168

Анонимен

преди 3 години

Професордебил, медицински термин и окончателна диагноза за недоразумението Иво Христов.

167

Анонимен

преди 3 години

Професор-***, медицински термин и окончателна диагноза за недоразумението Иво Христов.

166

прав си е

преди 3 години

И той е един от нас

165

Тоя голям

преди 3 години

почитател на евреите и червената армия

164

:-)

преди 3 години

Тоест господин професора по Социология е поставил диагноза, или що???... Едва ли е било нужно да използва медицински термин, освен ако не го прави в качеството на медицинско лице. Вероятно и за неговото "недоразумение" има медицинско обяснение и подходящ термин.

163

Излез на светло бе !

преди 6 години

Народът през последните 30години бил стадо. Айде бе! *** откъдя накъдя уа! А през предните 45години какво е бил. Чакал дрисъците от Политбюро да му махат от трибуната и да го залъгват със светлото бъдеще ! Браво бе *** ! Събирай се с останалите *** начело с Иво Христов и марш в Задунайская губерния.Бе как поне един от вас не стана нормален българин .През БКП минаха всякакви хора И УМНИ и *** . В БСП останаха само някакви неврастеници , които на две магарета плявата не могат да разделят!

162

АЛО ВРАЦА

преди 6 години

Какъвто и ум да има ,той не може да излезе от мужишката логика на съветския гражданин.Те са антибългари ,като Петър Волгин .Него Гришо му пречи , ама я кажи нещо за др Путин и виж ко става. Плащат ли му , с рубли ли /най-стабилната валута на света / ,със съветски партенки ли . Блянуват за борш ,чай и компот . Спасибо ! Ние сме българи и сме поне с една азбука по-напред от мъжиците

161

Р.М.Танев

преди 6 години

До кога че защитавате тази фалирала въшкарска комуняшка система. Тя една тоалетна хартия не можа да ви осигури ,че трябваше да си бършите наср-те з-ци със съветски вестници ,които пускаха лилаво мастило.Даже вашия вожд и учител Др Т.Ж ви каза ,че социализъма е едно недоносче и че въшкарите не могат да определят дневния ред на обществото ,ама вие не . Също като някакви *** . Сега разбрах ,кого е имал впредвид Иво христов по прякор ***

160

Стойчо Мазгалов

преди 6 години

До кога ще чакаме Иво Христов *** да си подаде оставката. Няма място в българския парламент за българофоби още повече на съветски граждани.Колкото до лицемерието драги ми смехурко , естествено ,че проблема в България ,както на всякъде по света е в лошия материал . Само че Бойко не е казал ,че лошия материал в България е 80% . А относно фашизма . Единствените фашисти са българските комунисти. Те толкова добре си знаят ,че са фашисти , че забраниха книгата на Желю от срам , че са 1 към 1

159

Един от 20-те%

преди 6 години

Поздрави за момчетата изографисали отвратителното каменно чудовище наречено Альоша - символ на българското анусоблизачество! Тези момчета са от 20-те %, а не от останалите 80% *** или сбор от абсолютни нули, както казваше чичко Адолф! Иво, дурак такой, увидел что сделал с твое болтания! Можно стерву Захарову по пизду целовать и отсосать на товарища Путина!

158

Един от 20-те%

преди 6 години

Чудя се на руснаците, толкова ли са неадекватни, с подобно поведение те рушат и последните останки от симпатии към тях, сред мислещите и интелигентни българи от 20-те%, за неокомунистическата и съветофилска *** не говоря, те и фекалий ще излапат с удоволствие стига да е руски, напоен с водка, след поредното запиване "до под столом". Също както "модерните десни" се радват на всеки брюкселски фекалий изпаднал в София.

157

Един от 20-те%

преди 6 години

До АнонименАко не беше Червената армия, 20 000 българи нямаше да загинат в комунистическата авантюра - Безоточествената война, други 20 000 българи нямаше да бъдат избити в Македония, а днес Македония, Беломорието и Поморавието щяха да са български, населени с българско население, сърбите щяха да са ни роби, щяхме да имаме обща граница с Унгария и Хърватия и щяхме да сме една преуспяваща държава! Това че първо мислиш за евреите а не за българите, показва че и ти се сред ония 80% ***.

156

Един от 20-те%

преди 6 години

До всички комунисти, социалисти, либерасти, герберасти, еврогайове, русофили и янкофили! Спасението на Европа е в нов фашизъм, само той може да възроди традиционните европейски ценности и да смачка злото! Първо в други страни и после у нас, но дойде ли у нас, само да съм жив и да мога да държа още пистолета и автомата, ще разстрелвам с кеф такива като вас! Белене, Скравена и урановите мини ви зоват, там чрез труда ще станете свободни!

155

Един от 20-те%

преди 6 години

В историята няма "ако". Но нека си представим, ако не беше кирливата съветска армия, ако чичко Адолф беше спечелил войната, сега ние щяхме да семе сред най-щастливите народи на земята, национално обединени, колонизирали половината Балкани, с мощна икономика, без либерасти, индийци, и такива като Христов! Бедни ми Адолф, малко не ти достигна да направиш света по-хубав и по-щастлив! Ще те оценят, но ще мине време, а както е тръгнало, с тоя *** дето влезе в Германия - скоро ще е това!

154

Един турчин

преди 6 години

Живеем в лицемерно общество.Преди време Бойко Борисов беше казал,че в България проблемът е лошият човешки материал,но никой не му поиска оставката.Милиарди левове са изнесени от държавата,но обществото ни живее с широко затворени очи.Щафета шпеков салам и бутилка бира вечер пред телевизора са достатъчни да живеем в илюзорно щастие и да нехаем за проблемите на държавата.Тежко и горко на България с такова простолюдие!Иво Христов е прав!

153

65 годишен

преди 6 години

КАКВОТО И ДА ПИШЕТЕ ВИ СЕ ПИШЕ НА ДУПЕТО. С ТАТУИРОВКИ И ОБЕЦИ НЯМА ДА СТАНИТЕ ПО- УМНИ И ПРИВЛЕКАТЕЛНИ.НАПРОТИВ!

152

БЪЛГАРИН НА 65Г.

преди 6 години

До До 65 Годишен инжНИЩО НЕ ЗНАЕШ МОЙ ЧОВЕК. НИЩО. МН С МАЛЪК !

151

Добата

преди 6 години

До АнонименБили са далече но милион фашисти бяха пленени в Сталинград.Мечката като играе в двора на комшията ще дойде и у вас.

150

Анонимен

преди 6 години

Тоя професор сталинист да си ходи в РусияЕгати " петата колона"Крайно време е Бсп да излиза вън от закона, щом защитава такива депутати

149

Невероятно

преди 6 години

Тоз *** е професор и депутат?!Ми прав е - само *** биха гласували за него