19

Анонимен

преди 6 години

Как ги пишете тия статии, че нищо не им се разбира? 200 каталунски кметове, събрали се в Брюксел, слушат изказване на френски от ПучДемон?!

18

Asda

преди 6 години

Ей пак много поддръжници на ПучияДемон са се показали тук . Ние сме агаси ку_ха та нация. Все сме за кривото. А този що още не е е затвора питам аз?

17

до 17

преди 6 години

Нищо не разбираш, ***! Информираш се само от интернет и вече компетентни мнения изказваш...

16

Анонимен

преди 6 години

Рано или късно Каталуня ще бъде свободна. Пучдемон е боготворен в Барселона и Жерона.Това, че испанските фашисти докараха с влакове и автобуси някакви измислени смешници, скандиращи за единството на Испания беше повече от гротеска.Всеки, който е бил в Барселона знае какви са настроенията срещу Испания.Аз лично съм имал честта да живея 16 години в този красив град, може би най-красивият в Европа.Испания без Каталуня е една обикновена мавърска провинция.

15

Анонимен

преди 6 години

КАТО ПРЕСТЪПИШ ЗАКОНА- СИ НОСИШ ПОСЛЕДСТВИЯТА!

14

Анонимен

преди 6 години

Е това вече е наглост. Тези, които не му подкрепиха метежа са много повече.А тоя *** твърди обратното. За такива - доживотен затвор.

13

Анонимен

преди 6 години

В случая смятам, че стана по-добре, че испанците не се разцепиха, независимо от историческите основи на това искане. Никой нямаше да спечели

12

Анонимен

преди 6 години

"Няма промяна без революция" - казано е преди около 150 години, като обяснение на политически и социални събития.

11

До 10

преди 6 години

Ксталундкият е по близък до френския, отколкото до испанския. Каталуня я е и ало около 300 години преди Испания.Не е лошо това зорошите тролоер да прочетете и малко история, а не само да пишете по опорни точки.

10

Анонимен

преди 6 години

До 10Каталуния ,като Графство съществува, още преди да се създаде Испания.Никога каталунците не са били част от Кастилия!Езика и нациата им не са измислени от историчари и създадени на партийни пленуми .Въобще няма никакви прилики с Македония.

9

sd

преди 6 години

Каталуния е измислена нация като Македония, изградена на анти-испанска основа, както Македония е изградена на анти-българска основа и измислици. Прилики с Косово няма.

8

Анонимен

преди 6 години

Браво на Карлес.Мачка здраво напиканите зорошки.

7

Анонимен

преди 6 години

Тоя защо още не е върнат в Испания? ?? Има заповед за арест ??? Каква е причината. Това е вътрешен проблем на испанския, нали така беше ??

6

Испания днес

преди 6 години

Преди часове в местен бар му се присмиват всички (Андалусиец, Каталунец, Белгийци и Французи). По новините говорят с надсмешка за сепаратиста-дизертьор. Никой не го харесва.

5

Стамат

преди 6 години

НАТО още ли не са хвърлили обеднения уран в Каталуния? В Сърбия не се ослушваха толкова дълго...

4

BG fan

преди 6 години

Да!!

3

Анонимен

преди 6 години

Това напомня ситуацията с първите български правителства, парламентът и княза. Князът имал право да предложи за министър-председател който си реши, но предлагал кандинат от загубилата изборите партия. Народното събрание не го избира, а понеже князът имал право да разпусна парламента, го разпуснал. Пак се провели избори резултатът бил пак същия, пак същите кандидати, пак отказ и разпускане и така князът при поредния опит за правителство предложил вече кандидат от спечелилата избори партия

2

Анонимен

преди 6 години

Там, там - в горите и в землянките на каталунската гора, там трябва де се борят борците, с оръжие в ръка, не с наети адвокати. Иначе и аз бих се борил за демокрация с няколко по сто хил. евра (от мен да мине) в джоба в Париж, например. Или в Мюнхен, що пък не.

1

Анонимен

преди 6 години

Сагата в Каталуния не е свършила,а тепърва започва.