолетия-нема дедо ви да ви обяснява,нали?Естествено-не чак до два метра под земята....!овешкото тело има 209 кости и костици-една като се счупи-знаете как боли продължително....А 20 или 50?!?

25

Анонимен

преди 6 години

представям си как майката на убиеца се изправя пред майката на жертвата и й казва:- Моето дете има право да живее и дори да убива, а за твоето не ми пука, че е в гроба. Защото защитавайки сина си тя казва точно това.

24

анонимен

преди 6 години

как няма да избяга бе трябва да е луд ако не го направи,след като над 1700 престъпници със влезли в сила присъди са на свобода,това не е правосъдие а безумство.

23

Анонимен

преди 6 години

Няма да минем без народен съд, българи. Докато съдиите в България пускат престъпници - убийци срещу подписка, ще живеем в цирк. А младите ще бягат там, където тези човекоподомни са в затвора, а не на улицата. Докато съдиите не отговарят за грешките си с професията си, няма да стане работата.

22

До дедо гоше

преди 6 години

Да, ама нас не ни итгересува, докато не ни дойде до главата.Така че, не очаквай някой който не е имал пряк сблъсък с прокуратурата и законите, да излезе на протест.Такъв ни е манталитета.