234

Отговор

преди 6 години

До сhivars13 252 Така е , но тук не става въпрос за световното еврейство , а за български евреи.Както виждаш руснаците дори не знаят за спасяването на нашите евреи , камо ли пък те да са ги спасили.

233

айде...

преди 6 години

Ми то и сега в Русия *** /евреин/ е *** дума.Спасяването на Евреите е просто една манипулация от Москва с цел набиране на поритически дивидент. Основната маса евреи в САЩ са бегълци от Русия.Тази какво се прави на разсеяна.

232

сhivars13

преди 6 години

Pусия спаси от изтребление не само българските еврей, но и световното еврейство. Ако Русия беше загубила войната и беше победена, всичкото световно еврейство го чакаше вагрянката на Хитлер.

231

????

преди 6 години

ДОБРЕ ЧЕ НЯКОЙ ДЕПУТАТ ИЛИ МИНИСТЪР СЕ ИЗПУСНЕ ДА КАЖЕ НЕЩО , ЧЕ ДА ИМА ЗА КАКВО ДАСИ ЧЕШЕТЕ ЕЗИЦИТЕ .ПЪЛНО БЕЗМИСЛИЕ И НЕ РЕШАВА НИЩО ОТ БИТИЕТО НИ ЗАТОВА ПЪК СА ПЪЛНИ СТРАНИЦИТЕ С КОМЕНТАРИ

230

"-"

преди 6 години

"Когато имаш един оскотял, необразован и примирен народ, манипулацията става много лесна".--------100% Истина!!!!!!Звучи цинично и удря по самолюбието ни????Е, Истината винаги звучи цинично и има лошия навик да причинява болка на онези които отказват да я приемат!!!

229

Анонимен

преди 6 години

От 16 сайта се въртят Новини като вятърна мелница , всичко е копи-пейст тука

228

Иван Пешев

преди 6 години

Трябва да има механизъм за отзоваване на такива недоразумения, сигурно и на този гении сме му плащали частни уроци по английски защото той не е сколасал да го научи сам

227

Анонимен

преди 6 години

затвор за такива ***

226

Анонимен

преди 6 години

80 % са горе - долу свестните българи, дето всякакви кредити, задължения, безпаричия са им стъпили на врата. Сигурно и пенсионерите с по 300 лева пенсии, земеделците, учащите се - с две думи нормалните българи. Тези хора през какви всекидневни мъки и унижения минават, как ги мамят, лъжат и пр., е трудно да се обясни. Едно съсвсем човешко уважение и състрадание към всички тях. А квалификацията на червения депутат не е достойна даже да и се обърне внимание.

225

Анонимен

преди 6 години

Напъплили троловете вече.Нищо де.Това не променя истината.А тя вече се каза. Нищо, че после професорът се извинил, че я е казал. От това тя неистина няма да стане.

224

Анонимен

преди 6 години

Тоа профиесор нъл знай, чи дибилите не моат да мислат. Кат *** пудпукът с голямата гьоса и той шъ стани дибил. То не че в Парламента са гении де.

223

Анонимен

преди 6 години

К. Нинова да си стяга редиците! Депутатите и са се поддали на настроенията на други депутати, които обичат да обиждат и да лепят етикети от трибуната на Парламента. Тези настроения и прояви в последно време зачестиха. Не всяко поведение може да е добър пример за подражание.Извиненията отпосле са лишени от съдържание.

222

Анонимен

преди 6 години

Абе, червеният проф. е казал "само", че са 80%, а вие вадите от контекста и ето ..."Йок!", "Не",...дебилi !!!

221

Анонимен

преди 6 години

В това изказване има едно голямо противоречие и не може да е вярно.Нека примем, че 80% наистина са деби*лни понеже не могат да се подписват. Но този другар, който може да се подписва, че даже се е докарал до професор, с изказването си също е деби*лен.

220

Г-н проф. Христов ,

преди 6 години

за българите като цяло може да поспорим.Но едно нещо е безспорно - щом вие се кичите с професорска титла, това е доказателство, че повече от 80% от онези, които присъждат научни степени и звания, наистина заслужават въпросната медицинска диагноза.Казвам това без извинение - не го заслужавате нито Вие, нито онези, които са решили, че сте годен за професор.

219

Питам

преди 6 години

До Анонимен 237 Какво извинение се иска бе? Иска се оставка от НС и изхвърляне от БСП.Така би направил Борисов , затова е любимец на народа. А Корделка защо мълчи , или ***.. ието е далеч от неините умствени възмажности?

218

Vassil

преди 6 години

До БГдебилАбсолютно вярно! И не само това - погледнете турските и индийските сериали по телевизията, вижте новините - убийсва, кражби, отвличания! Чуйте езика на депутатите в парламента! Спомте се изказването на Борисов в САЩ.

217

Анонимен

преди 6 години

Е, щом този е станал професор, как да не се усъмним тогава, че поне 80% от онези, които раздават научните титли, наистина заслужават да им бъде поставена тази медицинска диагноза?

216

===

преди 6 години

До Го4оЯ пак Го4е - ква е тая нова дума "кораболация" - гербер си та дрънкаш - после некой ви обиждал.....

215

Я гледай

преди 6 години

Бойко направи на луди тези от БСП. Пяна им излиза от устата ,че 80% от народа не ги иска във властта вече 10 г. И за този умник 80% са .... Ами ти като не си ***...,що щеш в БСП бе кукуруз?